Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Miért az óriást hiszi mindenki a legjobb fajnak????? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=329)

Xeper 01-21-2007 12:47

Quote:

Originally Posted by laci (Post 67728)
Szerintem meg az elf ;)

Az elffel jól is kell tudni játszni, mert a nagy tolisok kedvenc célpontjai az elfek. Tehát nem lehet akármilyen elffel tamagocsizni.
Óriást kevésbé lopják, mert alig jön vaalmi, tehát ha ő nem kötekszik, akkor elmennek mellette a tolisok.
Egy kereskedő óriás néhány bankkal, 15% templommmal, 5% kocsmával, minden mást barakkosítva/tornyosítva elég nehéz beverni... ő sem tud semmit tenni, de őt nem éri meg piszkálni -szinte. (én spec nem egy ilyen óriást láttam már...)
Szóval melyik is a tamagocsisabb faj? :)

Napóleon 01-21-2007 16:44

:)

jómagam is a tolvajokkal szembeni kapituláció miatt tartom kevésbé alkalmasnak az elfet.

It(AZ:)) 03-19-2007 09:10

Sziasztok! Biztos volt már róla szó, de én nem találtam: magyar 5-4, (egyelőre rövid távon gondolkozva :)) csopikban mi a legjobb óriás felállás? Full elit vari? Kisebb létszámú sereggel, de tornyokkal Íj-lovas felállás? vagy egy vegyesfelvágott íj-elit-ló?

Batu 03-19-2007 09:38

Ezt így nem olyan egyszerű megmondani. Nagyon sok mindentől függ. Mennyi időt vagy benn? Milyenek a körülötted lévő orik? Szövi vagy mf? Stb.

It(AZ:)) 03-19-2007 09:49

Quote:

Originally Posted by Batu (Post 80830)
Ezt így nem olyan egyszerű megmondani. Nagyon sok mindentől függ. Mennyi időt vagy benn? Milyenek a körülötted lévő orik? Szövi vagy mf? Stb.

délelőtt sokat, délután nem igazán, hétvégén megint sokat, szöviben. egyelőre 5-ben nem túl kemény ellenfelek körülöttem. Igazából talán az lenne a fontos, mi a tapasztalat, mennyire szívesen kísérik haza az embert? :)

Batu 03-19-2007 10:34

Ahogy egyre feljebb juttok, egyre keményednek az ellenfelek is értelemszerűen. Én íjj/ló párti vagyok, de ha inkább védekezősebben akarjátok nyomni, akkor íjj/elit sztem a nyerő. A full elit is jó lehet, főleg, ha kettőnél több hadisotok van, csak azzal óvatosnak kell lenni, nehogy túl sokat küldj ki:)
A hazakísérésre meg fel lehet készülni, de felfelé egyre sűrűbben lesznek orik/szövik, akik folyamatosan figyelnek. A 4-es csopik még nem olyan veszélyesek sztem.

It(AZ:)) 03-19-2007 10:38

Quote:

Originally Posted by Batu (Post 80842)
Ahogy egyre feljebb juttok, egyre keményednek az ellenfelek is értelemszerűen. Én íjj/ló párti vagyok, de ha inkább védekezősebben akarjátok nyomni, akkor íjj/elit sztem a nyerő. A full elit is jó lehet, főleg, ha kettőnél több hadisotok van, csak azzal óvatosnak kell lenni, nehogy túl sokat küldj ki:)
A hazakísérésre meg fel lehet készülni, de felfelé egyre sűrűbben lesznek orik/szövik, akik folyamatosan figyelnek. A 4-es csopik még nem olyan veszélyesek sztem.

Ok, köszönöm :)

LotR 03-19-2007 16:03

Miért az óriást hiszi mindenki a legjobb fajnak?????

miért ne? :D
Játékos barát faj ennyi..
Kialakult róla egy olyan kép, hogy sebezhetetlen, kevésbé sebezhető ország...
Dehogy a legjobb faj sztem nem létezik.
PEdig konzervatív vagyok ,megvannak a fajaim amivel játszom, amiket megszoktam...
De találkoztam már ,láttam más fajjal jól felépített és jól játszó országokat.

Ezek után én sosem mernék ilyet kijelenteni, hogy az óriás a legjobb faj, ééééés olyat se , hogy az óriást hiszi mindenki a legjobb fajnak...
vagyis hinni ,hiheti, de majd csalódik a hitében... :D

Dragi 03-19-2007 17:03

Quote:

Originally Posted by LotR (Post 80937)
Miért az óriást hiszi mindenki a legjobb fajnak?????

miért ne? :D
Játékos barát faj ennyi..
Kialakult róla egy olyan kép, hogy sebezhetetlen, kevésbé sebezhető ország...
Dehogy a legjobb faj sztem nem létezik.
PEdig konzervatív vagyok ,megvannak a fajaim amivel játszom, amiket megszoktam...
De találkoztam már ,láttam más fajjal jól felépített és jól játszó országokat.

Ezek után én sosem mernék ilyet kijelenteni, hogy az óriás a legjobb faj, ééééés olyat se , hogy az óriást hiszi mindenki a legjobb fajnak...
vagyis hinni ,hiheti, de majd csalódik a hitében... :D

jól vanna már elég régi a topic :p:p:p Már belátom hogy nem a legjobb faj de a legjobbak között van :D:D:D

06-03-16, 22:25

Bocs 1 éves és 3 napos :D:D:D

Kutyuleee 03-19-2007 23:04

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 80965)
jól vanna már elég régi a topic :p:p:p Már belátom hogy nem a legjobb faj de a legjobbak között van :D:D:D

06-03-16, 22:25

Bocs 1 éves és 3 napos :D:D:D

már 1 év és 4:D

All times are GMT +1. The time now is 12:19.