Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Auschwitz-Birkenau elfogadható országnév-e... (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1604)

depth. 05-09-2007 22:37

Quote:

Originally Posted by laci (Post 94935)
Már ne haragudj, de ezzela logikával SEMMILYEN országnév nem lehetne, mondj egy olyan országot, amelyik az elmúlt évszázadban nem vívott háborút, és nem ártott senkinek.

Hát épp ezaz ,hogy ezzel a logikával elég sok országot kilehetne rakni ,mégis csak egy került erre a sorra.

Quote:

Originally Posted by laci (Post 94935)
Ja és nem látom, hogy akár egyetlen sima Németországot kivágtak volna...

Én meg nemhiszem ,hogy akárhol irtam volna Oroszországot...

Kutyuleee 05-09-2007 22:41

Quote:

Originally Posted by depth. (Post 94940)
Hát épp ezaz ,hogy ezzel a logikával elég sok országot kilehetne rakni ,mégis csak egy került erre a sorra.

Én meg nemhiszem ,hogy akárhol irtam volna Oroszországot...

Ezt a témát én hoztam létre mert a sok felvetödött név közül Ez a név volt ami megosztotta a népet! egy másik topicban, ami az eredeti nagyon sok szovjetuniós név lett torolve...
én Svájc-ot elfogadom ellenpéldának:p
...az meg hogy a szélsőségek válvetve küzdenek a magyarságért azzal nekem semmi bajom nem lenne, ha nem mondanák azt,hogy nem vagyok magyar csak azért mert nem ordibálok ott velük...
és végezetül erre a témára keresd meg inkább a politika topicot.

depth. 05-09-2007 22:42

Quote:

Originally Posted by Blacky (Post 94936)
Ne csak a politikát nézzétek..irok egy példát sztem hogy Sátán ..ien névvel ori nem hiszem hogy sokáig huzná itt..DE ha azt irom hogy Fényhozó akkor akár évekig is ellehetek holott a kettö ugyanazt takarja..Vagy ha azt irom hogy Bukott angyal..ez is azt jelenti....szoval ugy gondolom hogy nem a nevekkel van alegnagyobb baj hanem azokkal akik a nevekhez különbözö ideologiát ne adj isten szélsöséget gyártanak..Ez lehet akár vallási vagy politikai szélsöség....
Vagy egy másik konkrét példa ez pedig a horogkereszt azt ha jol tudom a tükörképe az egy egyiptomi jelkép volt..De ha most lerajzolnáld a Tükörképet az eredeti jelkápet és azt mutogatnád ne adj isten hordanád még a rendörök is bevisznek önkényuralmi jelkép viselése miatt holott nem az ...csak Hitler felhasználta a tükörképét...Szoval az egésszel csak azt akartam irni hogy a fejekben kellene rendet rakni ...Ott romlott el minden..:(

Teljesen igazad van! Itt a Sátán nevü orit kitiltják ,mondjuk Izraelben meg a Jézus kapna pirosat :)

laci 05-09-2007 22:42

Quote:

Originally Posted by depth. (Post 94937)
nemcsak annyiban merül ki a szélsőjobboldal ,hogy faji megkülönböztetés.
most mondhatnám a kereszténységet , a revíziot , a tiszta hazaszeretetet amit más oldalon nemhiszem ,hogy ennyire megtalálható.

Én még nem láttam olyan szésőjobbost, amelyiknél ne lett volna jelen a faji, vagy bármilyen más megkülönböztetés.
És miből gondolod, hogy a másik oldalnál nem található meg pl. a hazaszeretet?

depth. 05-09-2007 22:44

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 94941)
Ezt a témát én hoztam létre mert a sok felvetödött név közül Ez a név volt ami megosztotta a népet! egy másik topicban, ami az eredeti nagyon sok szovjetuniós név lett torolve...
én Svájc-ot elfogadom ellenpéldának:p
...az meg hogy a szélsőségek válvetve küzdenek a magyarságért azzal nekem semmi bajom nem lenne, ha nem mondanák azt,hogy nem vagyok magyar csak azért mert nem ordibálok ott velük...
és végezetül erre a témára keresd meg inkább a politika topicot.

