Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Függőség avagy Hódító mindenekfelett (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=142)

J.Ati 09-20-2007 00:43

Quote:

Originally Posted by Puppi (Post 125294)
Ez most ajanlat volt? :D :D :D :D
Azert koszi szerencsesnek is tartom magam erte!!

Nem nem volt ajánlat:D:D
Még a végén azt hiszik ,hogy hőemelkedés van itt szóval pszt!:D:D

Puppi 09-20-2007 00:46

Hihihihihihi :D

NorB 09-20-2007 15:16

ma már nem nevezem magam függőnek, bár a barátnőm feszült lesz, mikor közlöm vele, hogy kettőkor sajnos el kell adnom a sereget :)
de ez van
évekig talán függő voltam, de ma már gond nélkül legyintek a rúnára is, csak nem lopják el ilyen hamar :D

csofika 09-20-2007 19:50

Én körülbelül egy éve játszom. Nyugodtan tudok aludni, ha a varázslatok fel vannak rakva.:)

A baráti körben is népszerűsítem a játékot, szerintem nagyon szórakoztató.

Ahogy a saját játékomat megfigyeltem több időt akkor igényel a játék, ha szöviben játszom, mert ott lehet fórumot olvasgatni és jóval összetettebb a játék, mintha mf-ként nyomnám.

Persze ez még nem függőség, de érthető, hogy senki sem akarja a hónapok alatt összerakott oriját egy nap alatt tönkretenni. Éppen ezért jó megoldás a szabadság.

Néhány óra alatt azonban még sohasem érte olyan csapás az orimat, ami visszafordíthatatlan károkat okozott volna.

Mindenkinek jó játékot kívánok, de minden orinál fontosabbak az emberi kapcsolatok, a munkánk vagy a tanulás.

Kós00792 09-27-2007 17:42

Quote:

Originally Posted by csofika (Post 125518)
Én körülbelül egy éve játszom. Nyugodtan tudok aludni, ha a varázslatok fel vannak rakva.:)

A baráti körben is népszerűsítem a játékot, szerintem nagyon szórakoztató.

Ahogy a saját játékomat megfigyeltem több időt akkor igényel a játék, ha szöviben játszom, mert ott lehet fórumot olvasgatni és jóval összetettebb a játék, mintha mf-ként nyomnám.

Persze ez még nem függőség, de érthető, hogy senki sem akarja a hónapok alatt összerakott oriját egy nap alatt tönkretenni. Éppen ezért jó megoldás a szabadság.

Néhány óra alatt azonban még sohasem érte olyan csapás az orimat, ami visszafordíthatatlan károkat okozott volna.

Mindenkinek jó játékot kívánok, de minden orinál fontosabbak az emberi kapcsolatok, a munkánk vagy a tanulás.

Hát igen fontos a tanulás meg minden de belehetne vezetni a sulikba óránként egy ötperces hódító szünetet!

Burning 09-27-2007 17:53

Quote:

Originally Posted by Kós00792 (Post 126634)
Hát igen fontos a tanulás meg minden de belehetne vezetni a sulikba óránként egy ötperces hódító szünetet!

nálunk ez arra lenne elég, hogy bekapcsolnak a gépek, és köv ilyen szünetbe belépek az oriba, és akkor a harmadikba már látnám is mi van:D

Kós00792 09-27-2007 17:54

Jah hát igen gép gyorsasága alapján lehetne az 5 percen változtatni!

Dragi 09-27-2007 18:18

nem vagyok függő :rolleyes:

Kutyuleee 09-29-2007 19:00

Hmm szerintetek az függúság,hogy most kocsmába első dolgom az volt,hogy géphez üljek???:D

Remedy 09-29-2007 19:02

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 127136)
Hmm szerintetek az függúság,hogy most kocsmába első dolgom az volt,hogy géphez üljek???:D

Nem. Ez mar egeszsegtelen. Kocsmaba inni kell :)

All times are GMT +1. The time now is 04:02.