![]() |
Quote:
Hány értelmes nagyságú klán gondosan előkészített támadása lett szinte eredménytelen ettől a lehetőségtől? Az ütésre kitenyésztett alklánok célpontjai jobbára a ráállást sem veszik észre. Ez a +1 körös korlátozás éppen lehetőséget biztosítana a nagyobb (figyelő) klánok csatározására is. |
Quote:
Tenyleg ennyire erthetetlen, hogy ez egy nem tervezett kiskapu, amire senki sem gondolt, amikor egy kedvezmeny(!) be lett vezetve? Egyszeruen a klanutesek szerencsejatekka valtoztak tole. A kisklanok reszere is!!! Ezt miert nem lehet megerteni? Szerintem ezt kb azok ellenzik akiknek nem celuk soha klant utni, es szeretnek hogy ez a menekulesi lehetoseg megmaradjon. Viszont normalis keretek kozott is lehet ervelni, nem kell ilyen badarsagokat irkalni. Hidd el, ez egy strategiai jatek, en igy jobbnak ereznem. Ha a pontlista aljan lennek, tok ugyanezt mondanam, barmily hihetetlen. Quote:
Remek, beidezned a sugobol, hogy abbol a klanbol nem lehet kilepni, ami ellen tamadas van folyamatban? Ugyanis en ilyet nem latok... |
Quote:
10ből 9 kiszurt klántámadásnál a védő van hatalmas előnyben. 10fős klánnál kb 3taggal már tud akkora sereget szembe küldeni amivel átütheti az agresszort, és arról nem beszélve hogy a bontásnál hatalmas előnye van. még ha a támadó klán rá is fokozott akkor is,hiszen a támadó klánnál nagyon minimális a bontható/fölösleges épületek száma. a védőnél meg kis túlzással minden dozerolható akár a visszatámadó barakkokon kivül. |
Quote:
Ha a szövetség ellen támadás van folyamatban, ami a felbomlás körében történne meg, akkor az a csata még lezajlik, és a szövetség csak ezután oszlik fel! |
Quote:
Quote:
észrevesznek-e, vagy nem, jön-e hiéna, vagy nem, elfokoz-e a célpont, vagy nem.... Quote:
Quote:
|
Quote:
Masodikra: Miert is eri meg jobban? Mert bejott egy kedvezmeny, ami nem erre lett kitalalva, hogy menekulni tudj! EZ a lenyeg. Ertem en, hogy Te szeretned megtartani ezt a menekuloutvonalat, de akkor ne ilyen semmilyen erveket hozz fel. Sot, igazabol erv sem kell, egesz egyszeruen fel lehet vallalni a velemenyt, hogy "En orulok, hogy bejott ez a kiskapu, es nem szeretnem hogy becsukodjon, mert szeretek menekulni es klantutni meg nem akarok" Ez is teljesen vallalhato allaspont, es nem feltetlen gyava, csak kicsit fura, hiszen a klanutes szerintem az 1/A igazi varazsa. Aztan lehet persze sokan csak nyugnek erzik... |
Quote:
Quote:
Örülök, hogy bejött ez a lehetőség, és szeretném, ha így is maradna. "A menekülés is stratégia", még akkor is, ha én(mi) ütök(ünk) klánt (már volt rá példa, és a jövőben is szeretné(n)k), annak ellenére, hogy sohasem csináltam ilyet (kilépés ütés elől). (és akkor már nem is érvelek, mert azt írtad nem kell.) |
Quote:
(zárójelben én a 24 körös kiléptetés szakadatlan híve vagyok, mint az alsó csopikban...) |
Nem konkrétan ehhez a témához kapcsolódik, de a szándék tekintetében semmiféle különbséget nem látok a klánból való kidobálás és az elfokozás egyéni sereg elől intézménye között.
Az elfokozás ellen folytatott topic viszont elhalt, pedig pontosan ugyanennyi létjogosultsága van! Szóval a KIDOBÁLÓS MÓDSZER a SZEGÉNYEBB KLÁNOK MÓDSZERE az ELFOKOZÓS MÓDSZER pedig a GAZDAG KLÁNOKÉ... Nincs köztük különbség, mindkettő a komoly veszteség elkerülésére irányul. Szóval amíg ilyesmit látok: xxxxx (#yyyyyy) elfoglalt 0 hektárt yyyyy (#xxxxxx) országától. 2010-12-15 22:01:14 yyyyy (#xxxxxx) elfoglalt 607 hektárt xxxxx (#yyyyyy) országától. 2010-12-15 21:01:11 addig valóban elgondolkodik az ember, hogy miért éppen ebben a topicban van nagyobb ellenállás... |
Nálam egy kalap a kidobálás, a hiénázás és az elfokozás is. Igaz, mind a három egyfajta stratégia, még ha nem is a szimpatikus fajtából.
|
All times are GMT +1. The time now is 04:09. |