![]() |
nem, én itt konkrétan arra gondoltam, hogy nyugodtan hagyhatja a katonaképzést ahogy van, a helytartó úgyis kiveszi, így tényleg csak azt az időt bukja, míg beteg :)
nem kevesen a katonatermelésből élnek, ezt ne feledd :) |
Quote:
|
Quote:
akinek azon a pár körön át termelt katonán múlik a gazdasági stabilitás annak szerintem teljesen mindegy van-e ilyen gomb!!:D |
Quote:
Hát kiegészíti a segéllyel, és máris milyen jó lesz :D /Off |
Quote:
sehol nem olvastam, hogy CSAK abban az esetben állítja le a helytartó a kati képzést, ha beversz egy olyan orit aki bevert egyolyan orit aki bevert egy hullát... sok hadis szeret betegen háborúzni, rejtve a betegségét, akár napokig is... hagyjuk meg azt az örömet , hogy nagyobb kárt tud így okozni, ha betámadják... ha pedig ilyen orit ütöttél és nem vártad meg, amíg haza ért a sereg + 1 kör ÍGY JÁRTÁL... " Szóval a nagy ötlet egy be x-elhető rublika hogy betegség esetén halassza el a helytartó a képzést." - és mivel csak betegség idején nem képez, miután meggyógyultál újra indul a képzés, az eredeti javaslat alapján... szerintem ez népszerűbbé teszi a hullák ütését, pont az olyan játékosok számára, akik nagyon keveset vannak gépnél... |
Quote:
abban max igazad van hogy a hozunk egy kis betegséget egy hullától taktikának eléggé elvenné a hatékonyságát! |
Quote:
Hóhér, szerintem egy hullát nem ütnének gyakrabban csak mert ht leáll a képzéssel. Már csak azrét sem, mert a játékosok nagyobb részét inkább az esetleg magas nyersiár tartja vissza a hullák ütésétől, nem pedig az, hogy kiesik pár milla bevétele a katiképzés miatt... |
Quote:
hanem az elindítással is, amikor vége van a betegségnek. de igazából többet nem tudok én sem hozzá tenni a témához. |
hát nem
átgondolva továbbra is jó ötlet, de egyre jobban ellehetetlenülnek a hullák sora
Egyre nehezebb játszani velük. Cserébe egykis engedmény kellene nekik.. |
Quote:
A hullák érdekében is lehet javaslatot tenni bármikor, ugyanakkor ez a képzés téma baromira nem érinti őket. |
All times are GMT +1. The time now is 22:58. |