Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   készülünk az 1/a-ba - kezdöknek- (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=139)

aúú 05-10-2006 12:08

De elég ha csak egyszer kalkulálnak vele és egy klán 4-5 tagja megy rád vissza fejenként 1 sereggel...:)
Szóval a sűrűbb részen nagyon meg kell gondolni milyen orit építesz... bár ha valaki ütni akar igazán, akkor full éheztetős és nem szabad megállni míg ki nem érsz a susnyásból a nyugalom szigetére...:)

Láma 05-10-2006 12:14

Jó, hát nem tudom, mi pont most jöttünk fel, és jópár orit lecsaptunk, néha jöttek is de még koptatni se kellett soha, mert a foglalt barakkhelyeket, meg az elhullot lovakat se voltak képesek beszámolni...

Alba 05-10-2006 12:26

nem csak a lakitekis mokaval lehet seregeket pattintani...
Es abban igazatok van hogy ha mar nem vagy bent a suruben sokkal könnyebben varial az ember....

aúú 05-10-2006 12:37

Quote:

Originally Posted by Láma
Jó, hát nem tudom, mi pont most jöttünk fel, és jópár orit lecsaptunk, néha jöttek is de még koptatni se kellett soha, mert a foglalt barakkhelyeket, meg az elhullot lovakat se voltak képesek beszámolni...

Hát, mindig van ilyen...:)
Mondjuk az igaz, hogy mikor én mentem feljebb, akkor nem volt ilyen sűrű a mezőny, csak 1300-1600 heki között, de az se most volt...:)

Kocka 05-10-2006 12:41

[quote=Láma]Az egészhez hozzá kell tenni, hogy ott ahol sűrű a mezőny igen kevesen kalkulálnak a lakitekis mókával

Most valaki elmondhatna hogy mi is az amirol beszelgettek? :D
Szoval
elso - lakitekis moka ??
masodik - fullsereges kitamadas es megis marad vedelem? :)

Egyenlore ez a ket dolog ami megragadt abbol amit hallottam. Nem tudom elkepzelni azt a szitut amikor torony nelkul van nagyobb sanszod akarhany hekin vagy. Persze lehethogy valoban csak a jatek hianya okozza a szukosebb latokoromet:( Ha igy van akkor kerek meg egy pici turelmet mindenkitol de sajnos csak ugy jutok elobbre ha kerdezek. ( a sugon mar tulvagyok! ) :D

Láma 05-10-2006 12:45

ez nem olyan dolog amit mindenkinek tudnia kell. ha jó helyre kerülsz úgyis elmondják:P és javaslom hogy az idézetek végéről ne töröld ki a [/quote]-ot mert zavaró.

Kocka 05-10-2006 12:52

Quote:

Originally Posted by Láma
ez nem olyan dolog amit mindenkinek tudnia kell. ha jó helyre kerülsz úgyis elmondják:P és javaslom hogy az idézetek végéről ne töröld ki a

-ot mert zavaró.[/quote]

Nem akarok en torolni semmit de anelkul nem engedte ki a rendszer. Raadasul kulfoldiul irja ki a hibauzenetet, pedig magyar vagyok:) Mar nem eloszor :( Es ha valami titok akkor minek hivatkoztok ra? Erdekes dolgok ezek, nyilvan nektek is elmondta valaki mert a sugoban nincs se lakitekis moka, se "koptatas" se ilyesmi fogalmak. Szoval picit lukenek erzem most magam, de remelem nem sokaig. Skypon is johetha ennyire bizalmas.

Láma 05-10-2006 12:56

a lényeg az hogy ha idézel akkor a végét ne töröld ki, csak a felesleges szöveget. a hibaüzenet forrása csak az lehet, hogy túl sok smile van benne, mert max 4 vagy 5 lehet, és ad idézetben lévőket is beleszámolja.

és jött egy üzid, jobb fent megtalálod:)

aúú 05-10-2006 13:08

Quote:

Originally Posted by Kocka

Es ha valami titok akkor minek hivatkoztok ra? Erdekes dolgok ezek, nyilvan nektek is elmondta valaki mert a sugoban nincs se lakitekis moka, se "koptatas" se ilyesmi fogalmak.

A legtöbb dolog benne van a súgóban, csak nem pontosan ezen a néven...:)
Ha kicsit gondolkodsz és azokat a súgó témákat elolvasod, amikről itt szó volt, rá fogsz jönni szerintem előbb utóbb...:) Nem annyira hú de világrengető dolgok ezek, csak azért kell egy kicsit kombinálni hozzá...:)

Alba 05-10-2006 13:24

Csak penz kerdese es akarmekkora sereget megfogsz ugy is hogy te fullon kint vagy...
Amugy erre a stliusra ha nem az 1A topjaban vagy nincs is szukseged...Mert ezek nelkul is ugyanolyan jol megleszel...Amikor mar nagyonnagyon sok hekrol es milliarokro lvan szo, mar kicsit komoylabban is kell venni a dolgokat...

All times are GMT +1. The time now is 23:07.