![]() |
a raktárkulcs helyett javaslom a könyvtárkuulcs varázslatot a törpének :)
|
Kicsit eros lenne a torpe konyvtarkulccsal, nem, Gyula? :))
|
Quote:
|
labirintus
Én a következőt javasolnám:
a törpék mint földalatti nép jól elrejtenek mindent ezért: Labirintus faji varázslat a varázslat ideje alatt az ellenfél tolvajainak készültsége jobban fogy (szerintem 1,5-2* annyi készülibe kerülne törpét lopni, támadni, felméri...) Nagyából a sziesztával lenne azonos hatásfoku ha 2* annyi készültség megy le. Szerintetek? |
Quote:
|
Quote:
"kivéve a magára ható varázslatokat, aminél kicsit több az esély a sikerre, " Azaz nem nehezebben, hanem könnyebb. Nekem nem tetszik az új specvari változat, idegennek érzem a hoditó szellemétől --- vélemény ----- (megmagyarázni nem tudom,... |
hány %al nehezebben lehet feltenni, mint ahogy 'normálisan' fel lehet... vagy menyivel könnyebben a másra hatóknál...
én erre gondoltam, ismerem a súgót ;) (akkor találj ki valami jobbat, azért van a topic, hogy találjunk valami használhatót... ) |
Én úgy tapasztaltam, hogy egy törpének nehezebb felrakni, végrehajtani az összes varit, de a magára hatók könnyebben mennek fel a másra hatóknál, tehát a kivée rész csak a 25% ra vonatkozik, remélem érthető voltam:)
|
Quote:
|
Quote:
Azért irtam amit írtam, mert amig nem játszottam törpével, azt hittem, hogy magára ható varit könnyebben tud felrakni mint más faj, és sztem vereslászló is így gondolta... |
All times are GMT +1. The time now is 15:11. |