Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Szabadidő, Sport (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=27)
-   -   Foci (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=51)

Dus 10-16-2009 18:04

Szép volt fiúk. :)

Magyar U20-as csapat bronzérmes a vb-n. :)

Gyönyörű büntetőpárbaj volt. :D

Rynok 10-16-2009 20:04

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 225908)
Szép volt fiúk. :)

Magyar U20-as csapat bronzérmes a vb-n. :)

Gyönyörű büntetőpárbaj volt. :D

Valóban szép volt, büszkék lehetünk rájuk! Remélhetőleg egyszer a felnőtt válogatottunk is elér ehhez hasonló sikereket.

A CSAPAT:

Kapusok: Gulácsi Péter (FC Liverpool), Megyeri Balázs (Ferencváros), Kovácsik Ádám (Reggina Calcio)
Védők: Debreceni András (Budapest Honvéd), Korcsmár Zsolt (Újpest FC), Szekeres Adrián (MTK Budapest), Szabó János (Paksi FC), Zámbó Bence (Győri ETO FC), Présinger Ádám (Videoton FC)
Középpályások: Dudás Ádám (Győri ETO FC), Tóth Bence (Ferencváros), Takács Péter (Diósgyőri VTK), Koman Vladimir (AS Bari), Simon Ádám (Szombathelyi Haladás), Varga Roland (Brescia Calcio), Kiss Máté (Győri ETO FC)
Csatárok: Németh Krisztián (AEK Athén), Simon András (Cordoba FC), Gosztonyi András (MTK Budapest), Balajti Ádám (Diósgyőri VTK), Futács Márkó (Werder Bremen)

Szobo 10-16-2009 20:08

Quote:

Originally Posted by Rynok (Post 225925)
Valóban szép volt, büszkék lehetünk rájuk! Remélhetőleg egyszer a felnőtt válogatottunk is elér ehhez hasonló sikereket.

Akkor van esély rá, ha ők lesznek a nagy csapat szerintem.

Dus 10-16-2009 20:28

Quote:

Originally Posted by Rynok (Post 225925)
Kapusok: Gulácsi Péter (FC Liverpool)

Jut eszembe, 2,5 éve még egy iskolába jártam vele, csak tudni nem tudtam róla. :D :cool:

Kicsi a világ, sok a Radnótis. :D

Pool 10-17-2009 12:37

október 20-ig lehet szavazni a fifa hivatalos oldalán a legszebb gólra az u20-as vb-n
10 gól van közte Kiss Máté csheknek lőtt bombája
szavazzon rá mindenki, eddig Ő vezet

http://www.fifa.com/u20worldcup/vide...ournament.html

remélem, emiatt a link miatt nem törlöd Ati a hozzászólásom
ezt most "nemzetérdek" :D

Alg 10-17-2009 12:44

Nem megy a link...

De megy

Pool 10-17-2009 12:48

Quote:

Originally Posted by Alg (Post 225960)
Nem megy a link... about:blank-ra tesz...

explorerrel próbáld, nekem is lassan jött be

Tsobi 10-17-2009 15:08

Szavaztam a mi fiunkra,de szerintem nem övé volt a legszebb ill. legnagyobb gólt,csak a szívünknek legkedvesebb! :)

Von 10-17-2009 19:27

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 225959)
október 20-ig lehet szavazni a fifa hivatalos oldalán a legszebb gólra az u20-as vb-n
10 gól van közte Kiss Máté csheknek lőtt bombája
szavazzon rá mindenki, eddig Ő vezet

Én is szavaztam rá, viszont elszomorít, hogy sokan nemcsak Kiss góljára szavaznak, hanem lehúzzák a szavazatukkal a többi gólt is emellé. Elég szégyenteljesnek érzem, és az jut róla eszembe, amit egy cikkben olvastam a bronzmeccs előtt, nevezetesen, hogy a fiúk megérdemlik a bronzérmet, de sajnos ugyanez a szurkolókról más kevésbé mondható el...

Pool 10-17-2009 19:43

Az 1979. június 24-én rendezett macedón regionális bajnoki fordulóban a feljutásért harcoló Ilinden és Debarca egyaránt „kissé gyanús" meccset vívott.

A Debarca vezetői megkeresték a rivális Ilinden ellenfelét, hogy vonuljanak le, így garantálva a 0–3-as végeredményt - mivel megbundázták a saját meccsüket is, biztosak voltak benne, hogy ennél jóval nagyobb különbségű győzelmet aratnak. Az Ilinden vezetői azonban többet adtak a „tisztes helytállásért", majd mindkét csapat őrült gólgyártásba kezdett.

Végül az Ilinden többek között Naum Sapkaroszki 58 góljával 134–1-re győzött (csatártársa, Ljube Crkovszki elbújhat mellette szánalmas 29 találatával), a Debarca 88–0-ra. Előbbi csapat lett a bajnok és a feljutó, már addig, amíg a jugoszláv szövetség szét nem csapott, és örökre ki nem tiltotta mind a négy bundázó egyesületet.

All times are GMT +1. The time now is 17:05.