![]() |
Arra gondolsz,hogy dolgozik??Munkaidö alatt nem netezik de elötte+utána ha van otthol nete semmi gond elég lehet az is ha nem is a gyors csopiba:PDE attol függ mennyi idöt dolgozik(nem tom)és,hogy van-e otthol nete:)
|
Quote:
|
Quote:
Van otthon net. Érdekel a szolgáltató neve, a sávszélesség és a havidíj összege is? Meló reggel 7-től, mostanában mikulásig. Kocsiba be, ablakot le, könyököt ki, melóba be. Aztán bithegesztés napszámban, mert jól megfizetik. Ebédre töltöttkáposztátt ettem, levest azt kihagytam. Délután beolvastam ide (nem csak ebbe a topicba, nyenyenyeee), napi híreket is elolvastam, sőt, ezt megtettem reggel is. Aztán írtam is. El is ment vele vagy 2 percem, pfff. Megtettem a napi zarándokutat a musclecarclub.com-ra nyálat csorgatni. Vacsora még nem tudom mi lesz. Van esetleg ötleted? Ha hazaérek, nem vágyom a monitor selymesen simogató, arcbarnító sugaraira, inkább élvezem az életet ... nem olyan hosszú az, mint amilyennek látszik. Az, hogy Te droid vagy, az engem nem igazán érdekel. ui: még mindig várom az idézetet. |
Nekem Synkel az első orim, tavaly Júliusban kezdett. Volatk benne prászor milliárdok, egy ideje meg ha 2 mrd alá megy, csórónak érzem magam, de ezt ne számoljuk, mert ez 1/A. A többi orim változó, némelyik csóró, némelyikben milliárdok vannak. De hidd el, eléggé pörgősen nyomom, azaz fizikai képtelenség, hogy bármelyikkel is egy évet termeltem volna:) A pörgősbe nem kell belekötni, amelyikben milliárdok vannak, az egy kifejezetten punnyadós ori, amelyik meg sokat verekszik, az törvényszerűen csóró, mert amint lesz egy kis pénzem, mindig beüt valami háború:)
|
Quote:
Na akkor én elmondom egy napom ha már te is ilyen rendes voltál:P fél7kor kelek fél8kor suliban vaok 45kor kezdödik az első ora:) 14kor hazaindulok (jó esteben) de van min a héten 2 nap amikor+1orával később néha 3 mivel dök tag is vaok.. Az ebéd mindig rossz hazajövök eszek az még+fél ora .És még tanulni is kéne mivel állandoan doga akkor ott is elmegy 3-4ora .. Azaz a legrosszabb eset az,hogy fél8ig van dolgom és még vacsi is van valamikor:PJó esetben vagy 6körül már nincs dolgom:) Azért ez se jobb dolog sokkal ;) |
Quote:
Ilyen feltételek mellett tegnap délután hogyan vettél volna részt egy 5 órás párbajon? |
Másra is van erőm, igen, de Ő nőnemű ... a többi már nem tartozik ide ;)
|
Quote:
azaz normálisan nem lesznek megtartva az orák és anyámmal megbeszéltem nem megyek holnap suliban:)DE,hogy ezt alátámasszam majd egy olyan időben irok a forumra amikor tuti tanítás lenne:P(bár nem lelszek itthol holnap egész nap ugyhogy majd meglátjuk) továbbá néha lehet egy kicsit lazítani:Pmax majd reggel kelnék 5kor:D |
Ma is irtal negyed 11-kor azt hiszem.
Azt hogy csinaltad? Scripttel? :) |
Quote:
Na meg ma reggel 7ora 15kor is itt voltam (bár akkor csak az orinak adtam kaját:P) |
All times are GMT +1. The time now is 00:46. |