Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Tényleg halálra van ítélve? avagy minden ami zombi (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=116)

jack herrer 10-19-2006 16:01

[quote=Napóleon;36080]
Quote:

Originally Posted by jack herrer (Post 35994)

volt rá példa az én krónimban is. szegény a csopi legaljára került én meg az első 9-be amikor 7 sereggel alulról ütöttem.
de ez ritka mint a fehér kóla, h magas hekin olyan hullát találsz aki full kitámad még csak 1db íjat sem hagy:)

hat nem tom nekem mar soxor sikerult:D
alapbol ha 1 zombi ijakat tart az be se tud utni nagyobb hekin senkit:)
es egy ork fulltekivel jo moralon lazan atut nehany ijaszon:)
meg ha 7-8 sereg nem is megy akkor is 3-4 sereggel tuti be tudja utni a kitamado zombit;)
de szzerintem nagy hekire csak szovis hulla jut fol mert az nem vakon esz nelkul tamad:)
azt meg egy mf ork siman atviszi sokk sereggel is;)

Massza Rex 10-19-2006 16:44

Én Mf hullaként simán felmentem 600 hekire...

Hajnal 5-kor támadás indult, 7 kor kevesen kísértek haza...:)

Volt, hogy megüttöttek, de ált 1-2 sereggel csak. Eddig mindössze kétszer kaptam be 5-5 sereget, de ez már a 600-as topban volt... Íj\elit felállásban nyomtam, hogy amíg otthon vagyok, legalább legyen védelmem.

Napóleon 10-19-2006 16:54

Quote:

Originally Posted by Massza Rex (Post 36128)

Volt, hogy megüttöttek, de ált 1-2 sereggel csak. Eddig mindössze kétszer kaptam be 5-5 sereget, de ez már a 600-as topban volt... Íj\elit felállásban nyomtam, hogy amíg otthon vagyok, legalább legyen védelmem.

és a 600 heki mióta számít sok hekinek?! :confused:

Napóleon 10-19-2006 16:56

[quote=jack herrer;36109]
Quote:

Originally Posted by Napóleon (Post 36080)

hat nem tom nekem mar soxor sikerult:D
alapbol ha 1 zombi ijakat tart az be se tud utni nagyobb hekin senkit:)
es egy ork fulltekivel jo moralon lazan atut nehany ijaszon:)
meg ha 7-8 sereg nem is megy akkor is 3-4 sereggel tuti be tudja utni a kitamado zombit;)
de szzerintem nagy hekire csak szovis hulla jut fol mert az nem vakon esz nelkul tamad:)
azt meg egy mf ork siman atviszi sokk sereggel is;)

vagy íj paci, vagy elit

van aki íj+pacival megy.

dreaman68 10-19-2006 22:05

Quote:

Originally Posted by Massza Rex (Post 36128)

akkor nekem eddig mákom volt mert hullával emasíroztam 3. szintig mindig. csak 1000 heki felett már a gyújtások meg a rengések idegesítők

jack herrer 10-20-2006 06:09

en mar mentem a topba is 2 hullaval 1szoviben a 3/gben
de a topban mar tiszta para volt hogy mikor utik le oket:)
aztan a vezerunk sok sok vita meg gyozkodes utan mindkettovel atepittette orias hadinak az orijat:)
aztan szintlepes utan is sikerult 1het alatt topba menni:)
de ha hullak maradtak volna tuti elvereztunk volna a 2/B-ben:D
igaz konkretan megmondtuk nekik hogy ha hullak maradnak oszlatjuk a szovit a francba:D

jack herrer 10-20-2006 06:16

mondjuk ez mar joregen volt:)
akkor meg a regi szintlepes szerint volt ez szintenkenti bonusz nelkul:)
a mai szerint 1700ig folmenni veluk az joval huzossabb lenne:)
szinte lehetetlen:)
amugy 800ig frankon el lehet bohockodni zombikkal is ha nem zavar hogy neha visszautnek:)

Massza Rex 10-20-2006 08:02

Napóleon: na ettől szép a játék, hogy mindeki másra esküszik. :o

A sereg egyik része kb 20-40% úgyis otthon marad, ergo egyszerűbb, ha íj és toronyba ül, mert nagyobb a vé, mert kevesebbet esznek, mert kapsz vé bonuszt a toronyból, mert ép lista nélkül nehezebb kiszámolni a vé-t, mert... :).

A maradék micsoda, az már csak habitus kérdés szerintem. Ha sokat támad, annak jó a paci (hisz úgysincs otthon valszeg mikor ütnek), de aki csak napi 1-et, mint én (persze ha büntetni kell akkor többet:cool: ) annak sokkal jobb, ha a 24 körből 20 körön át 5 a vé nem 2.

Quote:

és a 600 heki mióta számít sok hekinek?!
Azóta számít 600 heki soknak, mióta 1100 hekin elvagy a 2. szint végéig és ennek a felét a legalsó szinten 3-400 kör alatt elérheted...:mad:

Lehet nem jött ki az írásból, de arra akartam utalni, hogy egy holt hadis az 5. szinten kb 300-400 kör alatt 600 hekin van, mégha párszor vissza is kísérik.

Láma 10-20-2006 09:29

Ij+pacizó hulla, érdekes gondolat:)

Massza Rex 10-20-2006 11:32

Láma: én kipróbáltam, de állandóan levertek. Na itt tényleg több sereggel. :)

Utána áltam át az elit/íj kombóra és az "elég jól" (hullához mérten) muzsikált...

All times are GMT +1. The time now is 08:40.