![]() |
De jó találtam egy csomó ismerős országot a kitiltotak közöt.
|
Megtaláltam a web.archive.orgban a következő announce levelet:
From hodito@netkapu.hu Mon, 27 Nov 2000 09:54:14 +0100 (CET) Date: Mon, 27 Nov 2000 09:54:14 +0100 (CET) From: Hodito Support hodito@netkapu.hu Subject: [Hodito-announce] tovabbi fejlesztesek Sziasztok! A kovetkezo nagyobb fejlesztes a legfelso szint kibovitese lesz. A szovetsegek uj celokat kapnak, szovetseguket nemcsak katonailag, de kulturalisan is a legfejlettebbe kell varazsolniuk. Ezt a celt szolgaljak a "Csodak", melyek hatalmas szovetsegi osszefogast igenyelnek, es nem keves esetben hatalmas szovetsegi haborukhoz vezethetnek. Ehhez fog kapcsolodni a Dicsosegtabla megjelenese is, ahova a nagyobb eredmenyt elert jatekosok kerulnek fel. Ez lesz konkret esemeny elerese, de lesz "kozonsegszavazat" is. Az elso konkret esemeny, amikorra elkeszul a Dicsosegtabla, a legelso Csoda felepitese lesz. Ugyhogy a felso szinten hamarosan a legelso Csoda felepiteseert folyik majd a harc (az eddigieken felul termeszetesen :)). Termeszetesen az ellenfeleket gatolni is lehet az epitkezesben, tobbfele modon, akar kozvetve, nyersanyagok rablasaval, akar kozvetlenul, tamadast inditva az epulo Csoda ellen. Errol tovabbi reszletek hamarosan. Ettől kezdve én nem bontottam többet bányát, mert készültem a "Csodak"-ra. |
... amik időközben a Hódító jelenlegi koncepciójába nem férnek bele.
Valóban volt egy olyan időszakunk, amikor az volt a cél, hogy a világ legbonyolultabb, legjátszhatatlanabb, és ezáltal max 10 játékost vonzó játékost alkossunk, de erről a célról letettünk. :D |
Olyan Age of Empires filingje van :)
|
Quote:
|
Quote:
Az általad említett játék a magyar piacon azon kevés játékok közé tartozik, amik valami konkrét céllal születtek. Sajnos egyre több olyan játékot látok felbukkanni, amik szemmel láthatóan csak azért születnek, mert biztos jó biznisz az online játék, ott is költsenek az emberek. Mókás látni, amikor egy oldal regisztrációs szabályzatának 90%-a a Hódítóból van másolva, és az oldal teljes designja egy 10ezer forintért megvásárolt publikus sablon, minden változtatás nélkül. ;) De azért prémium szolgáltatásokat nyújt, LOL. :D Sajnos ez erősen megingatja a magyar netezők bizalmát, az olyan oldalak iránt is, mint a Hódító, ami lassan 9 éve elérhető. |
Császár
Sajnos amikor még volt, nem sikerült működés közben megfigyelnem, ha valaki tudja milyen volt az 1/A teteje amikor még volt császár, az legyen szíves világosítson fel milyen is volt a játék akkoriban!
Köszike! |
Hamarosan 5 éve lesz, hogy megalakult az első biggun:
2002-11-04 16:41:05 Isten lánya országa(Vandaföld szövetsége (#996) új neve: BigGun 2002-11-04 15:06:41 Új szövetség alakult: Isten lánya országa(Vandaföld szövetsége #996 BigGun Cambuscan (#16440) nevenincsország (#21938) Isten lánya országa(Vandaföld (#54603) The aggressor (#68133) Álmos vezér (#69915) Namiújságvágnerúr (#69995) Holdfényudvar (#72498) Orachulum (#72705) Immortal Khan (#96948) #996 BigGun |
Quote:
Mindig elcsodálkozom amikor látom, micsoda adatokkal rendelkeznek néhányan :D |
Így léptem fel először az 1A-ba:
Fegyaland (#6080) [1/A] Föld: 415 hektár Katona: 0 Népesség: 5.696 Védo: 0 Foglalkoztatottság: 90% Támadó: 0 Pénz: 951.256 Íjász: 3.135 Étel: 5.965 bála Lovas: 0 Rúna: 12.742 rúna Elit: 3.345 Morál: 69 % Varázsló: 5.700 Katonai morál: 76 % Tolvaj: 4.200 Szövetség: --- Faj: Gnóm Démontojás: 0 Hírnév: 10 Érték: 19.787 Helyezés: 85 / 192 2000-11-06 17:57:59 Ez is lassan 7 éve lesz. |
All times are GMT +1. The time now is 16:32. |