![]() |
Quote:
Ha körbeépítessz akkor miért is ne tudnék kijönni?? :eek: Továbbépítem :D És megköszönöm, mert egyel kevesebb négyzetet kell beépítenem! Több mint 10 milla lenne egy hosszabb út, mert 200K / négyzetről volt szó! Nem lesz nagyon! Klánfenntartás elviszi a nagyját, nem beszélve, hogy nem kapsz a zsbedbe 9 millát 3 karakterbe (27 milla), és a kereskedés sem lesz ilyen egyszerű, mert alád pakolnak!! Fenntartással meg épp, hogy jó. Ha gondolkozol, akkor jó helyre rakod a klánvárost. Mire meglesz 10 milla, teljesen tisztában leszel a játékkal! |
Ohh, Tripartitum, ezer bocsi, először azt hittem Toto írta :D:D:D
De akkor is :p |
Quote:
|
Nekem mindegy. De így elsőre nem tetszik, hogy mindenki mindenfelé építhet... ha pedig egész útra nézzük a párhuzamosságot, akkor angyjából képtelenség párhuzamost építeni, ha még a fővárost is el akarod érni... :D
Fenntartom, hogy ne lehessen akármilyen utat építeni. (Szerintem.) (Az 1 millát a te 10k-s variációdra értettem, nyilván a 200k-s javaslatommal ez 20x annyiba kerülne...:D) |
Quote:
A párhuzamosághoz: Ha X-ből meg Y-ba út, akkor X-től egyel jobbrából ne lehessen Y-hoz egyel jobbra vinni, stb. Egy út X-ből Y-ba megy, mindegy milyen úton! Ez egy szaksz, amivel párhuzamosan nem lehente építeni. Bár programozás szempontjából ez nagyjából lehetetlen :) |
Túl vagyok az első klánváros ostromon, (nagyon megijedtem :) )
Szerencsére hamar levertük:) de ki írhatná amikor vége lesz. |
Pár apró frissítés fent, ezek közül egyedül a seregek állomásoztatása utáni erőkijelzéshez kellene egy újraindítás, de most csak emiatt nem lövöm le a játékot. Következő újraindításkor ez is frissül majd... :)
|
Nem találom ki és hol írta, hogy a földrengést nem írja ki a csapattársaknak. :( Úgyhogy nincs idézet, csak megerősítés, hogy ez valóban így van, valóban nem írja ki. Ennek az az oka, hogy ez nem egy adott ellenfélre ható varázslat, hanem területre ható, vagyis mindenkire hat, akivel épp harcolsz. Ettől még persze ki lehetne írni, de jelenleg technikailag nem megoldható. Felírva későbbre.
|
Quote:
Sztem elég annyi, hogy xy földrengés varázslatot varázsolt :) |
2x előfordult hogy a helyi menüben nem mutatta a lehetőségeket. Másodikra látszottak a 'toborzás, katonaképzés, elitképzés, varázslás' opciók.
Azt, hogy megtámadnak a banditák, észre lehet venni még az épületek lerombolása előtt, valami üzenetből, jelzésből? Eddig még egy se járt felém, vagy ha igen akkor csak átutazóban lehettek mert semmi nyomuk. :) |
All times are GMT +1. The time now is 05:20. |