![]() |
az utóbbi szösszenetekből a dúsított urános dolog az jó.
a többiben nem nagyon találok poénos dolgot. vagy csak én vagyok túl komoly? 5. szinten lehet tenni valamit a hullalopások ellen. attól, hogy túlélő az orknak a személyisége, nem jelenti azt, hogy kezdő. aki nem profi játékos, az attól még nem feltétlenül kezdő. az utolsó hirdetésben meg tiszta, hogy kezdők keresnek kezdőt maguk mellé. ebben mi a poénos? |
kíváncsi vagyok ennek a hirdetésnek a kommentárjaira (annyit elárulok, hogy a 3. szinten adta fel valaki):
2007-01-18 óó: pp:mm Helyezés: x Érték: kicsivel több még mindig keressük a 4. tagot. legyél valami élő fajjal, lehetőleg legyél a környéken, de nem baj, ha kicsivel fölöttem vagy; látogasd naponta az oridat. és az sem árt, ha legalább a tekijeid fullon vannak. |
az elejét rosszul fogalmazták a vége meg teljesen eggyértelmű.
|
Quote:
|
gondolom az, hogy 3. szinten van és ez tök alapvető lenne.
de ebben egyetértek veled, hogy az itteni elvileg humoros dipik 80%-a tökre nem vicces. ötös szintről kezdők dipijei. néha olvastam pár szellemes dipit életem során, ami elüt a többitől, de még itt eggyel találkoztam csak |
különböző az emberek humora. mondjuk másodszor olvasva mit írtam tényleg nem vicces:o
|
Egy hirdetés a 4. szinten:
Hali mindenkinek!:) 2 profi, mindenre elszánt játékosra lenne szükségem az 5ös szintre... olyanok jelentkezését várom elsősorban akik éjjeli fentléttől se riadnak el, és ha kell jönnek. szeretnék hosszútávra egy összetartó erős szövit:) szegényke kicsit eltévedt :) |
nem biztos:D
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 05:30. |