![]() |
Quote:
De javítsatok ki ha tévedek... (én sem olvastam végig megint, viszont követtem alakulása óta a témát... ;) ) |
Valahol a közepén én is elvesztettem a fonalat, valaki összeszedné hogy akkor most hogy áll a dolog?:o
Pl. volt-e már az a felvetés, hogy esetleg 1 körrel gyorsabban építsen? |
Volt és asszem abban maradtak, hogy az ne változzon....szerintem se, nem kell sok dolgot belevezetni a személyiségbe, legyen 1, max 2 fontosabb tulajdonsága.
|
Quote:
szóval leírom úgy emlékekből, meg bele-bele nézegetésekből... aztán egészítsétek ki nyugodtan... :) Szóval volt az, hogy kapjon X% védelmet épületekre ható hadi, vari, toli akciókkal szemben... de ez nem nyerte el Ati tetszését... :) :p Volt olyan, hogy kevesebb arany, és nyersanyag kelljen neki az építkezéshez. Ha emlékezetem nem csal, akkor valaki javasolta az épületfenntartási költség csökkentését is... :confused: :) Valaki feldobta, hogy bontás után X% nyersi járjon vissza az elbontott anyagból... a javaslatban ez le volt korlátozva, hogy az összterületed maximum Y%-ának a bontásáért kapsz vissza nyersit, a fölött már nem... (volt olyan is, hogy ha megsemmisül az épülete pusztinál, rengésnél, gyújtásnál, akkor is kapjon vissza nyersiket... de ez erősnek bizonyult) Aztán ez annyiban módosult, hogy az az Y% korlát nem tetszett Atinak, ezért mindegyik épület után járna a nyersi, viszont kisebb százalékban, mint az eredeti felvetés... :) (de ez már ezen az oldalon van... :D) |
és most a saját véleményem... :)
ezek tetszenek, ezeket támogatom: - kevesebb arany kelljen az építkezéshez - kevesebb nyersanyag kelljen az építkezéshez - kevesebb fenntartási költség - bontás utána nyersanyag visszakapás - esetleg a -1 kör építésnél (de többet nem... ez is már necces... :rolleyes: ) szerintem ez már elég jól hangzik... megérné beválasztani egy "drágább" csoportba... :) |
Quote:
|
Quote:
A nyers visszakapás ha lesz is nagyon minimális legyen (pl 5%...). Sokadik szemnek tetszik, biztos bevállalnám én is.:D |
Quote:
a második ok a harmadik ok a 4. tetszik ezzel a kiegészitéssel és nincs nagy tápolás Eredeti szerző: richardka Üzenet megjelenítése Épitész szemihez beletenném azt is hogy mondjuk naponta 1x X% épületett lebonthat ugy hogy az lebontott épületek nyersianyagja bekerül a rakijába, még ugy is hogy 10%-ot levesz mondjuk a hod itt az x =2% vagy 1% a % pedig felölem lehet 50% is de a fölött már nincs értelme illetve olvastam még valamit azt hiszem Remy-től Bar talan egy masik szemelyiseghez lett irva, de ide talan jobban illik az a kiegeszites, hogy mondjuk foglalaskor kevesebb ureset kapjon kihagytam még valamit?? ezt szivesen bevállalnám 2. szeminek is:D mondjuk 1 honap mulva :D igérem letesztelem |
Quote:
|
Szerintem elég az is, hogy 1 körrel gyorsabban épít.
Felesleges túlragozni, az is elég egy szemnek. Esetleg ezt a foglalós dolgot belevenni, mert csak annak származik haszna belőle, aki meg is dolgozik érte :) Ő meg megérdemli, nemde? |
All times are GMT +1. The time now is 02:00. |