![]() |
Quote:
|
Peti ... csinálj egy saját fórumot azzal az oriddal és egyből lesz beírómeződ :)
|
hááát...akikkel úgyis beszélnék azokkal beszélek úgyis. :) nyuszika csak a nevéért van, hüpi meg barrigon a főori, de ők csipkerózsikáznak :)
|
Quote:
Most vagycsinálsz vallamit vagy ven a tengetem a f..... az nem megoldás . |
"Ha Neked nem tetszik, akkor nem játszol tovább. Nem értem miért kell ezt ilyen látványosan bejelenteni"
Azért mert hátha lesz valami haszna belőle azoknak akik maradnak. Hideg fejjel törlök, nem kapkodok. Amit lehet átkaravánozok a szövimnek. Remélem szabad. |
Quote:
De azt hiszem, hogy erősen elkanyarodtunk a témától. Az új fórumrendszerrel kapcsoatban vannak-e még kérdések, illetve észrevételek? Ez utóbbi esetén értékelném, ha csak konstruktívak jönnének, azt már pontosan tudjuk, hogy ki hány hét múlva törli magát. :) |
Nem kell törölni :)
szerintem ez az újitás gondolom valami korszaknak meg felelö fejlödést is von maga után :) Ne egy kockás füzetbe zajlodjon a játék. ha már 9 van a game akkor ideje lépni is 9 évet ne ott tartsunk ahol 9 éve keztük. Szeretem ezt a játékot de ez a módositás a maradék kedvem is el vesz a játéktol. |
Anarchos fórumon normálos orival szabad fórumra anarchos gömböt bemásolni, anarchos infót kiadni? (pl. anarchos fórumról akár az anarchos játékosokról)
|
anarch fórumon anarch orirúl szabad gömböt kitenni. tökmindegy milyen orival vagy a fórumon. csak normálba ne tedd ki. (mert nemszeressük a nomrálosokat:P:D:D:D:D:P)
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 22:59. |