Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Új személyiség: az építész (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1576)

Dynosaur 01-11-2010 22:10

Quote:

Originally Posted by Iron (Post 236270)
Nem olvastam végig...csak egy pár hsz-t. Nekem tetszik ez a személyiség, de az ártó 30% soknak találom, mert akkor hadilag megint lehet brutális, és ha teszem fel ez ork lesz akkor nem sok minden állítja meg.

ha jól emlékszem, akkor ennél a szemnél már el van vetve az ártó, meg gyújtás rezisztancia... már csak bontásnál, és foglalásnál, meg fenntartásnál van hatása a dolgokra... :)

De javítsatok ki ha tévedek... (én sem olvastam végig megint, viszont követtem alakulása óta a témát... ;) )

Alg 01-11-2010 22:25

Valahol a közepén én is elvesztettem a fonalat, valaki összeszedné hogy akkor most hogy áll a dolog?:o

Pl. volt-e már az a felvetés, hogy esetleg 1 körrel gyorsabban építsen?

Iron 01-11-2010 23:43

Volt és asszem abban maradtak, hogy az ne változzon....szerintem se, nem kell sok dolgot belevezetni a személyiségbe, legyen 1, max 2 fontosabb tulajdonsága.

Dynosaur 01-12-2010 21:30

Quote:

Originally Posted by Alg (Post 236282)
Valahol a közepén én is elvesztettem a fonalat, valaki összeszedné hogy akkor most hogy áll a dolog?:o

Pl. volt-e már az a felvetés, hogy esetleg 1 körrel gyorsabban építsen?

volt ez a felvetés is, egész extrém méretekben is... :D (6/5 kör alatti építkezés, stb... de el lett vetve... :))

szóval leírom úgy emlékekből, meg bele-bele nézegetésekből... aztán egészítsétek ki nyugodtan... :)

Szóval volt az, hogy kapjon X% védelmet épületekre ható hadi, vari, toli akciókkal szemben... de ez nem nyerte el Ati tetszését... :) :p

Volt olyan, hogy kevesebb arany, és nyersanyag kelljen neki az építkezéshez. Ha emlékezetem nem csal, akkor valaki javasolta az épületfenntartási költség csökkentését is... :confused: :)

Valaki feldobta, hogy bontás után X% nyersi járjon vissza az elbontott anyagból... a javaslatban ez le volt korlátozva, hogy az összterületed maximum Y%-ának a bontásáért kapsz vissza nyersit, a fölött már nem...
(volt olyan is, hogy ha megsemmisül az épülete pusztinál, rengésnél, gyújtásnál, akkor is kapjon vissza nyersiket... de ez erősnek bizonyult)
Aztán ez annyiban módosult, hogy az az Y% korlát nem tetszett Atinak, ezért mindegyik épület után járna a nyersi, viszont kisebb százalékban, mint az eredeti felvetés... :) (de ez már ezen az oldalon van... :D)

Dynosaur 01-12-2010 21:35

és most a saját véleményem... :)

ezek tetszenek, ezeket támogatom:
- kevesebb arany kelljen az építkezéshez
- kevesebb nyersanyag kelljen az építkezéshez
- kevesebb fenntartási költség
- bontás utána nyersanyag visszakapás
- esetleg a -1 kör építésnél (de többet nem... ez is már necces... :rolleyes: )

szerintem ez már elég jól hangzik... megérné beválasztani egy "drágább" csoportba... :)

Remedy 01-12-2010 21:42

Quote:

Originally Posted by Dynosaur (Post 236384)

Szerintem a ket utolso egyutt mar ubertap. Epitesi bonusz semmikepp se legyen, es a visszakapast is meggondolnam. Ha stratega nem lesz, esetleg itt is meggondolhato, hogy foglalaskor kevesebb legyen az ures terulet, mar az is egy nagy elony. :)

Gabro 01-13-2010 07:21

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 236386)
Szerintem a ket utolso egyutt mar ubertap. Epitesi bonusz semmikepp se legyen, es a visszakapast is meggondolnam. Ha stratega nem lesz, esetleg itt is meggondolhato, hogy foglalaskor kevesebb legyen az ures terulet, mar az is egy nagy elony. :)

idő csökkentés ne legyen, szerintem az hogy kevesebb nyers kell az építkezéshez már így is óriási előny.
A nyers visszakapás ha lesz is nagyon minimális legyen (pl 5%...).
Sokadik szemnek tetszik, biztos bevállalnám én is.:D

richardka 01-13-2010 09:56

Quote:

Originally Posted by Dynosaur (Post 236384)

szerintem ez már elég jól hangzik... megérné beválasztani egy "drágább" csoportba... :)

az első ok
a második ok
a harmadik ok
a 4. tetszik ezzel a kiegészitéssel és nincs nagy tápolás

Eredeti szerző: richardka Üzenet megjelenítése
Épitész szemihez beletenném azt is hogy mondjuk naponta 1x X% épületett lebonthat ugy hogy az lebontott épületek nyersianyagja bekerül a rakijába, még ugy is hogy 10%-ot levesz mondjuk a hod

itt az x =2% vagy 1% a % pedig felölem lehet 50% is de a fölött már nincs értelme

illetve olvastam még valamit azt hiszem Remy-től

Bar talan egy masik szemelyiseghez lett irva, de ide talan jobban illik az a kiegeszites, hogy mondjuk foglalaskor kevesebb ureset kapjon

kihagytam még valamit??

ezt szivesen bevállalnám 2. szeminek is:D mondjuk 1 honap mulva :D igérem letesztelem

Ati 01-13-2010 10:07

Quote:

Originally Posted by richardka (Post 236430)
Épitész szemihez beletenném azt is hogy mondjuk naponta 1x X% épületett lebonthat ugy hogy az lebontott épületek nyersianyagja bekerül a rakijába, még ugy is hogy 10%-ot levesz mondjuk a hod

Ezt már elvetettem.

-Ricsi- 01-13-2010 15:53

Szerintem elég az is, hogy 1 körrel gyorsabban épít.
Felesleges túlragozni, az is elég egy szemnek.

Esetleg ezt a foglalós dolgot belevenni, mert csak annak származik haszna belőle, aki meg is dolgozik érte :)
Ő meg megérdemli, nemde?

All times are GMT +1. The time now is 02:00.