![]() |
Quote:
De most a húzástól eltekintve! Az ilyen 30 akárhány fokos processzor akkor is irreálisan alacsony... Húzás nélkül is felmegy az 55-57 °C-ra... Ha használod (mondjuk játszol) akkor igenis felmegy 60-ra. Az enyém ha húzom is meg játszok is, 72-nél áll meg. :D Szóval a 36 °C-os proci szerintem hibásan mért eredmény. A 2 °C nyilván viccnek is rossz, abba ne menjünk bele. Egyébként jól le lehet terhelni a procit, pl az egyik magra rányomok egy grafikus tervező programot, a másikon meg Crysis-ezek 1600*1200-ban... :D:D Na, így készül a 72 °C-os X2. :p :D |
Mondjuk 8 óra kikapcsolt állapot után bekapcsolom, és azonnal megyek biosba, akkor mire beérek biosba, már akkor 39 fokos, és látom hogy megy felfelé... 46-nál áll meg. mire belépek a vindózba, 51 fokos. Szerintem életemben nem láttam még 36 °C-os hőmérsékletet. Az alaplapom melegebb szokott lenni annál. Az ilyen 42. Ha megküldöm a videókarit, az is felmegy 70 fok fölé...
Fogok egy Obliviont a Shivering Isles peccsel, és felküldöm valami 1900-as felbontásra, max grafikára, maximalizálom a látótávoslágot, majd felmegyek egy hegy tetejére, és ugrálva körülnézek :D:D MOndjuk az már szaggat :( |
Quote:
|
Quote:
|
No há valaki venné a fáradságot és elmagyarázná hogyan is nézzem meg hogy hány fokon müködök éppen?
Almafabéta:D vagyok ilyen szemszögböl. Odáig rendben is van hogy van sz.gépem.,ezt már tudom:D.Söt be tudom kapcsolni is. |
Quote:
|
Quote:
|
Szerintem egyik felsorolt op rendszer sem alkalmas a "Jó oprendszer" címre.
Én ByteXp-t használok, ennél is vannak hiányosságok, de nem olyan sok mint a Windowsnál:) és több mindenre képes mint akármelyik linux verzió:) |
Na ezeket irja ki :)
Hőmérsékletek Alaplap 33 °C (91 °F) CPU dióda 22 °C (72 °F) Aux 28 °C (82 °F) GPU dióda 46 °C (115 °F) 10-15 perc GTA V City utánni adatok Hőmérsékletek Alaplap 34 °C (93 °F) CPU dióda 23 °C (73 °F) Aux 28 °C (82 °F) GPU dióda 46 °C (115°F) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 21:28. |