![]() |
Quote:
|
Fagyi :(:(
|
Quote:
Szóval a sokszereplős hajókázást nem szereti. |
Quote:
|
Quote:
|
Apró észrevétel, sőt, inkább csak kérdés...
Tegnap kipróbáltam azt, hogy mi van akkor, ha metámadok valami mobot, és közben kilépek. Megtámadtam egy medvét, ha jól emlékszem, 52 életem volt. Bezártam a böngészőt, és lefeküdtem aludni. (A számítógépet is kikapcsoltam.) Most keltem, nézem, hogy akkor mi is van. Az életem belépéskor 5 ÉP volt. A medve nem volt a négyzeten. Ebből arra következtetek, hogy a csata lezajlott. Azt viszont nem tudom, hogy a TP-t megkaptam-e érte, vagy sem, mert kísértetiesen hasonlít arra, amennyi akkor volt, amikor kiléptem. Szóval Ati, az lenne a kérdésem, hogy ilyenkor kap-e a karakter TP-t, vagy sem? :) Ha azt mondod, hogy tutira kap, vagy tutira nem kap, akkor ennyi. Ha azt mondod, hogy "kapnia kéne" vagy éppen "hát nem kéne neki..." akkor elkezdek kísérletezni ezzel, és referálok a tapasztalatokról! |
Quote:
|
Köszönöm szépen! :)
Azt tudom, hogy meg is halhatok, ha így csatázok, csak a TP-ben nem voltam biztos, hogy megkaptam tegnap este. De msot úgyis mennem kell dolgozni, kipróbálom mégegyszer. :D 0 TP-be nem futottam bele azóta sem, pedig direkt különféle mobokat öldösök véletlenszerű sorrendben. |
Ati Hex2-re nézz már rá, a hajómmal Evermeettel van a város közepén
|
Quote:
(Ez normális, mert most olyan helyen is szárazföld van, ahol régen víz volt.) |
All times are GMT +1. The time now is 10:15. |