![]() |
Quote:
volt már rá példa;):D |
Quote:
|
Helyezés: 520
Érték: 13338 Aki MNT-t akar az küldje akipedig a szövimmel vagy velem szórakozni mer az súlyosan megfizet érte és nagyon súlyos következményekkel számolhat.... tele a gatyó :o néztem gömböt is... aztán meg seregmérést... nem semmi :D:D |
Quote:
|
2007-07-
Helyezés: Érték: Sziasztok! Hulla vagyok, és csatlakoznék szövibe... ha eddig nem is mostmár biztos az lesz:D |
Quote:
|
2007-07-29
Helyezés: xxx Érték: xxx d Bő :D:D |
Helyezés: 1161
Érték: 36249 kell valakinek egy ori:D én nem jöttem rá mi vezérelhette miközben írta ezt a hirdetést :D:D |
Quote:
|
Quote:
Vannak vicces hirdetések dögivel, keress olyat :) |
vagy feladok egyet s várom hátha beírja vki:D
|
xyxyxy (00000000000)
2007-07-28 11:43:45 Helyezés: 6161650610654161061606 Érték: 000000000000000000000000 Hali mindenki Varist kersünk a szövibe 4. tagnak. Lehetőleg óriás v gnóm legyél. Tapasztalat plusz pontot ér :) /Ha jelentkezel,emeld magasra a kezed,hogy a nagy tömegben könnyen észrevegyünk.Ha ez nem segit,dobj 1 zöldet :) A vége nekem tetszett:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
xxx (#aaabbb)
Valamikor Helyezés: 8888 Érték: 99951 Udv hoditosok. Barmennyire is meglepo.. szovetseges szerzes celjabol vagyok itt ;)Magamrol annyit, hogy durvan 1 evvel a hodito indulasa utan kapcsolodtam be a jatekba, nehany apro kihagyas befigyelt termeszetesen. Tolis vagyok, ugyhogy ha esetleg egy tapasztalt szovinek pont en hianyoznek, akkor dobjatok egy uzit :)Egyebkent 2 tapasztalt kidobo es egy szem jelentkezeset varom 200 es 240 heki kozott.Msnem van, surun nezek be. Ez tetszik :D |
hihihi (#500000)
korábban Helyezés:111111 Érték: 1111111 Ki akar engem etetni azért hogy felmenjek?:) Én nagyon szívesen, gyere és kapsz mindent ami jó, de ze csak vicc, mert nincs semmim. elég jó etetés? |
Quote:
|
Quote:
|
hiába a hiénák nem alszanak
XXXXX (#xxxxxx)
2007-07-31 XXXXXX Helyezés: XXXX Érték: XXXX Könyörgök,vki legyen a szövim! Megtámadtak,kínoznak!S.O.S.! friss sorszámos ori hirdetése az 5 X-ből, sajnálom szegényt elég kétségbeesett a hangvétel |
Quote:
"Újabb vetélytársat keresek!Háború,de semmi komoly! " |
Quote:
|
gondoljatok bele!!
szegényke nagy kínlódva lenyomott egy hasonló kaliberű orit,aztán jött a hidegzuhany:DDDD |
xxxx (#xxxxx)
2007-07-29 10:47:19 Helyezés:yyy Érték: yyyyy Egy erős HADIS orit keresünk a szövinkbe. Feltételek: - közel legyél (max. 5 kör) - faj: óriás, gnóm, ork, vagy élőhalott. Várjuk a jelentkezőket, akit érdekel küldjön üzenet!! Vannak olyanok akik esélyt adnak mindenkinek:rolleyes:lehet akár hulla is:rolleyes: És ki tudja mi sül ki belőle..,ha esetleg nem is erős ,de legalább hadis_ :D |
xxxxx (#vvvv)
2007-07-31 21:42:29 Helyezés: xxxx Érték: xxxxx Szövetségünk hadis orit keres a környékről. Nem kell hogy tarkopasz legyél s a viperáról azt se tudd hogy egy kígyó... Legyél tapasztalt..(itt ki nem az?jelentkezzen;) ) S írj! --------------------------------------------------------- Ahol nem annyira fontosak a biologiai eloismeretek :D:D |
Quote:
|
Helyezés: 1420
Érték: 8233 S.O.S! (itt az ellen ori neve van) továbbra sem hagy békén,2 szárazság,1 tűzgolyó,4 földrengés,7 épület ledőlt...nekem kampec! Nem akar valaki segíteni?Szövi?Csak kérem,valaki tanítsa már móresre! Nagyon szívesen beszélgetek akárkivel, 0630(itt meg a telefonszáma) a számom! Aki akar gömbözzön meg! jajjmamám :p |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ott a saját játékstílusát nyomathatja :D:D:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
De a tolijaim lebuktak nála, legalább ennyi sikerélménye lesz neki, hogy megfogott néhány tolit:D:D |
Quote:
|
Quote:
Nem értem hogy miért kellene belerugni még-egyet, szerintem van neki elég baja, az itt olvasottak szerint.:confused::confused::confused: |
Quote:
Nem vagyok én gonosz, még egy üzit is küldtem neki, hogy segítek neki, ha akarja. |
Quote:
|
no, ennyit erről, át lett pakolászva anarchba :)
|
xxxxx (#vvvv)
2007-07-31 21:42:29 Helyezés: xxxx Érték: xxxxx Szövetségünk hadis orit keres a környékről. Nem kell hogy tarkopasz legyél s a viperáról azt se tudd hogy egy kígyó... Legyél tapasztalt..(itt ki nem az?jelentkezzen ) S írj! Valezius.Ugye mondtam hogy csinálok egyet s azt berakja vki:D |
All times are GMT +1. The time now is 15:15. |