Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   DühöngŐ (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=65)

Ati 03-11-2009 10:04

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 205240)
Azért remélem ez a 'kijelentette hogy az az ő saját e-mail címe' stb csak vmi checkboxos kijelentés volt.

Ez hivatalosan ún. "egymástól távol lévő felek közötti szerződésnek" minősül, aminek egy papíron aláírt szerződéshez hasonló jogkövetkezményei vannak. Ha egy szerződés aláírásakor valótlan adatokat adsz meg, és jelented ki, hogy azok valósak, akkor annak ugye nem túl kellemes következményei vannak számodra. Különösen, ha valaki más adatait adod meg sajátként. Nyilván most nem lesznek, hiszen jóhiszeműen feltételezem, hogy csak valamiféle fellángolásról van szó. De gondolom nem örülnél, ha valaki megrendelne pár utánvétes csomagot a címedre, vagy feliratna néhány forgalmasabb hírlevélre, annak ellenére, hogy "csak checkboxos kijelentéseket" tesz ezek érdekében...

vityu 03-11-2009 10:27

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 205241)
Nyilván most nem lesznek, hiszen jóhiszeműen feltételezem, hogy csak valamiféle fellángolásról van szó.

Ezt mindaddig nem értettem, ameddig tegnap nem beszéltem Tsobival. Már értem, viszont a körülmények, a vitátok és az, hogy az országai egy noname#### valamit fognak kapni (az ötletesebb országnevei is) névként, és ismerve Tsobit (Te is ismered), teljesen várható cselekedet volt tőle. Persze te nem árulsz el semmit. Ez az egész egy vicc, szerinted egy ilyet lehet komolyan gondolni?
Úgy állítottad be, mintha az e-mail címedet egy privát szexpartnerkeresőn használta volna, és legalább melegeket keresne szórakozni. Pedig messze sem erről van szó.
No mindegy! Részemről a téma lezárva. Csak most, hogy a másik oldalt is meghallgattam, így muszáj voltam hozzászólni!

Ati 03-11-2009 10:40

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 205246)
az országai egy noname#### valamit fognak kapni (az ötletesebb országnevei is) névként

:confused::confused::confused:

Nem az összes, csak a rasszista, a Hódító ideológiájával össze nem egyeztethető nevek. Nem hiszem, hogy bárki félreértette volna, és azt gondolná, hogy az összes országának neve meg fog változni. De ez azt hiszem várható volt. Ha más nevet szeretne az országoknak, akkor mást adott volna regisztrációkor, útközben nem módosítunk. Ezek a nevek viszont nem összeegyeztethetőek a Hódító irányelveivel, ahogyan ez a regisztrációs szabályok között is szerepel. Egyáltalán nem eldugva. Ha ennek ellenére trükközik valaki, hogy hogyan lehetne kijátszani a teljesen világos irányelveket, az nyilván így jár. Nem lehet ez meglepetés senkinek, különösen nem lehet ok egy ilyen szintű fellángolásra.

Pepa 03-11-2009 16:17

Kérdés: ha én most regelnék egy Vagyar Merő nevő országot, akkor az is átírva lenne?

Tsobi 03-11-2009 23:27

183 olvasatlan üzenet

:mad::mad:

Princ 03-11-2009 23:28

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 205241)
Ez hivatalosan ún. "egymástól távol lévő felek közötti szerződésnek" minősül, . . .

Lehetséges, nem vagyok ügyvéd. Annyit tudok mindössze hogy az én szembemben más a súlya egy tettnek, más az írásnak, megint más a szónak és végül a gondolatnak.

Kutyuleee 03-12-2009 01:04

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 205313)
Lehetséges, nem vagyok ügyvéd. Annyit tudok mindössze hogy az én szembemben más a súlya egy tettnek, más az írásnak, megint más a szónak és végül a gondolatnak.

Nem ez az első olyan eset, hogy vki vmilyen módon Ati helyett is Ati lesz... és nem igazán szokta ezt tolerálni, játokon belül is nem 1x volt kitiltás, mert vki kiadta magát adminnak... akár zöldben, akár fórumon...

Ts országnevei meg olyanok voltak amilyenek, igazából nem mondható,hogy nem egyértelmü mire mogondolt alattuk.

Ati 03-12-2009 09:44

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 205313)

Házat nem adhatsz így el, de egy szolgáltatást például megrendelhetsz, ami után behajthatják rajtad a pénzt. Nem kell messzire menni, online játékból is van olyan, ahol előfizetéssel kötelezettséget vállalsz a jövőbeli fizetésre, amit ha nem teljesítesz, akkor a behajtócég fog kopogni az ajtódon.

Úgyhogy nem szabad azért ennyire lazán venni ezt, hogy "csak checkboxos kijelentés".

(Az egyértelműség végett: a Hódítóban NEM vállalsz ilyen fizetési kötelezettséget. :))

Princ 03-12-2009 18:57

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 205314)
Ts országnevei meg olyanok voltak amilyenek, igazából nem mondható,hogy nem egyértelmü mire mogondolt alattuk.

Hát jah, nem azok a típusú nevek mint pl Habakukk, Enyje-benyje, Ingyom-bingyom, stb...

De látom megkerült az elveszett bárányka. Örülök. :) [/OFF]

Andrew 03-12-2009 20:24

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 205386)
Hát jah, nem azok a típusú nevek mint pl Habakukk, Enyje-benyje, Ingyom-bingyom, stb...

De látom megkerült az elveszett bárányka. Örülök. :) [/OFF]

Pedig ő éppenséggel zsidó volt :D:D

All times are GMT +1. The time now is 10:18.