Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   scriptek (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1959)

Valezius 08-26-2007 18:01

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 120684)
Szúrópróbaszerűen felugrik egy ablak, van mondjuk egy órája azonosítani, ha nem sikerült neki, akkor strigula? Ha összegyűlik 5 strigulája, akkor anarch?

A fő gondom ezzel az, hogy a többség nem csal, aki csal, az is csak bizonyos időkben, pl éjszaka.

Igen valami ilyesmire gondoltam én is korábban.
Ha 2-3naponta egyszer azonosítania kell magát, abba senki nem hal bele, azzal a kikötéssel, hogy nem lehet ez a felugrás a kv előtte 3percben mondjuk.

Princ 08-26-2007 18:09

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 120684)
Szúrópróbaszerűen felugrik egy ablak, van mondjuk egy órája azonosítani, ha nem sikerült neki, akkor strigula? Ha összegyűlik 5 strigulája, akkor anarch?

A fő gondom ezzel az, hogy a többség nem csal, aki csal, az is csak bizonyos időkben, pl éjszaka.

Biztos létezik egy optimum, amennyi igazoltatást még érdemes csinálni, és ami annyira már nem irritálja a játékosok többségét. Nyilván hosszabb idő így, amíg lebuknak a csalók, azt én értem..

Szvl ha pl éjszaka jellemzőbb a gépi távolnézés, akkor éjjel nyilván célszerű gyakrabban beíratni a számsort.
És az első pár hónapban is.

Nem nagyon akarok én meggyőzni senkit, csak egy felvetés volt. :)

Ati 08-26-2007 18:15

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 120686)
azzal a kikötéssel, hogy nem lehet ez a felugrás a kv előtte 3percben mondjuk.

Innentől a scriptek a kv előtti 3 percben fognak tevékenykedni. :) Ez nem jó, ez ebben a formában nagyon könnyen kijátszható.

Ati 08-26-2007 18:16

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 120687)
Nem nagyon akarok én meggyőzni senkit, csak egy felvetés volt. :)

Hajrá, hajrá, most vagyunk abban a fázisban, amikor nyugodtan jöhetnek még a felvetések. :) Ezt a témát a végefelére tartogatom, hogy legyen bőven idő átrágni még addig.

Princ 08-26-2007 18:24

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 120690)
Hajrá, hajrá, most vagyunk abban a fázisban, amikor nyugodtan jöhetnek még a felvetések. :) Ezt a témát a végefelére tartogatom, hogy legyen bőven idő átrágni még addig.

Oké. :)
Apám mindig azt mondta, a tervezés a legjobb fázis. A megvalósítás már nehezebb, s aztán meg jönnek sorra a hibák. :D

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 120689)
Innentől a scriptek a kv előtti 3 percben fognak tevékenykedni. :) Ez nem jó, ez ebben a formában nagyon könnyen kijátszható.

Hát, nekem egy szkript kv előtt pár perccel hiába csipogna hajnalban. Míg én az ágytól a gépig érnék, hajjaj! :p
De tréfát félretéve, azt nem lehet, hogy ilyen kv közeli távolnézés esetén, megjelenne vhol egy figyelmeztetés, amit ugyan nem kell leokézni, de elég feltűnően ki lenne írva mondjuk, hogy "Ha a kv után megjelenő számokat nem írod be, hibapontot kapsz."? Vagy vmi ilyesmi..

De ha jóvá kell hagyni egy 'OK'-val, az végülis csak fél mp veszteség, azt talán még belefér, ha fel van rá készülve az ember. :o

Ati 08-26-2007 18:28

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 120691)
elég feltűnően ki lenne írva mondjuk, hogy "Ha a kv után megjelenő számokat nem írod be, hibapontot kapsz." Vagy vmi ilyesmi..

Ilyen nincs, hogy "feltűnően kiírva". Amióta Hódító van, azaz közel 9 éve próbálkozom azzal, hogy ilyen helyet találjak, sokszor azt hiszem, hogy sikerült, de mindig rácáfolnak többen is erre. :)

Sajnos tényként kell kezelni, hogy az emberek egy jelentős része nem olvassa el, amit az orra elé biggyesztenek. Leokézza akár, vag ykitölti a mezőt ha ki kell, de sajnos tény, hogy ettől még sok-sok embernek fogalma se lesz arról, hogy épp mit okézott le, vagy mit töltött ki.

:(

Remedy 08-26-2007 18:28

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 120689)

Es mi ertelme van kv elott 3 perccel tavolba nezni kor eleje helyett, ha ilyen rutincselekves lenne? Akkor mar nem er vele semmit az ember :)

Princ 08-26-2007 18:41

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 120693)
Ilyen nincs, hogy "feltűnően kiírva". Amióta Hódító van, azaz közel 9 éve próbálkozom azzal, hogy ilyen helyet találjak, sokszor azt hiszem, hogy sikerült, de mindig rácáfolnak többen is erre. :)

Hm, ez tényleg igaz. Egy volt szövitársam is bizonyította már. :(

És, ha külön lenne egy lehetőség kv előtt számítva mondjuk a 3. perctől, hogy az illető, akinek fontos körváltása következik, igazolhassa magát, az nem mentesíthetné mégis a kv közeli kellemetlen meglepetéstől? (Olyan ismerősnek tűnik ez az ötlet, sztm már láttam a fórumon..)

Remedy 08-26-2007 18:45

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 120697)
Hm, ez tényleg igaz. Egy volt szövitársam is bizonyította már. :(

És, ha külön lenne egy lehetőség kv előtt számítva mondjuk a 3. perctől, hogy az illető, akinek fontos körváltása következik, igazolhassa magát, az nem mentesíthetné mégis a kv közeli kellemetlen meglepetéstől? (Olyan ismerősnek tűnik ez az ötlet, sztm már láttam a fórumon..)

... es ha harcolok egesz nap, megint odajutok, hogy irkalhatom be orankent azt a hulye szamot.... :) Esetleg tobb oriban is... De jo :)

Princ 08-26-2007 18:51

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 120699)
... es ha harcolok egesz nap, megint odajutok, hogy irkalhatom be orankent azt a hulye szamot.... :) Esetleg tobb oriban is... De jo :)

Persze, ha vhogy el lehet kerülni ezt, vagy egyszerűen tényleg fölösleges, akkor én sem kívánom a hátam közepére sem. Ellenkező esetben jobb megbékélni avval, hogy az orik kezelése további plusz időt igényel. Aki például nemrég jelezte vmely topikban, hogy 59 orit visz, annak ezentúl csak 58-ra lesz ideje. :D

All times are GMT +1. The time now is 13:34.