Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megbeszélések (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=35)
-   -   Nagy orik előnye (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=117)

Serg 10-30-2006 23:14

Quote:

Originally Posted by Georgio (Post 39458)
Ezek nincsennek az A-ban!!! Szecsaval probaltam azt megosztani hogy ha be is kerulne hasonlo az A-ban nem lenne az annyira eros mert ahogy ő is tisztban vele nem egy egetvero szankciok ezek! Ez pusztan egy felre ertheto reakcio volt arra hogy eros tulzasnak velte az ilyes fajta megoldast! Ahogy irtam, nem sajat otletem, hanem mar elhangzott a topicban regebben, es nem is ebben a formaban ohajtottam volna javasolni!

ok félreérthető volt

Georgio 10-30-2006 23:15

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 39450)
Éntőlem hajlonghatsz ahogy akarsz és aki előtt akarsz,de amit te nem tudsz sose megcsinálni azt légyszi ne becsüld le majd ha megcsináltad akkor lehet fikázni,de ugylátom itt is igaz a mondás hogy aki tudja csinálja aki nem tudja magyarázza aki hozzá se tud szagolni az meg fikázza

kezdem elhinni hogy tenyleg nem tudod hogy kit rejt a nev! :D :D :D

Serg 10-30-2006 23:17

Quote:

Originally Posted by Georgio (Post 39461)

Megkérdeztem néhány embert senki sem ismer,használtak néhány jelzőt,de azt most nem részletezem,főleg sütivel lőttél bakot asszem

monro 10-30-2006 23:21

Quote:

Originally Posted by Georgio (Post 39461)

Armani? :)
Nemtom mi bajod Serggel, de sztem picit túllősz a célon. Kevés ilyen kitartó játékos van a Hódban és 3-ad X van top1 klánban 3 év alatt. Ha ez számodra nem elismerésre méltó akkor nem vagy közénk való. Aki valamirevaló játékos az tudja, hogy 1A topos nem lesz az ember "véletlenül". 3x pedig aztán végképpen nem.

Georgio 10-30-2006 23:21

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 39464)
Megkérdeztem néhány embert senki sem ismer,használtak néhány jelzőt,de azt most nem részletezem,főleg sütivel lőttél bakot asszem

azert privatban reszletezhetned... :D :D :D

Serg 10-30-2006 23:22

Mindenesetre az már elmond valamit hogy bujkálsz és nem vállalod fel magad,legalább is személyiségproblémákra vezethető vissza

Georgio 10-30-2006 23:30

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 39469)
Mindenestre az már elmond valamit hogy bujkálsz és nem vállalod fel magad,legalább is személyiségproblémákra vezethető vissza

Koszonom doktorur a szakvelemenyt! Majd igyekszem valtoztatni ezen! Esetleg egy beutalot kerhetnek szakrendelesre vagy ont keressem meg estenkent terapiaert? :D :D :D

Ati 10-30-2006 23:32

Quote:

Originally Posted by Georgio (Post 39472)
Koszonom doktorur a szakvelemenyt! Majd igyekszem valtoztatni ezen! Esetleg egy beutalot kerhetnek szakrendelesre vagy ont keressem meg estenkent terapiaert? :D :D :D

Többnyire viszonylag "szabad" a fórum, de a megbeszélések topicban kifejezetten zavar, ha valaki szétoffolja a témát....

Georgio 10-30-2006 23:35

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 39473)
Többnyire viszonylag "szabad" a fórum, de a megbeszélések topicban kifejezetten zavar, ha valaki szétoffolja a témát....

ok! reszemrol befejeztem... Probaltam privat fele terelni a beszelgetest, de eddig meg nem elt vele a vita partner!

Szecsa 10-30-2006 23:50

Quote:

Originally Posted by Georgio (Post 39458)
Szecsaval probaltam azt megosztani hogy ha be is kerulne hasonlo az A-ban nem lenne az annyira eros mert ahogy ő is tisztban vele nem egy egetvero szankciok ezek! Ez pusztan egy felre ertheto reakcio volt arra hogy eros tulzasnak velte az ilyes fajta megoldast!

OFF

Lehet, hogy rovid a memoriam, de kerlek engedelyezd a privatuzenetkuldest, hogy ezt letudjam Veled tisztazni.
Mivel fogalmam sincs, mire gondolsz :(

OFF vége

All times are GMT +1. The time now is 16:49.