De még mindig nem elég lett törölve akkor :) Én nem kívánok itt politizálni ,csak az aktuálpolitikáva lehet magyarázni ezeket azért füztem bele.

Blacky 05-09-2007 22:47

Quote:

Originally Posted by laci (Post 94943)
Én még nem láttam olyan szésőjobbost, amelyiknél ne lett volna jelen a faji, vagy bármilyen más megkülönböztetés.

A vallási fanatikusok szerinted hazaszeretö emberek ?????
Szélsöjobbosok vagy szélsöbalosok ???:confused: :confused:

depth. 05-09-2007 22:48

Quote:

Originally Posted by laci (Post 94943)

OFF:

jah ,hogy te ezt kívülröl megtudod állapítani oké bocsi :))

onnan tudom ,hogy minden ballib sajtoban , nyilatkozatban mindenhol csak magyarellenes írásokat vélek felfedezni , igen erősen megy a sárba tiprás.

ON:

ezt viszont már tényleg nem ide tartozik.

laci 05-09-2007 22:49

Quote:

Originally Posted by Blacky (Post 94945)
A vallási fanatikusok szerinted hazaszeretö emberek ?????
Szélsöjobbosok vagy szélsöbalosok ???:confused: :confused:

Fentebb leírtam, hogy szerintem SEMMIFÉLE szélsőség nem egészséges.

Kutyuleee 05-09-2007 22:50

Quote:

Originally Posted by Blacky (Post 94936)
Ne csak a politikát nézzétek..irok egy példát sztem hogy Sátán ..ien névvel ori nem hiszem hogy sokáig huzná itt..DE ha azt irom hogy Fényhozó akkor akár évekig is ellehetek holott a kettö ugyanazt takarja..Vagy ha azt irom hogy Bukott angyal..ez is azt jelenti....szoval ugy gondolom hogy nem a nevekkel van alegnagyobb baj hanem azokkal akik a nevekhez különbözö ideologiát ne adj isten szélsöséget gyártanak..Ez lehet akár vallási vagy politikai szélsöség....
Vagy egy másik konkrét példa ez pedig a horogkereszt azt ha jol tudom a tükörképe az egy egyiptomi jelkép volt..De ha most lerajzolnáld a Tükörképet az eredeti jelkápet és azt mutogatnád ne adj isten hordanád még a rendörök is bevisznek önkényuralmi jelkép viselése miatt holott nem az ...csak Hitler felhasználta a tükörképét...Szoval az egésszel csak azt akartam irni hogy a fejekben kellene rendet rakni ...Ott romlott el minden..:(

2 dolog, igazad van sok dologban, annyit módositanék hogy indiai jelkép, és ha jól tudom a békének az egyik szimbolúma ott (ez utobbira lehet rosszul emléxem). sztem ha nem is a rendörök vinnének be, de a legtöbb tudatlan ember csúnyán nézne rád... az hogy a fejekben kéne rendetrakni hát egyfelöl jogos, de másfelöl, szörnyüségeket mindig csatoljuk vmihez. és lehet hogyha másnéven hivod senkinek se fog eszébe jutni... nem hiszem hogy sok embernek jut eszébe a zsidóság ha annyit mondok hogy égőáldozat... viszont ha másszóval mondom: hogy holokauszt egyből mindenki arra gondol, pedig egy jóval régebbi kifejezés az is...

Blacky 05-09-2007 22:51

Quote:

Originally Posted by laci (Post 94947)
Fentebb leírtam, hogy szerintem SEMMIFÉLE szélsőség nem egészséges.

akkor egy a véleményünk :) :)
ezt mondjuk annyival egésziteném ki hogy a játékon belül ez hatványozottabban igaznak kellene lenni..Természetesen az orinevekre vonatkozoan..

All times are GMT +1. The time now is 17:16.