Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Filmek, sorozatok, TV (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=25)
-   -   "Alapfilmek" :) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=304)

Ati 10-26-2006 16:20

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 37957)
S probaltam vmi olyan eszkoznevet adni, amivel egy olyan cselekvest lehet segiteni, mint a furesszel a filmben :)

Szerintem túl sok volt már a horror-filmekből. ;) Azért sállal levágni a lábát... :D

Ditke 10-26-2006 16:30

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 37960)
Szerintem túl sok volt már a horror-filmekből. ;) Azért sállal levágni a lábát... :D

miért? micsoda gyötrelem mindkét félnek, mire sikerül... :D :D :D :D :D

Szecsa 10-26-2006 16:34

Nem éééér gunyolodni! :(
Mondjuk a sallal valo huzogatasra gondoltam! :) Vagy barmi lehetne...felcsigazna a nezot :)
Amugy van vmi film sárga sál címen :)
de valszeg nem horror :)

Életfa#2 10-29-2006 21:48

Quote:

Originally Posted by Davalon (Post 11269)
Számomra még egy "alapfilm": Neverending Story

A végtelen történetre gondolsz? A könyv alapmű, mindenkinek el kéne olvasnia legalább egyszer! De a film... Csak a könyv első felét tartalmazza, és még abból is kihúzták több, mint a felét! Nagy csalódás volt... :mad: :(

Ati 10-29-2006 21:59

Quote:

Originally Posted by Életfa#2 (Post 38941)
A végtelen történetre gondolsz? A könyv alapmű, mindenkinek el kéne olvasnia legalább egyszer! De a film... Csak a könyv első felét tartalmazza, és még abból is kihúzták több, mint a felét! Nagy csalódás volt... :mad: :(

Ebből pont mostanság volt valami második rész. Az lenne a második fele? (Nem tudom, nem láttam a második felét, és nem is tudtam, hogy könyv az alapja... :))

Cassandra 10-29-2006 22:09

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 38949)
Ebből pont mostanság volt valami második rész. Az lenne a második fele? (Nem tudom, nem láttam a második felét, és nem is tudtam, hogy könyv az alapja... :))

Pedig de, egyszer nagyon régen olvastam is, csak már nem tudom hol lehet a könyv.:)
És a második rész is igencsak régi film.:)

Életfa#2 10-29-2006 22:49

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 38949)

Ati: az a vicc, hogy nem, pusztán csak ötleteket merítettek a könyvből, de amúgy teljesen saját sztorit kreáltak hozzá...
Amúgy a könyvvel életemben először úgy találkoztam, hogy egy osztálytársam bevitte az általános isibe! Csak pár (tíz) oldalt tudtam elolvasni, de aztán vagy 10 évig vadásztam, mire sikerült fellelnem valahol! :) Azóta is féltett kincsem. :rolleyes:

És alapmű filmből: Házibuli 1 és 2.

director 10-30-2006 08:05

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 38953)
Pedig de, egyszer nagyon régen olvastam is, csak már nem tudom hol lehet a könyv.:)
És a második rész is igencsak régi film.:)

igen, a második is régi. sőt, a harmadik is:D mert olyan is van ám:)
és 1984, 1990, 1994 a megjelenési dátumok.. :)

tény, hogy az igazi a könyv.. de egyszer érdemes megnézni a filmeket is, mindhármat.. nem annyira rossz:)

Dragi 10-30-2006 21:50

volna egy kérdésem. Nem tudom ti hogy vagytok vele de nekem van/volt egy kedvenc mesém :) Hátha emlékeztek rá páran kiváncsi vagyok kit mennyire fogott meg vagy hogy egyáltalán ismeri-e avlaki a történetet ?:)
Ezüst Nyílról van szó :) akinek nem ugrik be itt van egy videó :) De sajnos nem az a zene szól alatta amelyik a mesébe (de nevezzük inkább animációs filmnek) szól. Szal ? :)

http://www.youtube.com/watch?v=dkLM_...elated&search=

Cassandra 10-30-2006 22:15

Quote:

Originally Posted by director (Post 39029)
igen, a második is régi. sőt, a harmadik is:D mert olyan is van ám:)
és 1984, 1990, 1994 a megjelenési dátumok.. :)

tény, hogy az igazi a könyv.. de egyszer érdemes megnézni a filmeket is, mindhármat.. nem annyira rossz:)

3? Na arra nem esküdnék meg, hogy láttam.:)

All times are GMT +1. The time now is 01:43.