![]() |
Ati: a mobneveknél az Úrihölgyből kimaradt egy "i" betű, most ezt írja: Úrhölgy, de ha megvizsgálom, akkor Úrihölgyet ír.
|
Tesztkard alap sebzése: 2-3
Megtanult képességek sebzésnövelésre: extra erő, kardforgatás Tesztkard sebzése így, 8. szinten kéne, hogy legyen: 5-6 Ehelyett sebzés: 4-5 Vagy a kardforgatás még mindig nem ad plusz támadóerőt, mikor kéne neki, vagy az extra erő, egyel kevesebbet ad mint kéne neki (utóbbit nem hiszem, mert amikor megtanultam, nőtt a sebzésem, viszont amikor kardforgatást tanultam, nem nőtt!) Szóval kardforgatással 100% most már, hogy gond van (ezt csak megerősítésként írom, hogymost már van annyi alap sebzésem, hogy adnia kéne neki...) |
Quote:
|
Quote:
Szerintem ne levágja a tizedes jegyeket, hanem kerekítsen teljes egészre...nem lenne olyan nagy dolog, nagy különség, de azért egy adag segítség lenne, ha már ennyire vissza lett véve az extra erő azzal, hogy a szintek a tanulást követik... |
Quote:
|
Quote:
De aludj rá egyet akkor :rolleyes: |
Quote:
|
Quote:
Ha mindegyik után kerekítettem, és úgy szoroztam tovább, akkor jól jött ki, ugyan annyi lett, mint amit ír nekem a játékban. Ha mindegyik után levágtam, akkor jópár tp-vel eltért a játékbeli kiírástól, míg ha nem csináltam semmit, csak végigszoroztam, és a végén levágtam 1x, akkor is eltért... :o De amúgy tök mindegy. Ha le lesz vágva a tizedes jegy, le lesz vágva, max később lehet használni kardforgatást...bár jobb lenne hamarabb... :) |
valahol olvastam, hogy úrhölgy-úrihölgy, mint probléma merült fel...
Szerintem teljesen rendben van, helyesen vannak használva a szavak. úr - úriember úrhölgy - úrihölgy így helyes, ahogy most van. :) |
Más: Ez valami vicc? 29 MP-t töltődött vissza a mozgásom....
Eddig ilyen 70-80-akat. 29-enként nevetséges lesz kijutni HL-ből :( |
All times are GMT +1. The time now is 02:43. |