Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Ismerkedés (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=24)
-   -   iWIW (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=531)

Mona 01-05-2007 15:32

Hát persze ;)

Cece 01-05-2007 15:40

Oks :) Köce :)
Ment üzi :)

Mona 01-05-2007 16:06

Szivesen :)

Cece 01-11-2007 20:15

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 63565)
Hőőőő... dec 21.én kéretem és sehol :(

Tjékoztatóul közlöm a következőt: Kérésedre a rendszer kiosztott számodra egy meghívót, melyet február 10.-ig tudsz felhasználni.
Nah megvan :)
Ezt csak azért írom, hogy aki netalántán kért meghívót tudjon kalkulálni.
Itt megjegyezném, hogy ne támadjon senki meghívási kérésekkel, mert van kinek adnom :) Első a Moncsi, ha nekei nem kell február 1.ig, akkor meghivok valakit a haverok közül :)
Mona kedves, ha viszont neked vagy családodnak, barátodnak, ismidnek kell szólj bátran. Te vagy a first :)

Ati 01-11-2007 20:16

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 65149)
Tjékoztatóul közlöm a következőt: Kérésedre a rendszer kiosztott számodra egy meghívót, melyet február 10.-ig tudsz felhasználni.
Itt megjegyezném, hogy ne támadjon senki meghívási kérésekkel, mert van kinek adnom :) Első a Moncsi, ha nekei nem kell február 1.ig, akkor meghivok valakit a haverok közül :)
Mona kedves, ha viszont neked vagy családodnak, barátodnak, ismidnek kell szólj bátran. Te vagy a first :)

Már én is megkaptam pár napja. Tök jó, mert már nem aktuális, szal itt is egy felesleges, ha kell valakinek... :D

Zsáni 01-11-2007 20:17

Quote:

Originally Posted by Cece (Post 65149)

first Lady :D
pedig én 3 hét alatt megkaptam amultkor :S

Cece 01-11-2007 20:19

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 65150)
Már én is megkaptam pár napja. Tök jó, mert már nem aktuális, szal itt is egy felesleges, ha kell valakinek... :D

De én legalább osztom az infót, Te meg nem:D Látod milyen vagy?
Nah gyere csak rögtön a szájkarate topicba :DDDDDDDD

Wanax 01-11-2007 23:11

Van egy felesleges iwiw meghivom, ha kell valakinek! En is ugy jartam hogy amire megkaptam addigra elvesztete az aktualitasat!

Mona 01-12-2007 14:06

Köszönöm Zsolti kedves, de nekem sikerült rendeznem a meghívókat a családom, ill barátaim körében :)
Ha van akinek odaadd, akkor nyugodtan rendelkezz vele :)

Cece 01-12-2007 14:31

Quote:

Originally Posted by Mona (Post 65295)
Köszönöm Zsolti kedves, de nekem sikerült rendeznem a meghívókat a családom, ill barátaim körében :)
Ha van akinek odaadd, akkor nyugodtan rendelkezz vele :)

De tudod hogy van :) Mindig közbejöhet valami és kellhet egy meghívó valamelyik ismidnek.
Úgy vélem az a helyes, ha tartogatom egy kicsit és csak mielőtt lejárna fogom elpasszolni amennyiben neked nem kell :)

All times are GMT +1. The time now is 04:57.