Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   1/A-val kapcsolatos kérdések, és tanácsok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2143)

Redback 04-12-2008 21:59

Quote:

Originally Posted by none (Post 169536)
üdvözletem
szeretnék egy olyan dolgot kérdezni, hogy ha 1/A-ban egy öt fős klánbol három tag szabin van, akkor a klán minimális védőértéke 500k lesz, vagy a szabis orik miatt kevesebb? (a két nem szabis tag védőértéke biztossan kevesebb mint 500k)

Ha a megtámadott szövetség valamely tagja szabadságon van, akkor az ő védőértékének csak az egyharmada számít bele a teljes védőerőbe.

none 04-12-2008 22:17

köszönöm a segítséget

vityu 04-12-2008 22:47

Quote:

Originally Posted by none (Post 169536)
üdvözletem
szeretnék egy olyan dolgot kérdezni, hogy ha 1/A-ban egy öt fős klánbol három tag szabin van, akkor a klán minimális védőértéke 500k lesz, vagy a szabis orik miatt kevesebb? (a két nem szabis tag védőértéke biztossan kevesebb mint 500k)

Ha te ebben a klánban vagy, és nincs felesleges területed, amit elajándékoznál, szerintem lépj ki:rolleyes:! Ha pedig ez pont felettetek van, akkor hajrá, ihajcsuhaj, támadás! :D

Kutyuleee 04-15-2008 21:54

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 169563)
Ha a megtámadott szövetség valamely tagja szabadságon van, akkor az ő védőértékének csak az egyharmada számít bele a teljes védőerőbe.

ez igaz,de nem erről szólt a kérdés:D
de ettől még ha a klán össz védőértéke nem éri az 500k-t, akkor is 500k a védelem, mint az üres oriknál is a min. védelem. hiába van 200hekin 40védőd, akkor sem 160lesz a védőértéked, hanem 200...

nono 05-04-2008 10:01

kérdés 1/a

sziasztok!lenne pár kérdésem !?Honnan érdemes fellépni ,2B top 30aljábol(kb1500hekin kezdödik),vagy a tetejéböl max hekivel illetve ha top30aljábol lépek menyire lehet feljebb jutni 1/a-ba(ugyértem könnyü vagy nem?-pénz van:)) :confused:
-hol érdemes most kiárulni magad (tekit,katonákat 1/a,2/b )
-1/a ba top30 hány hekin kezdödik?
-ha szk vagyok akkor tudnak tölem lopni,illetve támadi?
-ha egyszemélyes klánt alapitok azzal menyire lehet boldugulni?
válaszkat elöre is köszönöm ,bocs ha hülye kérdéseket teszek fel most készülök 1/a-ba életembe elöször:rolleyes:

Valezius 05-04-2008 11:10

Quote:

Originally Posted by nono (Post 172984)
sziasztok!lenne pár kérdésem !?Honnan érdemes fellépni ,2B top 30aljábol(kb1500hekin kezdödik),vagy a tetejéböl max hekivel illetve ha top30aljábol lépek menyire lehet feljebb jutni 1/a-ba(ugyértem könnyü vagy nem?-pénz van:)) :confused:
-hol érdemes most kiárulni magad (tekit,katonákat 1/a,2/b )
-1/a ba top30 hány hekin kezdödik?
-ha szk vagyok akkor tudnak tölem lopni,illetve támadi?
-ha egyszemélyes klánt alapitok azzal menyire lehet boldugulni?
válaszkat elöre is köszönöm ,bocs ha hülye kérdéseket teszek fel most készülök 1/a-ba életembe elöször:rolleyes:

Szerintem az 1A alján könnyű haladni, arra már nem emlékszem, hogy B top 30%-ban mennyire könnyű :)

2. Erre nyilván akkor tudnál válaszolni, ha valaki elküldené az A árait, kérj meg rá valakit. A fórumon ilyet nem lehet közzé tenni.

3. Szk-s ellen nem lehet semmilyen akciót végrehajtani, mivel nincs benne a pontlistábann

4. Szerintem lehet

Princ 05-04-2008 21:43

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 172992)
2. Erre nyilván akkor tudnál válaszolni, ha valaki elküldené az A árait, kérj meg rá valakit. A fórumon ilyet nem lehet közzé tenni.

Egész eddig én is így tudtam. Aztán olvastam Ati hsz-ét.
De csopifórumon még nempróbáltam, nincs fölös orim. :p

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 168922)
Ilyem célból, hogy képben legyél az árakkal kapcsolatban, minden további nélkül kiadható, ha valaki kiadja.

A nagyon aktuális infó kiadása tilos, például, hogy MOST ért ki az 1000 aranyért levő íjász, vagy már elfogyott stb. Tehát olyan infók tilosak, amik a jogtalan piaci összejátszást segítik.

Ha csak tudni szeretnéd, hogy érdemes-e az alsó szionten eladni a katonákat, és fent megvenni, vagy érdemesebb-e lent túlképezni, és fent drágábban eladni, ezt az infót nyugodtan meg lehet osztani általánosságban.

Synkel 05-04-2008 23:13

Általánosságban igen, de konkrétan nem, ez a lényeg.
Mellesleg B-ben is meg A-ban is elég változóak az árak a nagytőkések akciói következményeként.

Az én véleményem az, hogy hacsak nem éheztős orival akarsz lépni, amiben gondot okoz a sereg, mert nem tudod etetni, akkor nem árulj ki. Tekit általában érdemes eladni, de mikor legutóbb B-ben voltam, a tekit olcsóbban tudtam pénzzé tenni, mint A-ban lett volna, szal ez se feltétlen igaz.

Ha fellépéskor klánba lépsz, nem te alapítasz, akkor az éheztetés se akkora gond, mert bár piacra nem jutsz ki 24 körig, de a 3-dik kör után a rakiból már vehetsz ki kaját. Fellépés után alapból szk vagy, itt még csak a fajra kell figyelni a lakiteki miatt, hogy ne menjen el az el nem férő sereg, de nem esznek, és nem is vagy támadható míg klánba nem lépsz vagy nem alapítasz. Mivel kezdő A-s vagy, én mindenképpen a klánbalépést javaslom, mert van egypár nüansza az A-s játéknak amit egymagadban nem könnyű megtanulni.

Én kívánok neked sok sikert, és hogy szeresd meg a legfelső csoportot!

Killer 05-05-2008 15:57

sok sikert innen is!viszont a klánrakiból már az 1. körben is vehetsz ki cuccost csak berakni nem lehet az első 3-ba.

Synkel 05-05-2008 17:47

Quote:

Originally Posted by taszi (Post 173158)
sok sikert innen is!viszont a klánrakiból már az 1. körben is vehetsz ki cuccost csak berakni nem lehet az első 3-ba.

Igaz, hülyeséget beszéltem. 3-dik kör után az etetést automatikusan megoldja a ht, addig kézzel kell kivenni.

All times are GMT +1. The time now is 06:17.