Quote:
Originally Posted by BeeLord
Lehet a politikában is csak dizájnváltásra lenne szükség, és akkor mindenki egyetértene abban, hogy a jelenlegi rendszer nem jó. Ezután már csak egy közös fejlesztési fórum kéne, ahol mindenki felvethetné az ötleteit, amit Gyurcsány előbb-utóbb megvalósítana. Egyhamar megoldódna Magyarország minden baja:D
|
Magyarország V.6 ? Hát ez jó!:D
Eredeti téma:
Egyébbként eleinte átkoztam az egész stábot! Ma már kifejezetten tetszik és elég sok kényelmi funkció bekerült!
Persze egy kicsit vesztett a játék a "primkó kinézetű, de jó" vonzalmából. Eleinte pont a kinézete tetszett meg.(mármint az, hogy milyen egyszerű)
Ha kilábalja a kezdeti nehézségeit ami már megis történt ill. még finomítás alatt van, mindenki hozzá szokik. Ami probléma sok játékosnál, hogy hirtelen jött, sok hibával és persze ismét lehet valamit szidni és fikázni:D
Én a v.6.-tól mondjuk egy nagyobb játékbeni változást is vártam nem csak design váltást. pl. mint a mészárlás bevezetése vagy egy új épület stb
DE VÉGRE MÁR ATI NEM HIVATKOZHAT A NAGY TITKOS PROJECTRE ÉS VÁLTOZÁSOKRA, IGY AKTíVABB LEHET A MEGBESZÉLÉS TOPIC;)
|