![]() |
Quote:
|
Quote:
Ne hasonlítsd össze magatokat velünk, mert teljesen mások a lehetőségek!! Míg ti olyan termelőországot építetek ki amelyet akartok, mert nem kell tartani senkitől sem a távolságok miatt, nekünk azért gondolni kell a védelemre is! ;) A másik dolog, h az országok méretében van egy picuri különbség. Ti termeltetek, halmoztátok a katonákat, nyerseket, mi csatáztunk és fedeztünk, h fordulni tudjunk. |
Quote:
|
Sztem nem a szabályokkal van gond. Inkább az emberi mohóság.
|
Quote:
|
persze lenne más lehetőségük is. ha pénz helyett másvalamit termelnének.
|
abban nem tudom mi a poen, hogy 8-10 jatekos nem csinal semmit az a-ban, vagy esetleg termelget. ennyi ori ugyis legalabb 7-8 korre van minimum 1mastol, a klanokrol (nem tudom mennyi van) nem is beszelve. tkp kivitelezhetetlen a meglepetesszeru tamadas.
10 jatekos eseten mindjart 3an vannak a topban gondolom. :D arwyl mondta, hogy jojjenek az emberek vissza szk-rol. minek? meg 4-5-en bejonne es akkor mar a 4. ori is a topban lehetne. de ez az szk-rol belepok szamara ugysem jelentene semmit. ugyhogy nem igazan latom ertelmet a dolognak, es valszeg ok sem latjak. ezert vannak szk-n. es raadasul meg lapatolni is kell a vipet, mert lejar a 90 nap. nekem eleg remenytelennek tunik ugy globalisan. es vhogy olyan erzesem van, hogy nem is igazan fog valtozni a helyzet nehany ev mulva se. tudom, nem tul optimista a hsz, de ez a halk velemenyem. |
Srácok!
Hiába van egy orinak 10M íjja a piacon ha csak 1M íj fér el benne! azt az orit kegyetlenül beütik. Így volt ez velem is magyarban és így történhet ez románban is. Angol A: nulláról kezdtük 2 MNT-s klán ellen.... nem folytatom, leírtam elégszer! Az eredményt ismeritek! Még ha úgy is állítja be az ellen hogy megunta és Szk...meg ilyesmi... Elhiszem hogy van igazság benne! A végeredményt csak elodázni lehetett volna kőkemény ellenállással is! Román A: nem érdekel hogy ki játszik és ki nem! Nem érdekel hogy 10 ori marad és csak 1 klán! Meg kell mutatni itt ellenem, hogy tudtok korlátlan tartalék nélkül játszani! Nehéz mi? (Játékostársak! Ha segítség kell, kérdés van!? Írjatok nekem, vagy Robinnak, de szvsz Serg, Reaktor Zoli, vagy ha van ideje Monro, is segítene!) |
Quote:
top csökkenése nem csak a mi hibánk hogy kimentünk ütni, mert elötte is folyamtosan mentek szk-ra akik nem akarták vippelni az orijukat a 90 nap után. A román A-ban fordulásos rendszert csak úgy lehet megoldani ha eltörlik a 90 napos limitet, s akkor viszajönének azok az orik akik nem akarnak vippelni, s ők termelnének azoknak akik meg fordulni akarnak+ növelik a top helyek számát is. most szkn több mit 30 ori van az +10 top hely |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 00:21. |