![]() |
Quote:
Még a végén azt hiszik ,hogy hőemelkedés van itt szóval pszt!:D:D |
Hihihihihihi :D
|
ma már nem nevezem magam függőnek, bár a barátnőm feszült lesz, mikor közlöm vele, hogy kettőkor sajnos el kell adnom a sereget :)
de ez van évekig talán függő voltam, de ma már gond nélkül legyintek a rúnára is, csak nem lopják el ilyen hamar :D |
Én körülbelül egy éve játszom. Nyugodtan tudok aludni, ha a varázslatok fel vannak rakva.:)
A baráti körben is népszerűsítem a játékot, szerintem nagyon szórakoztató. Ahogy a saját játékomat megfigyeltem több időt akkor igényel a játék, ha szöviben játszom, mert ott lehet fórumot olvasgatni és jóval összetettebb a játék, mintha mf-ként nyomnám. Persze ez még nem függőség, de érthető, hogy senki sem akarja a hónapok alatt összerakott oriját egy nap alatt tönkretenni. Éppen ezért jó megoldás a szabadság. Néhány óra alatt azonban még sohasem érte olyan csapás az orimat, ami visszafordíthatatlan károkat okozott volna. Mindenkinek jó játékot kívánok, de minden orinál fontosabbak az emberi kapcsolatok, a munkánk vagy a tanulás. |
Quote:
Hát igen fontos a tanulás meg minden de belehetne vezetni a sulikba óránként egy ötperces hódító szünetet! |
Quote:
|
Jah hát igen gép gyorsasága alapján lehetne az 5 percen változtatni!
|
nem vagyok függő :rolleyes:
|
Hmm szerintetek az függúság,hogy most kocsmába első dolgom az volt,hogy géphez üljek???:D
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 04:02. |