Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Viccek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=32)
-   -   Viccek-bármi jöhet (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=252)

beni96 11-20-2008 18:03

-Mi történik ha két szőke nő egy mással szembe fut?
-........
-Összetörik a tükör!

szamóka 11-21-2008 10:28

A magánkórház sebészetére feldúlt férfi ront be:
- Doktor úr! Doktor úr! Kérem, sürgősen kasztráljon engem.
- De hát uram...
- Kérem, doktor úr, ne kérdezzen semmit, higgye el, ez nekem nagyon fontos, ezen múlik az eljövendő életem és boldogságom. Nem érdekel, hogy mibe kerül, de kérem, gyorsan, soron kívül kasztráljon engem.
- Uram, jól végiggondolta ezt a dolgot, egészen biztos benne, hogy ezt akarja? - kérdezi a megdöbbent orvos.
- Persze doktor úr, kérem lásson neki azonnal.
Az orvos látva a páciens eltökéltségét, nem kérdezősködik tovább, aláíratja vele a szükséges papírokat, előkészítteti a műtőt és elvégzi a műtétet. Az altatásból ébredező betegnek az ágya szélén ülve ezt mondja:
- Nézze uram, a műtét sikerült, néhány nap alatt teljesen be fog gyógyulni a seb, de kérem árulja el nekem, hogy miért volt magának ennyire sürgős ez a műtét.
- Nézze doktor úr, megismerkedtem egy gyönyörű és gazdag lánnyal. Megkértem a kezét, de azt mondta, hogy ő és a családja zsidók, és az apja soha nem egyezne bele abba, hogy egy katolikushoz menjen férjhez. Hát ezért volt szükség a műtétre.
Az orvos elképedve:
- Uram, maga nem körülmetéltetni akarta magát véletlenül?
- Látja doktor úr, ez a helyes kifejezés, csak ez nem jutott eszembe a nagy sietségben.

Tsobi 11-21-2008 14:47

http://kepfeltoltes.hu/thumb/081121/...toltes.hu_.jpg

:)))

Eke 11-21-2008 18:45

Quote:

Originally Posted by szamóka (Post 197366)
- Uram, maga nem körülmetéltetni akarta magát véletlenül?
- Látja doktor úr, ez a helyes kifejezés, csak ez nem jutott eszembe a nagy sietségben.

Ugy van jol,mér kellett neki az a nöszemély:rolleyes:keresett volna magának katolikust,akkor nem lett volna huzagolva a fegyver,izá a vót fegyver:D

rak_loo 11-21-2008 19:08

Rádiós kívánság műsor....

-Halló,kivel beszélek?
-Lakatos József vagyok és találtam 1 pénztárcát itt a Ferihegyi reptéren és volt benne 500Font 100000Forint Meg 300dollár.
-És vissza szeretné adni a tulajdonosának,hogy betelefonált?
-Nem,de küldenék neki 1 szép cigánynótát!

rak_loo 11-21-2008 19:15

Megy két cigány egy biciklin az úton. Egyszer csak elszáguld mellettük egy fejnélküli motoros. Néznek értetlenül a fiúk. Körülbelül tíz perc múlva elszáguld mellettük egy másik fej nélküli motoros. Megint csak néznek csodálkozva. Eltelik újabb tíz perc, amikor egy harmadik fej nélküli motoros is elrobog mellettük. Na erre már megszólal az elöl ülô cigány:
-Te, Pisti!Há nem kéne már bövönni azt a koszát?..
.

Stev 11-21-2008 22:39

Quote:

Originally Posted by rak_loo (Post 197445)
Megy két cigány egy biciklin az úton. Egyszer csak elszáguld mellettük egy fejnélküli motoros. Néznek értetlenül a fiúk. Körülbelül tíz perc múlva elszáguld mellettük egy másik fej nélküli motoros. Megint csak néznek csodálkozva. Eltelik újabb tíz perc, amikor egy harmadik fej nélküli motoros is elrobog mellettük. Na erre már megszólal az elöl ülô cigány:
-Te, Pisti!Há nem kéne már bövönni azt a koszát?..
.

Ez hülye vicc. A kaszával általában dolgozni szoktak! :D

rak_loo 11-21-2008 23:12

Quote:

Originally Posted by Stev (Post 197480)

A kasza lopott :D

Redback 11-22-2008 06:00

Quote:

Originally Posted by Stev (Post 197480)

Familiárisan hyperpigmentáltak szoktak dolgozni? :D:D

rak_loo 11-22-2008 09:24

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 197492)
Familiárisan hyperpigmentáltak szoktak dolgozni? :D:D

Ezt sem én mondtam :cool: :)

All times are GMT +1. The time now is 04:13.