![]() |
Quote:
Óriást kevésbé lopják, mert alig jön vaalmi, tehát ha ő nem kötekszik, akkor elmennek mellette a tolisok. Egy kereskedő óriás néhány bankkal, 15% templommmal, 5% kocsmával, minden mást barakkosítva/tornyosítva elég nehéz beverni... ő sem tud semmit tenni, de őt nem éri meg piszkálni -szinte. (én spec nem egy ilyen óriást láttam már...) Szóval melyik is a tamagocsisabb faj? :) |
:)
jómagam is a tolvajokkal szembeni kapituláció miatt tartom kevésbé alkalmasnak az elfet. |
Sziasztok! Biztos volt már róla szó, de én nem találtam: magyar 5-4, (egyelőre rövid távon gondolkozva :)) csopikban mi a legjobb óriás felállás? Full elit vari? Kisebb létszámú sereggel, de tornyokkal Íj-lovas felállás? vagy egy vegyesfelvágott íj-elit-ló?
|
Ezt így nem olyan egyszerű megmondani. Nagyon sok mindentől függ. Mennyi időt vagy benn? Milyenek a körülötted lévő orik? Szövi vagy mf? Stb.
|
Quote:
délelőtt sokat, délután nem igazán, hétvégén megint sokat, szöviben. egyelőre 5-ben nem túl kemény ellenfelek körülöttem. Igazából talán az lenne a fontos, mi a tapasztalat, mennyire szívesen kísérik haza az embert? :) |
Ahogy egyre feljebb juttok, egyre keményednek az ellenfelek is értelemszerűen. Én íjj/ló párti vagyok, de ha inkább védekezősebben akarjátok nyomni, akkor íjj/elit sztem a nyerő. A full elit is jó lehet, főleg, ha kettőnél több hadisotok van, csak azzal óvatosnak kell lenni, nehogy túl sokat küldj ki:)
A hazakísérésre meg fel lehet készülni, de felfelé egyre sűrűbben lesznek orik/szövik, akik folyamatosan figyelnek. A 4-es csopik még nem olyan veszélyesek sztem. |
Quote:
|
Miért az óriást hiszi mindenki a legjobb fajnak?????
miért ne? :D Játékos barát faj ennyi.. Kialakult róla egy olyan kép, hogy sebezhetetlen, kevésbé sebezhető ország... Dehogy a legjobb faj sztem nem létezik. PEdig konzervatív vagyok ,megvannak a fajaim amivel játszom, amiket megszoktam... De találkoztam már ,láttam más fajjal jól felépített és jól játszó országokat. Ezek után én sosem mernék ilyet kijelenteni, hogy az óriás a legjobb faj, ééééés olyat se , hogy az óriást hiszi mindenki a legjobb fajnak... vagyis hinni ,hiheti, de majd csalódik a hitében... :D |
Quote:
06-03-16, 22:25 Bocs 1 éves és 3 napos :D:D:D |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 12:19. |