![]() |
Quote:
|
köszönöm a segítséget
|
Quote:
|
Quote:
de ettől még ha a klán össz védőértéke nem éri az 500k-t, akkor is 500k a védelem, mint az üres oriknál is a min. védelem. hiába van 200hekin 40védőd, akkor sem 160lesz a védőértéked, hanem 200... |
kérdés 1/a
sziasztok!lenne pár kérdésem !?Honnan érdemes fellépni ,2B top 30aljábol(kb1500hekin kezdödik),vagy a tetejéböl max hekivel illetve ha top30aljábol lépek menyire lehet feljebb jutni 1/a-ba(ugyértem könnyü vagy nem?-pénz van:)) :confused:
-hol érdemes most kiárulni magad (tekit,katonákat 1/a,2/b ) -1/a ba top30 hány hekin kezdödik? -ha szk vagyok akkor tudnak tölem lopni,illetve támadi? -ha egyszemélyes klánt alapitok azzal menyire lehet boldugulni? válaszkat elöre is köszönöm ,bocs ha hülye kérdéseket teszek fel most készülök 1/a-ba életembe elöször:rolleyes: |
Quote:
2. Erre nyilván akkor tudnál válaszolni, ha valaki elküldené az A árait, kérj meg rá valakit. A fórumon ilyet nem lehet közzé tenni. 3. Szk-s ellen nem lehet semmilyen akciót végrehajtani, mivel nincs benne a pontlistábann 4. Szerintem lehet |
Quote:
De csopifórumon még nempróbáltam, nincs fölös orim. :p Quote:
|
Általánosságban igen, de konkrétan nem, ez a lényeg.
Mellesleg B-ben is meg A-ban is elég változóak az árak a nagytőkések akciói következményeként. Az én véleményem az, hogy hacsak nem éheztős orival akarsz lépni, amiben gondot okoz a sereg, mert nem tudod etetni, akkor nem árulj ki. Tekit általában érdemes eladni, de mikor legutóbb B-ben voltam, a tekit olcsóbban tudtam pénzzé tenni, mint A-ban lett volna, szal ez se feltétlen igaz. Ha fellépéskor klánba lépsz, nem te alapítasz, akkor az éheztetés se akkora gond, mert bár piacra nem jutsz ki 24 körig, de a 3-dik kör után a rakiból már vehetsz ki kaját. Fellépés után alapból szk vagy, itt még csak a fajra kell figyelni a lakiteki miatt, hogy ne menjen el az el nem férő sereg, de nem esznek, és nem is vagy támadható míg klánba nem lépsz vagy nem alapítasz. Mivel kezdő A-s vagy, én mindenképpen a klánbalépést javaslom, mert van egypár nüansza az A-s játéknak amit egymagadban nem könnyű megtanulni. Én kívánok neked sok sikert, és hogy szeresd meg a legfelső csoportot! |
sok sikert innen is!viszont a klánrakiból már az 1. körben is vehetsz ki cuccost csak berakni nem lehet az első 3-ba.
|
Quote:
Igaz, hülyeséget beszéltem. 3-dik kör után az etetést automatikusan megoldja a ht, addig kézzel kell kivenni. |
All times are GMT +1. The time now is 06:17. |