Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Tesztelés (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=67)
-   -   Tizedik teszt melletti egyéb tapasztalatok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3515)

Phoenix 06-12-2009 20:42

Ati: a mobneveknél az Úrihölgyből kimaradt egy "i" betű, most ezt írja: Úrhölgy, de ha megvizsgálom, akkor Úrihölgyet ír.

Dus 06-12-2009 20:55

Tesztkard alap sebzése: 2-3
Megtanult képességek sebzésnövelésre: extra erő, kardforgatás
Tesztkard sebzése így, 8. szinten kéne, hogy legyen: 5-6
Ehelyett sebzés: 4-5

Vagy a kardforgatás még mindig nem ad plusz támadóerőt, mikor kéne neki, vagy az extra erő, egyel kevesebbet ad mint kéne neki (utóbbit nem hiszem, mert amikor megtanultam, nőtt a sebzésem, viszont amikor kardforgatást tanultam, nem nőtt!)

Szóval kardforgatással 100% most már, hogy gond van (ezt csak megerősítésként írom, hogymost már van annyi alap sebzésem, hogy adnia kéne neki...)

Ati 06-12-2009 20:58

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 215005)
ezt csak megerősítésként írom, hogymost már van annyi alap sebzésem, hogy adnia kéne neki...

Nincs. 10% pluszt ad, lefele keretítve. 8 sebzésnél is csak 8.8 -> 8 lesz még belőle.

Dus 06-12-2009 21:04

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 215007)
Nincs. 10% pluszt ad, lefele keretítve. 8 sebzésnél is csak 8.8 -> 8 lesz még belőle.

:(

Szerintem ne levágja a tizedes jegyeket, hanem kerekítsen teljes egészre...nem lenne olyan nagy dolog, nagy különség, de azért egy adag segítség lenne, ha már ennyire vissza lett véve az extra erő azzal, hogy a szintek a tanulást követik...

Ati 06-12-2009 21:05

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 215009)
:(

Szerintem ne levágja a tizedes jegyeket, hanem kerekítsen teljes egészre...nem lenne olyan nagy dolog, nagy különség, de azért egy adag segítség lenne, ha már ennyire vissza lett véve az extra erő azzal, hogy a szintek a tanulást követik...

Nálam szokás, hogy mindent lefele kerekítek, majd alszom rá egyet, hogy itt legyen-e kivétel. Ma már bezártam minden fejlesztői ablakot.

Dus 06-12-2009 21:06

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 215010)
Nálam szokás, hogy mindent lefele kerekítek, majd alszom rá egyet, hogy itt legyen-e kivétel. Ma már bezártam minden fejlesztői ablakot.

Átírtad a szinteket és a tanulást is normál kerekítésre, nem tizedes jegy levágásra... :p

De aludj rá egyet akkor :rolleyes:

Ati 06-12-2009 21:14

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 215011)
Átírtad a szinteket és a tanulást is normál kerekítésre, nem tizedes jegy levágásra... :p

Mindenhol levágás van, ahol egészszám kell.

Dus 06-12-2009 21:48

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 215014)
Mindenhol levágás van, ahol egészszám kell.

Hmm...Nem kötözködni szeretnék, de bárhogy is nézem, a tanuláshoz és szintlépéshez szükséges tp kerekítve van...
Ha mindegyik után kerekítettem, és úgy szoroztam tovább, akkor jól jött ki, ugyan annyi lett, mint amit ír nekem a játékban. Ha mindegyik után levágtam, akkor jópár tp-vel eltért a játékbeli kiírástól, míg ha nem csináltam semmit, csak végigszoroztam, és a végén levágtam 1x, akkor is eltért... :o

De amúgy tök mindegy. Ha le lesz vágva a tizedes jegy, le lesz vágva, max később lehet használni kardforgatást...bár jobb lenne hamarabb... :)

[HTPA]GeeForce 06-13-2009 08:03

valahol olvastam, hogy úrhölgy-úrihölgy, mint probléma merült fel...
Szerintem teljesen rendben van, helyesen vannak használva a szavak.

úr - úriember
úrhölgy - úrihölgy

így helyes, ahogy most van. :)

[HTPA]GeeForce 06-13-2009 08:08

Más: Ez valami vicc? 29 MP-t töltődött vissza a mozgásom....
Eddig ilyen 70-80-akat.

29-enként nevetséges lesz kijutni HL-ből :(

All times are GMT +1. The time now is 02:43.