![]() |
Quote:
|
A top10% alja volt valahol 4k heki körül kb 2 éve
|
Quote:
persze ez csak tipp, mert az A-ban hónapok, a B-ben lassan másfél év óta szabin vagyok. |
Quote:
Monro barmennyire tisztellek, ne legy ennyire durva, raadasul ugy, hogy igazad sincs. Siman lehetett 2400 hekivel b-bol fellepni a top aljaba egy ideig a kozelmultban. Ez teny, nem ferdites. Ne is mondd, hogy az, mert nincs igazad. De persze nem is ezen kene vitatkozni, mert tok lenyegtelen hogy mennyi volt. Max az a lenyeges hogy varhatoan mennyi lesz, es mi koze ennek a fedezeshez... |
Lasan nem értem miről van szó.. :)
3000 heki a top alja, és? pillanatnyilag a javaslat úgy indul, hogy 5000 hekinél kezdődne bármiféle szigorítás a felfedezésben. és az 5000 heki felett elvárt 500 katona is kifejezetten brátságos. lehet 5000 heki felett picit lassítja majd a fedezést, de 10K hekiig nem igazán, pláne, hogy ott olyan sűrű a nezőny, hogy simán lehet ütni. amúgy meg a felfedezés nehezítése -többekközt- a top30% aljának a növekedését is gátolni fogja. amúgy meg ha feljebb megy a top alja az se baj, lévén az nem jó, hogy a 2/Bből rögtön a topba lehetett lépni, egy pici játék elvárható, akinek pedig ez csak a felfedezést jelenti, annak max picit több időbe telik, de még mindig baromi egyszerű lesz elérni a kis kék2-est, ha valaki lépni akar. |
1 év alatt 2500 ról 3500 ra emelkedett a top alja. egyesek amiatt agódnak, hogy a módosítás majd nehezíti a jövőben a topba jutást. Viszont ha nagyon ügyi vagy akkor is vár rád még 1000 heki, ami majdnem az orid 50%-a:)
|
Quote:
|
a 2400 heki már a top alja volt akkoriban is amikor én jöttem ez ebből is látszik tisztán:
Játékidő 1.000 kör 5.900 kör MEGFELEL Top30% ideje 336 kör 5900 kör MEGFELEL elötte ujráztam párszor de akkor is annyi volt a top 30 alja |
Quote:
5000 ig semmi, minden marad a régiben. és ha felmegy 7000 re akár? akkor ha mindet fedezni akarja valaki akkor a mostani állapot szreint kéne neki 1.125.000 katona, az emelés után meg kéne majd 1.575.000 katona. ha valaki csak fedezve menne fel 7000 hektárra, akkor 60 nappal került neki többe ha csak saját képzésből fedez. |
Na, de ne fedezze már végig 7000 hekiig magát..Azért mégiscsak 1/A-ban üssön is néhányat!Ha meg elf, akkor olcsobban fedez amugyis.
|
All times are GMT +1. The time now is 08:36. |