![]() |
Quote:
- Mikor leszek már kész ezzel az új stratégiai játékkal? - Lesznek játékosok majd? - Tetszeni fog nekik? Most meg :)) - Gyula és Bimm2 vipeltek. - Három játékost kitiltottam 168 körre. - Tizenketten mentek az anarhba. - ÁÁÁ megvan az 500 000. ország is - Újabb játékosokat tiltottam ki. Szóval most levezeted a feszültséged olyan dolgokkal amiktöl nekünk felmegy a vérnyomásunk, most már biztos vagyok benne, hogy te vagy a hibás. Megyek hívom is az ügyvédemet :cool::D |
Tényleg Gyula....Ez TUTI!Ati mégis spórolj...
|
Quote:
Mostani bnőmnél is érdekes sztory volt. Tavaly nyáron megismertem, volt egy kisebb kavarás, utána én tepertem 1000-el és hát kaptam egy pár kosarat tőle:D Utána hébe hóba összefutottunk, akkor a "szija rég láttalak, mizujs?" kb. Ezután egyszer pont úgy találkoztunk, hogy volt valami gondja ,leültünk beszélgetni (több órát) és nagyon jó barátok lettünk. 2hónapig tényleg mindent megbeszéltünk egymással. és hát januárban leszünk (tudom tudom fő az optimizmus) 1évesek. |
Én drukkolok nektek :) Meglesz az az 1 év! És még sokkal több is! ;)
|
Quote:
|
Az agymsoásban is számíthatsz rám :D Én nem vagyok a legbékésebb jószág :D
Jut eszembe. 2 olyan lány van az életemben, akivel több, mint 10 éve ismerjük egymást, sose volt köztünk semmi, és nem is lesz, mert a barátságot olyan magas szintre fejlesztettük, hogy közös érzés bennünk az, hgoy "ahhoz az imádathoz képest, ami közöttünk van, a szerelem visszalépés lenne. ne rontsuk el." :) És ez így is van. Soha egyszer se fordult meg a fejemben, hogy közeledjek hozzájuk, még ittas állapotban sem. Inkább mintha a bátyjuk lennék, részegen is inkább vigyáztam rájuk, minthogy rájuk másztam volna. :D De ez ritka. A többire rámásztam. :D |
Látod Gee pont erről beszéltem.;) Több mint barátság, ahogy irtam is ez nem feltétlenül jelenti azt hogy ősszejöttök, sőt még azt se, hogy ez akár eszedbe is jutna. (Bár az esetek nagyrészében, legalább elméletben felmerül:D), Olyan mint egy testvér.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 05:47. |