![]() |
Quote:
Quote:
Benne van ebben a mondatban az igazság is, csak másképp kell összerakni a szavakat: valahogyan felütötte magát! Ekkora értéket 1/A-ban sem egyszerű elérni, majd pont az 5. szinten lehet csalás nélkül, mi? :D |
Quote:
Ettől függetlenül jelenleg teljesen mellékes az, hogy hogyan került oda az ország. Továbbra is ovis szindrómának érzem, hogy "jajj, az 5/X topból anarchba kerültek az országaim, tuti nem szeretnek, mert bezzeg az 5/W". Miért más esetleges szabálytalankodásával kell takarózni ilyen esetben? Az, hogy más esetleg szabálytalankodik, feljogosít bárkit is arra, hogy ő is azt tegye? Kétlem. Ha valaki mégis így érzi, akkor az illetőt kérem, hogy már most törölje az országát, ez esetben nem szívesen látott a Hódítóban. Ez esetben teljesen igaza van, amikor úgy érzi, hogy itt "nem szeretik". |
Quote:
Nincs baj a hozzáállásommal és nem szentségeltem, se szapultam sehol. Egy szerintem ideillő példát mutattam és elmondtam a véleményemet ... azt szabad! ;) Igen, ma áttettétek 2 orimat, jogos volt, hülye voltam! De ez nem ide tartozik ... |
Ja, nem X-ből, hanem B-ből tettél ki ... :o
|
Quote:
Milyen példát? Nem hiszem, hogy más csoportoknak bármi érdemi köze lenne ahhoz, hogy az X csoport legfelső országai átkerültek, és miért kerültek át. Ha jogos volt az áthelyezésed (ez esetben nem is tudom miről van szó, hiszen ez a téma az 5/X topos országairól szól), akkor miért mondod, hogy szegény te, téged itt nem szeretnek? Ezek szerint nem arról van szó, hogy szeret-e valaki, mert te magad írod, hogy jogosan kerültél át. És mivel azt is te magad írod, hogy ez nem ide tartozik, ezért aztán végképp fogalmam sincs, hogy ez hogy került ide, és hogyan kapcsolódik az 5/X topos országainak áthelyezéséhez... |
Quote:
|
Quote:
Felhivom a figyelmedet az "avagyos" részre! :) Szerintem ügyes játék normál 5-ös csopiban az emlitett érték. :rolleyes: Szó sem volt szeretetről, én egyenlőséget emlitettem, ami sajnos nincs. Én elhiszem, hogy mindent megpróbáltok megtenni érte, egyszer talán menni is fog .... Te értelmezed úgy a szavaimat, hogy elégedetlenkedek és más kárát akarom. Ez nem igy van! |
Quote:
Quote:
Lehetőleg ne ez legyen a döntő abban, hogy ki megy anarchba, és ki nem. :D Érdekes világ lenne az úgy. :D |
Örömmel jelentem, hogy az 5/X ben megszűnt a top:)
Illetve nem megszűnt csak átalakult:) Köszönjük, hogy végre elérhető lett mindenkinek a top 1. helyezés az éjszaka történtek miatt:) Lehet ebbe a csoportba fordulni a sok személyiséges oriknak, szeretettel vár mindenkit az 5/X:) |
Quote:
Melyik éjszakára gondolsz:-) Mert énszerintem nem is éjszaka volt akkor:-) Mikor az áthelyezések voltak. Elég régi hír ez már amúgy:-) Abban igazad van,hogy mindenkit szeretettel várunk és ürülünk,hogy te is újra vagy ott:-) |
All times are GMT +1. The time now is 14:24. |