![]() |
remelem nem volt meg eddig:
- szted mi volt az utolso nehany szo a challengeren a katasztrofa elott? - ??? - "jo, most hadd vezessen a no is 1 kicsit..." :D |
ez mar eleg szakallas, de hatha vkinek megis uj:
- mit kell csinálni az epilepsziással, ha rohamot kap? - ??? - be kell dobi 1 kad vizbe a mososzer es a szennyes koze... :D |
es 1 orokzold:
moricka hazamegy es ad a nagyanyjanak 1 fuszalat. - nagyi, harapj bele legyszives! - miert, kisunokam? - mert apa azt mondta, hogy csak akkor lesz szamitogepem, ha te fube harapsz... :D |
1 férfi bemegy a tetováló szalonba majd közli
a mesterrel, hogy egy szép piros Ferrarit szeretne a farkára tetováltatni. Rendben. - mondja a mester és elkezdi rajzolni az autót, igazítja, színezi majd ígyszól: - Uram, nem akarja a kedves feleségét is behozni hozzám? Hogy teljeslegyen a kép, neki meg csinálhatnék egy csinos kis garázst, és ha hazamegy biztosan be tud majd parkolni a Ferrárival. A férfi meghökkenve mondja: - Na de mit képzel, én meleg vagyok és ezt sértésnek veszem! Elkezd hebegni a mester, jajjajj elnézést kérek nem akartam megsérteni. Csinálja tovább a kocsit majd így szól a végén. - Uram, ez nagyon jól sikerült! Esetleg nem kíván egy traktort csináltatni a zacsira? - Traktort? - Persze, ha elakad a Ferrárival a szarban legyen mivel kihúzni! |
Fiatal suhanc a vadnyugaton elhatározza, hogy ő lesz a környék legjobb mesterlövésze. Bemegy a bárba, s leül egy idős férfi mellé, akiről az a hír járja, hogy valamikor ő volt a legjobb céllövő.
— Uram! Valaha ön volt a legjobb, segítsen nekem, hogy mesterlövész váljék belőlem. — Állítsd nagyobbra a lyukat a ravasznál, hogy jobban beleférjen az ujjad! - tanácsolja az öreg. — És ettől majd jobb lövész leszek? — Igen. A srác megcsinálja, majd hirtelen előkapja a pisztolyt, s lelövi a zongorista kalapját. — És még mit kell tennem? - kérdi. — Engedd lejjebb a pisztolytáskát az oldaladon, hogy könnyebben elő tudd rántani a pisztolyt! — És ettől jobb lövész leszek? — Igen. - válaszolja az öreg. A fiú lejjebb engedi, majd egy szempillantás alatt előkapja a pisztolyt, s lelövi a zongorista nyakkendőjét. — Ez fantasztikus! És még mit csináljak? — Ott az a hordó zsír. Kendd be vele a pisztolyod, de ne csak a markolatát, hanem az egészet, a csövét is! - válaszolja az öreg. — És ettől jobb lövész leszek? — Nem, de ha Jesse James befejezi a zongorázást, biztos idejön hogy feldugja a pisztolyodat a fenekedbe, és így talán nem fog annyira fájni... |
Hát ez nagyon jó. Röhögtem egy cseppet:D
|
Szuper volt Dit:):D
|
Ez nem annyira morbid...
A rendőr elmegy az orvoshoz: - Doktor úr, annyit beszélnek arról, hogy a nők meg a férfiak egyszerre élvezzenek el, de nekünk az asszonnyal még sose sikerült! - Van pisztolya? - Igen, van. - Akkor tegye be a párna alá, és amikor elélvezne, lőjön vele a levegőbe. Így a felesége összerándul és ő is elélvez. Este csörög a telefon az orvosnál: - Basszus, doktor úr! Kipróbáltam, a levegőbe lőttem, mikor élvezni kezdtem. - És mi történt? - A feleségem a szemembe tojt és leharapta a cerkámat, ráadásul a szekrényből föltartott kézzel előjött egy pucér hapsi! (ha nagyon gáz, akkor törlöm...:D) |
Zöldhajú nő a nőgyógyásznál:
- Doktor úr, nekem ott alul mindig bélyegek potyognak ki. Mire az orvos: - De hát az nem lehet. Vetkőzzön! Alaposabban megnézem Vizsgálja, egyszer csak elkezd röhögni. - Na de doktor úr! Mit nevet? - Drága hölgyem, ezek nem bélyegek, ezek a matricák a banánról . . |
a ferj odamegy a konyhaban felesegehez, megsimogatja a feneket, majd ezt sugja a fulebe:
- dragam, valtunk ma poziturat? mire az asszony: - ok, te elmosogatsz, en meg lefexek az agyra es sorozok meg fingok. :D |
All times are GMT +1. The time now is 19:26. |