![]() |
elképesztő....
napok óta jó idő van (volt), erre meg lett dumálva ma délutánra egy kis haverokkal való mászkálás meg sörözgetés... erre TESSÉKKK!! esik az a rohadt eső, és még a szél is fúj, amit különösen rühellek.... nembaj, legalább a Frost Nixont megnézem.. |
Quote:
|
én is szeretm az esőt, önmagában.
a széltől viszont megfájdul a fejem.... ezért lettem dühös, hogy ma nem óülhetóünk ki valami kerthelységbe sörözni.... önmagában az eső nem tartott volna vissza, de így, hogy esik is meg erősen fúj is, így sajnos marad a mozi. (Frost Nixon nézés lesz.) |
Bicaj
Biciklivel mentem ma melóba az olyan 25 km. Útvonalterv alapján szinte végig bicikli út. Óh mondom az semmi 1 óra alatt meglesz.
Ha valaki nem tudná, eu zászlós számos és magyar színes biciklis táblával jelzett út biztos elakadást jelent a sárban.:( és... és... szóval 1,5 óra lett az út oda. Visszafelé viszont végig szembe fújt a szél és volt, hogy a dombon se gurultam lefelé, hanem tekernem kellett:( |
ne haragudj, de... :D:D:D:D:D:D:D
|
kereken 2 órát jöttem visszafelé, kicsit fáradt lettem:)
|
nézd a jó oldalát... edzettél egy jót, és ma tuti nem lesz gondod az alvással :)
|
már aludtam is egy keveset mert nem tudtam nyitva tartani a szemem, most is csak kv-ra ébredtem fel:)
|
Quote:
|
Quote:
Ui: és még vagyok olyan bolond is, hogy hajlandó vagyok betudni az egészet egy átmeneti fellángolásnak, amit el lehet intézni egy "bocs"-csal. Bár ahogy elnézem, erre aztán várhatok... |
All times are GMT +1. The time now is 07:12. |