Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Poénos beszólások hódítóban:) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=394)

tdomo 12-11-2006 21:01

Quote:

Originally Posted by Vésd (Post 54106)
Sziasztok

Megosztanék veletek egy kedves zöldet, ami ugyan nem ma íródott, de most találtam a jegyzeteimben...

"Ügyes vagy csak majd ha felépsz (esetleg):D akkor majd meg fogszlepődni:Dtalán akor az oridnak vége lesz, mert a mostani szöveségeseim 4.szinten elmentek szabira eléggé sokáig és lehátul vagyunk.Tehát a hejedbe nem sietnék.Megjegyzem a neved:Dha esetleg fellépsz meglátogat 16k elit:)adigra talán lesz belőle 20 is mert én is szabin vok:)most szólok készülj fel.(ha azt hinnéd vicc akkor egyész nyugotan felléphetsz, és léphetsz akármilyen szövivel mert a varisunk a legerősebb 1000-től fölfele a tolisunk meg 10k tolival bír."

nos...itt fordúlt meg a fejemben, hogy abba kéne hagynom a hódot:)

Hát remélem tudtad hol van a helyed, és azóta csak a fórumra írogatsz, országod pedig nincs:D:D:D

Vésd 12-11-2006 21:06

Akkor még egy finomság:)
miket nem rejtenek az enberek jegyzetei...
előzmény, hogy a szövimnek miért nincs soha varikészülije:)

"nah jó...felraktam a teljes krónikát 16 körre...megcsúszott a kezem nyomtam mégegyet a gombon....ezzel felülírtam 1 körre, aztán megint felraktam 16-ra....ezzel el is intéztem a készülim egy időre "

Mackosajt 12-11-2006 21:43

Quote:

Originally Posted by Vésd (Post 54110)
Akkor még egy finomság:)
miket nem rejtenek az enberek jegyzetei...
előzmény, hogy a szövimnek miért nincs soha varikészülije:)

"nah jó...felraktam a teljes krónikát 16 körre...megcsúszott a kezem nyomtam mégegyet a gombon....ezzel felülírtam 1 körre, aztán megint felraktam 16-ra....ezzel el is intéztem a készülim egy időre "

Ezt hívják úgy hogy pech :D
még hagyján ha ez csak teljes krónika, mi van akkor ha vihar vagy szárazság :D Huenek néz az ellen hogy te meg most mit csinálsz :D

Szecsa 12-11-2006 21:51

Lakáshelyzeti tudománytekercs xxx yyy zzz arany 00 perc

erdekes ez a 00 perc :) akkor most neki all hazaindulni, asszem :)

... kis idő mulva :)

Lakáshelyzeti tudománytekercs xxx yyy zzz arany hazafele tart...

Croissant 12-11-2006 21:53

Quote:

Originally Posted by Vésd (Post 54110)

Úgy emléxem, mintha így nem lehetne felülírni a varikat :)
Legalábbis 16 körről 1-re biztosan nem...

Szecsa 12-11-2006 21:55

Vésd :) Téged fenyegetnek is? :D minő véletlen :)

Szecsa 12-11-2006 21:55

Quote:

Originally Posted by Croissant (Post 54135)

Regebben felul lehetett :)

Mackosajt 12-11-2006 21:56

Quote:

Originally Posted by Croissant (Post 54135)

Vihart is felül lehet írni :) akkor a teljes krónikát is :)

Remedy 12-11-2006 22:37

Quote:

Originally Posted by Mackosajt (Post 54139)
Vihart is felül lehet írni :) akkor a teljes krónikát is :)

nem lehet.

csak lehetett. :P

Goldy 12-11-2006 22:42

Quote:

Originally Posted by Vésd (Post 54106)
Sziasztok

Megosztanék veletek egy kedves zöldet, ami ugyan nem ma íródott, de most találtam a jegyzeteimben...

"Ügyes vagy csak majd ha felépsz (esetleg):D akkor majd meg fogszlepődni:Dtalán akor az oridnak vége lesz, mert a mostani szöveségeseim 4.szinten elmentek szabira eléggé sokáig és lehátul vagyunk.Tehát a hejedbe nem sietnék.Megjegyzem a neved:Dha esetleg fellépsz meglátogat 16k elit:)adigra talán lesz belőle 20 is mert én is szabin vok:)most szólok készülj fel.(ha azt hinnéd vicc akkor egyész nyugotan felléphetsz, és léphetsz akármilyen szövivel mert a varisunk a legerősebb 1000-től fölfele a tolisunk meg 10k tolival bír."

nos...itt fordúlt meg a fejemben, hogy abba kéne hagynom a hódot:)

Jézusom, tudott fogalmazni :)

Én miért nem kaptam soha ilyeneket?:)

All times are GMT +1. The time now is 09:20.