Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megbeszélések (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=35)
-   -   Új személyiség lopások ellen (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=430)

Remedy 01-05-2010 12:20

Orulnek, ha a temahoz szolnatok hozza, es akkor nem kellene az offok miatt ujra meg ujra beirni a velemenyeket... :P

Von 01-05-2010 12:29

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 235224)
Orulnek, ha a temahoz szolnatok hozza, es akkor nem kellene az offok miatt ujra meg ujra beirni a velemenyeket... :P

Akkor idézem magam egy kis kiegészítéssel :)

Quote:

Originally Posted by Von (Post 226915)
Ha ez a topic csak erről az első javaslatról szól, akkor egyáltalán nem támogatom. 60-65% brutálisan sok. Ha mondjuk 10-15%, arra azt mondanám, hogy talán elfér, de ezért vajon érdemes plusz személyiséget csinálni?

A költői kérdésre adott válaszom: nem.

De none is írta, hogy akit zavar a lopás, az játsszon óriással vagy gnómmal. Egyebet nem tudok mondani, egy ilyen személyiség szerintem teljesen felesleges.

Remedy 01-09-2010 17:47

Ati? Most hogy igy igazabol senki sincs mellette, megis be akarod vezetni? :)

Dynosaur 01-10-2010 13:33

igazából nem vagyok teljesen ellene... egy termelő törpének is nagyon jó lenne egy ilyen szem... :)

Von 01-10-2010 13:47

Quote:

Originally Posted by Dynosaur (Post 235941)
igazából nem vagyok teljesen ellene... egy termelő törpének is nagyon jó lenne egy ilyen szem... :)

A termelő törpét 50%ban védi a raktárkulcs :)

Ha ez nem elég, akkor kell találni valami megoldást a lopások ellen, van belőle számtalan, amik közül egy személyiség létrehozása a lopások ellen a legértelmetlenebb.

Dynosaur 01-10-2010 15:23

Quote:

Originally Posted by Von (Post 235947)
A termelő törpét 50%ban védi a raktárkulcs :)

Ha ez nem elég, akkor kell találni valami megoldást a lopások ellen, van belőle számtalan, amik közül egy személyiség létrehozása a lopások ellen a legértelmetlenebb.

jahh várj, félreérthető amit írtam... :p tekercslopásra gondoltam... :) a kezdő HSZ-ben is a tekercslopásról volt szó, meg később is főleg a tekikről... szóval egy termelő törpnek is jó lenne, ha nem lopnák le egyből az összes tekijét... :)

none 01-11-2010 10:26

Quote:

Originally Posted by Dynosaur (Post 235991)
jahh várj, félreérthető amit írtam... :p tekercslopásra gondoltam... :) a kezdő HSZ-ben is a tekercslopásról volt szó, meg később is főleg a tekikről... szóval egy termelő törpnek is jó lenne, ha nem lopnák le egyből az összes tekijét... :)

tarts bent csak laki meg bánya tekit, és nem nagyon fognak lopkodni érte..:)
törpe termel amúgy is eleget, hogy a tekiket pótolhassa belőle..

Gabro 01-11-2010 12:39

Quote:

Originally Posted by Dynosaur (Post 235991)

valami hasznunk nekünk is legyen a termelő törpékből, nem?

van faj a lopkodás ellen (tekire 2 is...) az ártó tolizás ellen részben van személyiség is, szerintem ennyi elég

Ati 02-24-2010 22:21

Ez a személyiség egyelőre "elvérezte magát", a mostani változásokba biztosan nem fog bekerülni, úgyhogy vissza ide, később meglátjuk mi lesz vele.

All times are GMT +1. The time now is 02:53.