![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Nem éééér gunyolodni! :(
Mondjuk a sallal valo huzogatasra gondoltam! :) Vagy barmi lehetne...felcsigazna a nezot :) Amugy van vmi film sárga sál címen :) de valszeg nem horror :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
És a második rész is igencsak régi film.:) |
Quote:
Amúgy a könyvvel életemben először úgy találkoztam, hogy egy osztálytársam bevitte az általános isibe! Csak pár (tíz) oldalt tudtam elolvasni, de aztán vagy 10 évig vadásztam, mire sikerült fellelnem valahol! :) Azóta is féltett kincsem. :rolleyes: És alapmű filmből: Házibuli 1 és 2. |
Quote:
és 1984, 1990, 1994 a megjelenési dátumok.. :) tény, hogy az igazi a könyv.. de egyszer érdemes megnézni a filmeket is, mindhármat.. nem annyira rossz:) |
volna egy kérdésem. Nem tudom ti hogy vagytok vele de nekem van/volt egy kedvenc mesém :) Hátha emlékeztek rá páran kiváncsi vagyok kit mennyire fogott meg vagy hogy egyáltalán ismeri-e avlaki a történetet ?:)
Ezüst Nyílról van szó :) akinek nem ugrik be itt van egy videó :) De sajnos nem az a zene szól alatta amelyik a mesébe (de nevezzük inkább animációs filmnek) szól. Szal ? :) http://www.youtube.com/watch?v=dkLM_...elated&search= |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 01:43. |