Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Bővített fórumok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3047)

Ati 06-19-2008 22:30

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 180949)
hááát...halvány logikai sugarat érzek, de még mindig nem hallom azt a hangot, amikor háromszori olvasásra értem meg a szöveget egy "jaaaaa" felkiáltással :)

A link a fórumbeíró mező alatt van. A K-s országodnak nincs fórumbeíró mezője. :)

Reni 06-19-2008 22:32

Peti ... csinálj egy saját fórumot azzal az oriddal és egyből lesz beírómeződ :)

Grabi 06-19-2008 22:35

hááát...akikkel úgyis beszélnék azokkal beszélek úgyis. :) nyuszika csak a nevéért van, hüpi meg barrigon a főori, de ők csipkerózsikáznak :)

spok 06-19-2008 22:41

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 180950)
Hajrá. Ez egy egyenes indoklás, és teljesen el is fogadható. Nem várható el mindenkitől, hogy tetsszen neki, ami itt zajlik, márpedig ennek szerves része az, hogy milyen irányba fejlődik a játék. Ha Neked nem tetszik, akkor nem játszol tovább. Nem értem miért kell ezt ilyen látványosan bejelenteni, ennek is biztos megvan a maga oka, de természetesen bármikor kiszállhatsz, ebben senki nem fog megakadályozni.

Hát sajnos enek eredményét te láttod a leg jobban Anarch 5 szintjén mikor volt ekkora pangás.
Most vagycsinálsz vallamit vagy ven a tengetem a f..... az nem megoldás .

-Hiena- 06-19-2008 22:44

"Ha Neked nem tetszik, akkor nem játszol tovább. Nem értem miért kell ezt ilyen látványosan bejelenteni"

Azért mert hátha lesz valami haszna belőle azoknak akik maradnak.
Hideg fejjel törlök, nem kapkodok. Amit lehet átkaravánozok a szövimnek. Remélem szabad.

Ati 06-19-2008 22:47

Quote:

Originally Posted by spok (Post 180959)
Hát sajnos enek eredményét te láttod a leg jobban Anarch 5 szintjén mikor volt ekkora pangás.

Tippelek: tavaly nyáron?

De azt hiszem, hogy erősen elkanyarodtunk a témától.

Az új fórumrendszerrel kapcsoatban vannak-e még kérdések, illetve észrevételek? Ez utóbbi esetén értékelném, ha csak konstruktívak jönnének, azt már pontosan tudjuk, hogy ki hány hét múlva törli magát. :)

spok 06-19-2008 22:48

Nem kell törölni :)
szerintem ez az újitás gondolom valami korszaknak meg felelö fejlödést is von maga után :)
Ne egy kockás füzetbe zajlodjon a játék.
ha már 9 van a game akkor ideje lépni is 9 évet ne ott tartsunk ahol 9 éve keztük.
Szeretem ezt a játékot de ez a módositás a maradék kedvem is el vesz a játéktol.

Reni 06-19-2008 22:51

Anarchos fórumon normálos orival szabad fórumra anarchos gömböt bemásolni, anarchos infót kiadni? (pl. anarchos fórumról akár az anarchos játékosokról)

[HTPA]GeeForce 06-19-2008 22:53

anarch fórumon anarch orirúl szabad gömböt kitenni. tökmindegy milyen orival vagy a fórumon. csak normálba ne tedd ki. (mert nemszeressük a nomrálosokat:P:D:D:D:D:P)

Reni 06-19-2008 22:56

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 180967)
anarch fórumon anarch orirúl szabad gömböt kitenni. tökmindegy milyen orival vagy a fórumon. csak normálba ne tedd ki. (mert nemszeressük a nomrálosokat:P:D:D:D:D:P)

Aham .. köszi!

All times are GMT +1. The time now is 22:59.