Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Fél-elf stratégiák & trükkök (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1618)

Remedy 01-17-2008 17:18

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 152208)
lehet Remy, de miért lenne gerinctelen valaki aki utolsó másodpercekbe lelop Tk záródás előtt ? előtte volt 10 köröd hogy lebuktasd ... ha nem tetted akkor az egy mázlista tolis nem pedig gerinctelen :)

*és nekem tetszett a példa:p:p:p*

most ne ezen a szon lovagolj, hivhatod felolem gyavanak is, nekem mindegy :)

Dragi 01-17-2008 17:19

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 152209)
Ez megint nem jo pelda. A hadis meg a kronikaban is benne van, es ki is van tamadva.... :)

ehhh.... Mondhatok én neked bármit .... Mintha a falnak beszélnék egy hadis és egy tolis nincs egy szinten .... a tolis 10 körig kockáztat a hadis ha ügyes akkor 3 körig

Kubbi 01-17-2008 17:19

Nem értem, egy stratégiai játékban, hogy lehet gerinctelen bárki is.
A tolis tolizik, a varis varizik, a hadis hadizik... Egyik se gerinctelen, mert használja a játék funkcióit. Az viszont igen, aki multizik, és jksz-ezik, persze anarhon kívül... Illetve aki kezdőkön élvezkedik. Az gerinctelen. De a többi...??:confused:

Dragi 01-17-2008 17:21

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 152210)
most ne ezen a szon lovagolj, hivhatod felolem gyavanak is, nekem mindegy :)

ehh jó rendben akkor tegyük fel te vagy egy hadis kimész ütni felfelé 2 körre kiküldöd a sereget elbontassz hogy 3 körös vagy ... nos akkor te mi vagy ? a te meglátásodba : GYÁVA, GERINCTELEN .... remélem elég megfelelő példa volt már

Dragi 01-17-2008 17:24

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 152213)
ehh jó rendben akkor tegyük fel te vagy egy hadis kimész ütni felfelé 2 körre kiküldöd a sereget elbontassz hogy 3 körös vagy ... nos akkor te mi vagy ? a te meglátásodba : GYÁVA, GERINCTELEN .... remélem elég megfelelő példa volt már

3 körre elbontás is egy taktika és a bezáruló tk előtt 1-2 másodperccel való lopás is .... szal ennyi :) ne erőltesd tovább

Dragi 01-17-2008 17:25

gerinctelen, gyáva az is aki vihart rak rám mert nem tudom ki volt :):):):rolleyes:

Kutyuleee 01-17-2008 17:26

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 152215)
gerinctelen, gyáva az is aki vihart rak rám mert nem tudom ki volt :):):):rolleyes:

sőt az összes varis gerinctelen aki nem küldi el zöldben hogy ő volt, vagy nem bukik be...:)

Dragi 01-17-2008 17:27

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 152216)
sőt az összes varis gerinctelen aki nem küldi el zöldben hogy ő volt, vagy nem bukik be...:)

Így van, Csoffikáról nem is beszélve :):):)szerintem bárki aki varizik az orimra azt Csofika bérelte fel :eek::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Remedy 01-17-2008 17:30

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 152213)

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 152214)
3 körre elbontás is egy taktika és a bezáruló tk előtt 1-2 másodperccel való lopás is .... szal ennyi :) ne erőltesd tovább

Jol elbeszelgetsz magaddal :)

Dragi 01-17-2008 17:31

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 152219)
Jol elbeszelgetsz magaddal :)

igen gondoltam hogy megint olyan gyors leszel mint az előbb és a kiegészítésem nélkül írsz választ ezt akartam elkerülni :p sikerült :) na de nem nagyon reagáltál semmit :rolleyes:

All times are GMT +1. The time now is 08:14.