![]() |
Quote:
Mondjuk az önmegbetegítős taktika is sokkal nagyobb szerepet kaphatna. |
Quote:
200 hekin összeszedtél 3200 egység bacit és kórház nuku.. persze ez durva példa volt, de 4 sereggel épp össze lehet szedni akkora fertőzést, h mire beér a kórház üres lesz az ország.. |
Quote:
|
Azt hiszem valamit nagyon benéztél, mert ettől a javaslattól nem hullanának jobban az embereid, csak tovább.
A te példánál maradva.Pl: 200 hektár=200 környi betegség a javaslat alapján ork tábornok esetén, nyolc sereges ütés esetén:1. 200.kör,2. 100. kör, 3. 100.kör, 4. 100. kör,5. 100. kör, 6. 100. kör, 7. 100. kör, 8. 100. kör betegséget jelentene, de csak akkor, ha hullát ütsz. Összesen 900. környi betegséget szednél össze. A betegség lefolyása nem változna, ugyanúgy történne minden, ahogy most, csak tovább tartana. És mivel tudtommal a betegséget a következő szintre is felviheted, ezért ez elég húzós is lehet. Főleg ha valami mássá akarsz átépülni. Az én félelmem igazából inkább az, hogy egy idő után az egész csoport egy nagy fertőző gocpontá válna. Aminek a hatásait jelenleg nem tudom értékelni. |
Quote:
Quote:
Quote:
|
Kérdéseim:
1. Miért kell bárkit is 8 sereggel támadni? 2. Kis figyelemmel bármelyik országról megállapítható, hogy beteg. Miért baj, ha körültekintően érdemes támadni? |
Quote:
2. nem baj. (egy jó játékosnak, akiből nagyon kevés van.. ) |
nem vagyok ellene a javaslatnak, csak kiváncsi voltam a részletekre.
tehát kb igy nézne ki: A megbetegedés mértéke a földterülettől függ. Minden egyes hektár egy egységnyi megbetegedést jelent. (200 Ha-os ország 200 egységnyi fertőzést "szed össze".) A betegség ellen védekezni nem lehet. Ha megkaptad a betegséget, akkor annak mértéke körönként automatikusan csökken 1/x egységet, ahol x a fertőzött seregek számával egyenlő. ? |
Quote:
betegség=betegség mostani foka + seregek száma*terület képlet, ennek a csökkenése és emberfogyasztó ereje egyértelmű a mostani szabályok szerint. szerk: Az mondjuk tény, hogy a sor négyzetesen növekszik a seregek számával így, ami tényleg túl durva lenne, a seregenkénti + 50% is elég lehetne. (ekkor 5 sereges támadás esetén az összesen elhulló nép kb 9-szeres lenne) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 09:40. |