![]() |
Biztos hülye vagyok, de jól látom, hogy ha valaki nem olvassa a külső fórumot akkor fogalma sincs, hogy kiderült, hogy az elfnek csak 20% bónusza van?
Ugyanez igaz a román és angol játékosokra is? Vagy csak az én figyelmem kerülte el, hogy mindenki figyelmeztetve lett? Vagy aki olvas külső fórumot, az most vígan ütlegeli az elfeket, akik nem olvasnak külső fórumot? Ati, nem kéne ez ügyben tenni valamit? Vagy már tettél? Akkor bocs, hogy kotnyeleskedem. pea |
Quote:
Ezek nonszensz orik, még anarhban sincs értelme nemhogy normálban. Anarhban néhány ember csinált ház és tanyafree orikat, de még rövidtávon is életképtelen és túlontúl kockázatos. Szerintem, mert nekem még nem volt ilyen tapasztalatom:) ON |
Quote:
|
Arwyl, és akkor mi van ha 80-90% barakk kellett hozzá? Amint bevertétek egyszer, onnantól, annak az elfnek annyi.
|
Quote:
1. hogy legyen 30%a játékban, teljesen elfogadható, mert a támadók 1től 1ig 30al számoltak és sok esetben ez a 10%miatt nem fértek volna be és nem támadtak ugyhogy ha valós védelmet nem is adott a program, a játékban igenis 30 volt a védelme... 2. 20%al is bittang erős az elf, nem egy számolásom/unk igazolja vmint tény hogy A-ban lehet csinálni beüthetetlen elfet (1v1 számolások is igazolják), |
Steve, jelen pillanatban is vannak ilyen orik. Talán nem 100% barakkal, de nagyon tetszetősek és szépek, bárki elfogadná őket, az biztos. :-D
|
Franszi;-)
Nem kell egyetérteni. Ebben pont az lenne a lényeg, hogy észérveket támasztunk egymás ellen, és nem azt, hogy: "Jaj nem tudom beverni, ha tovább lesz erősítve"... Kéremszépen. Aki ilyet ír, az vagy nincs tisztában a támadások kiszámolásával, vagy eddig is tudott a hibáról, és aljasan kihasználta, másoknak nem szólt. Továbbra is fenn tartom: Mivel eddig is mindenki úgy állította össze a seregét, hogy beverje a +30% védőbónuszt, nem értem, miért lenne "indokolatlanul brutális erősítés" ha VALÓBAN 30% lenne. Se az elfeknek, se a támadóiknak nem kéne átépülni, hiszen eddig is mindenki a 30%-ra építkezett. Ha leviszik (marad) 20%, akkor az azzal fog járni, hogy az elfeknek bontani kell valamit (vagy hekit szerezni) hogy hozzájusson a +10% védelemhez, illetve ha ez nem 'terjed' el az elfek között, akkor a támadók máris bonthatnak pár barakkot, mert tudni fogják, 10%-kal kevesebb ütőponttal is beférnek... Ha 20% lesz, akkor pont hogy az elfeket támadók csoportja lesz megerősítve, mert pl a lovasokat át lehet majd képezni tolikká... Így nehezebb lesz kitekizni pl egy orkot, viszont azt az elfet, akit eddig is bevert, továbbra is tudja majd ütni. Akit meg eddig sem tudot beverni (20% védővel sem) azt meg minek piszkálja? Legyen 30%. Akkor is, ha most az egész hódító összes hadisa rühelleni fog engem. Az elismerést meg köszönöm szépen :) Nem is állt szándékomban idétlenül írni. Nem az a megoldás, hogy most az elf-tulajok meg az ork-tulajok elkezdik egymást kanál vízben gyilkolászni... Szóval elfogultságmentesen(!) ítélem meg nekik a 30%-ot. Tisztelettel: Paxs Hungaricum |
Quote:
Quote:
/Ebben a mondatomban semmi okoskodás nincs, más jobb játékosok ezt már felvázolták, csakhogy foganatosítva legyen:) / |
Quote:
de fanatikusoknak megvalósitható |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 11:57. |