Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   betegség vs képzés (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1059)

Seldon 12-07-2006 14:55

nem, én itt konkrétan arra gondoltam, hogy nyugodtan hagyhatja a katonaképzést ahogy van, a helytartó úgyis kiveszi, így tényleg csak azt az időt bukja, míg beteg :)
nem kevesen a katonatermelésből élnek, ezt ne feledd :)

Valezius 12-07-2006 14:57

Quote:

Originally Posted by taszi (Post 52225)
"hullát támadok, de tényleg nincs időm, hogy bennmaradjak, a ragya beindulása előtti körben kikapcsolni a katigyártást... de minek is, hisz az én
drága, jó helytartóm megoldja helyettem, hisz nincs időm a gép előtt ülni"

ez itt a gond. a topicban kb 10x le lett írva!!
ha hullára megyek simán kikapcsolom!!
azonnal építek kórházat túlórában!!
a gond akkor van ha rámész egy orira akin nem látszik a betegség és mondjuk a krónikában se ütött hullát,de egy beteg orit igen!!

Legközelebb olvasd el, hogy a másik mit ír. ;)

Killer 12-07-2006 15:26

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 52229)
Legközelebb olvasd el, hogy a másik mit ír. ;)

nos,én elolvastam és ha nem tűnt volna fel be is idéztem!!
akinek azon a pár körön át termelt katonán múlik a gazdasági stabilitás annak szerintem teljesen mindegy van-e ilyen gomb!!:D

Valezius 12-07-2006 15:28

Quote:

Originally Posted by taszi (Post 52245)
nos,én elolvastam és ha nem tűnt volna fel be is idéztem!!
akinek azon a pár körön át termelt katonán múlik a gazdasági stabilitás annak szerintem teljesen mindegy van-e ilyen gomb!!:D

Off

Hát kiegészíti a segéllyel, és máris milyen jó lesz :D

/Off

Hóhér 12-07-2006 23:51

Quote:

Originally Posted by laziga (Post 52103)
olvasd végig a topicot!!!
Ki beszél itt hulla támadásról?
ha hullát ütök nyilván leálíítom én magam a képzést.
Itt arról van szó ha beverek egy olyan orit aki bevert egyolyan orit aki bevert egy hullát na magyarul ha beteg orit versz be akkor neképezzen tovább a hely tartó. mert aki nem vippes annak nyilván nem képez és nincs ebből hátránya.
csak annyit szeretne itt a többség hogy ez a kis hiba orvosolva legyen , hogy ha már fizetek egy helytartót ami nyilván csak annyit csinál amit én is megtennék akkor azt tegye meg és ne leamortizálja az orim.

nem tudok valami jól olvasni...

sehol nem olvastam, hogy CSAK abban az esetben állítja le a helytartó a kati képzést, ha beversz egy olyan orit aki bevert egyolyan orit aki bevert egy hullát...

sok hadis szeret betegen háborúzni, rejtve a betegségét, akár napokig is...
hagyjuk meg azt az örömet , hogy nagyobb kárt tud így okozni, ha betámadják...

ha pedig ilyen orit ütöttél és nem vártad meg, amíg haza ért a sereg + 1 kör

ÍGY JÁRTÁL...

" Szóval a nagy ötlet egy be x-elhető rublika hogy betegség esetén halassza el a helytartó a képzést."

- és mivel csak betegség idején nem képez, miután meggyógyultál újra indul a képzés, az eredeti javaslat alapján...

szerintem ez népszerűbbé teszi a hullák ütését, pont az olyan játékosok számára, akik nagyon keveset vannak gépnél...

Killer 12-08-2006 06:32

Quote:

Originally Posted by Hóhér (Post 52621)
nem tudok valami jól olvasni...

sehol nem olvastam, hogy CSAK abban az esetben állítja le a helytartó a kati képzést, ha beversz egy olyan orit aki bevert egyolyan orit aki bevert egy hullát...

sok hadis szeret betegen háborúzni, rejtve a betegségét, akár napokig is...
hagyjuk meg azt az örömet , hogy nagyobb kárt tud így okozni, ha betámadják...

ha pedig ilyen orit ütöttél és nem vártad meg, amíg haza ért a sereg + 1 kör

ÍGY JÁRTÁL...

" Szóval a nagy ötlet egy be x-elhető rublika hogy betegség esetén halassza el a helytartó a képzést."

- és mivel csak betegség idején nem képez, miután meggyógyultál újra indul a képzés, az eredeti javaslat alapján...

szerintem ez népszerűbbé teszi a hullák ütését, pont az olyan játékosok számára, akik nagyon keveset vannak gépnél...

örülök hogy végre értelmes ellenérv is akadt az eddigi sablonokon kívül!!
abban max igazad van hogy a hozunk egy kis betegséget egy hullától taktikának eléggé elvenné a hatékonyságát!

Synkel 12-08-2006 13:33

Quote:

Originally Posted by taszi (Post 52632)
örülök hogy végre értelmes ellenérv is akadt az eddigi sablonokon kívül!!
abban max igazad van hogy a hozunk egy kis betegséget egy hullától taktikának eléggé elvenné a hatékonyságát!

Dehogy venné el a hatékonyságát. Attól még beteg vagy, ez nem szűnik meg ha van gombod ami leállítja a képzést.

Hóhér, szerintem egy hullát nem ütnének gyakrabban csak mert ht leáll a képzéssel. Már csak azrét sem, mert a játékosok nagyobb részét inkább az esetleg magas nyersiár tartja vissza a hullák ütésétől, nem pedig az, hogy kiesik pár milla bevétele a katiképzés miatt...

Hóhér 12-08-2006 23:11

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 52700)
Hóhér, szerintem egy hullát nem ütnének gyakrabban csak mert ht leáll a képzéssel. Már csak azrét sem, mert a játékosok nagyobb részét inkább az esetleg magas nyersiár tartja vissza a hullák ütésétől, nem pedig az, hogy kiesik pár milla bevétele a katiképzés miatt...

ha figyelmesebben elolvasod amit írtam ,nem csak a leállítással van baj, hiszen azt többen is említették, megcsinálják kézzel,
hanem az elindítással is, amikor vége van a betegségnek.

de igazából többet nem tudok én sem hozzá tenni a témához.

emre33 12-09-2006 13:06

hát nem

átgondolva továbbra is jó ötlet, de egyre jobban ellehetetlenülnek a hullák sora

Egyre nehezebb játszani velük.
Cserébe egykis engedmény kellene nekik..

Synkel 12-09-2006 13:19

Quote:

Originally Posted by emre33 (Post 53091)
átgondolva továbbra is jó ötlet, de egyre jobban ellehetetlenülnek a hullák sora

Egyre nehezebb játszani velük.
Cserébe egykis engedmény kellene nekik..

A hullák érdekében is lehet javaslatot tenni bármikor, ugyanakkor ez a képzés téma baromira nem érinti őket.

All times are GMT +1. The time now is 22:58.