Kutyuleee |
02-27-2008 11:04 |
Quote:
Originally Posted by Synkel
(Post 161375)
Na akkor nézzük ezt a segélyt:)
Az eddigi 4.2 mrd-s kp határt jelentősen ki lehet tolni. Én se hiszem, hogy túl sokan kezdenének sokmilliárdos segélyekkel szaladgálni, de azért lesznek jópáran. 5:1 arány mellett még az is lehet, hogy sokan.
A segélyben tárolt pénzed továbbra is támadhatatlan, és mindig rendelkezésedre áll. Nem érinti tekikopás, nem kell etetni, nem viszik el a rablók és nem csordulsz túl vele ha valaki megbolygatja a piacot. Ezen okok miatt én keveslem az 5:1 arányt. Kell a 10:1, különben nagyon túllövünk a célon.
|
csak biztos jobban jársz, ha a segélyben tartod??? kényelmesnek kényelmes, de még 5:1-es aránynál is 80% a veszteséged, ami óriási. te melyiket választanád?:
1. tuti biztos megtakaritás, de a cég a 80%-át lefölözi, viszont garantáltan nem lesz baja a pénzednek, de nem gyarapodik, nem kamatozik semmi.
2. mozgatja a pénzed a piacon,ezért oda is kell figyelned rájuk, mert nincs semmi garanciájuk, de az odafigyelésért cserébe minimálisak lehetnek a veszteségeid, és egy nagy bukta esetén sem bux 80%-ot.sőt még akár nyereséget is termelhet, így esetlegesen a kisebb buktákat kompenzálhatod. amúgy annyi garancia mégis van rá, hogy a befektett időt eltörölve az indulási alapod visszakapod. és ezzel akár meg is duplázhatod a vagyonod.
sztem világos, hogy az aktiv játékosok melyiket fogják választani. Egyedül A-ban lehet lényege, hogy ekkora veszteséggel bepakolnak páran, de ott se mindenki használná az tuti, maximum, ha vmi nagyon nagy csatára készülnek, és úgy érzik erre a +kp-ra is szükségük lehet.
viszont a kicsiknél, akik napi 2x jutnak nethez, jó lehet, mert piacon nem tudják tartani, hiszen nem tudják visszarakni ha hazajött. ezzel csak ők szivnának. aki nem hosszan akar A-ban maradni annak nem számit, mert nem fordithatja le magával úgyse.
|