![]() |
Quote:
|
Quote:
Úgy állítottad be, mintha az e-mail címedet egy privát szexpartnerkeresőn használta volna, és legalább melegeket keresne szórakozni. Pedig messze sem erről van szó. No mindegy! Részemről a téma lezárva. Csak most, hogy a másik oldalt is meghallgattam, így muszáj voltam hozzászólni! |
Quote:
Nem az összes, csak a rasszista, a Hódító ideológiájával össze nem egyeztethető nevek. Nem hiszem, hogy bárki félreértette volna, és azt gondolná, hogy az összes országának neve meg fog változni. De ez azt hiszem várható volt. Ha más nevet szeretne az országoknak, akkor mást adott volna regisztrációkor, útközben nem módosítunk. Ezek a nevek viszont nem összeegyeztethetőek a Hódító irányelveivel, ahogyan ez a regisztrációs szabályok között is szerepel. Egyáltalán nem eldugva. Ha ennek ellenére trükközik valaki, hogy hogyan lehetne kijátszani a teljesen világos irányelveket, az nyilván így jár. Nem lehet ez meglepetés senkinek, különösen nem lehet ok egy ilyen szintű fellángolásra. |
Kérdés: ha én most regelnék egy Vagyar Merő nevő országot, akkor az is átírva lenne?
|
183 olvasatlan üzenet
:mad::mad: |
Quote:
|
Quote:
Ts országnevei meg olyanok voltak amilyenek, igazából nem mondható,hogy nem egyértelmü mire mogondolt alattuk. |
Quote:
Úgyhogy nem szabad azért ennyire lazán venni ezt, hogy "csak checkboxos kijelentés". (Az egyértelműség végett: a Hódítóban NEM vállalsz ilyen fizetési kötelezettséget. :)) |
Quote:
De látom megkerült az elveszett bárányka. Örülök. :) [/OFF] |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 10:18. |