![]() |
Quote:
|
Quote:
|
A-ban a körváltásnak vége óra:01:19-re. Eddig 01:40 körül volt meg a kör. Ez a gyorsaság vmi új felszerelésnek köszönhető?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
De kíváncsian várom, melyik ütésemre gondoltál... |
Quote:
Akkor el vagy tájolva, mert én nem akkor mentem ki, amikor már ő beütött, hanem vele egyidőben. Tudod, klánlista figyelés, klánja 2 körre egy másiktók, oriról gömb, benn a lovak, kör előtt lejjebb bontott, nem kell nagy ész hozzá, miért... A gömbje is megvan a full loval, ha érdekel megmondójánoskám :) |
Quote:
Attól még hiéna :) |
Quote:
Mi van, ha nem jól gondolom és nem megy ki, csak 1 körrel később? Az a hiéna, aki lesi a teljest + a kilógó orikat és máris ugrik... |
Quote:
Plusz kiváncsi voltam a reagálásodra. |
Quote:
|
2011-08-11 17:00:53
[-134 kör] Huncutkaland (#133799) elfoglalt 617 hektárt .::Vörös-- oroszlán::. (#592758) országától. Ilyen szép ütések mellett ne menjünk csak el tétlenül:) grat hozzá nem mellesleg a tegnapi legnagyobb! |
2011-08-14 06:01:07 Turgul álma... (#4144) támadást indított Zamek (#4019) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 1477 hektár földet.
Grat Turul! |
Kosz Pool es kosz a tobbinek is :) beindult a masina
|
Legnagyobb egyéni foglalás tegnapról az 1. szinten:
2011-08-22 11:00:53 -Dracula- (#121121) elfoglalt 493 hektárt V.s.V. (#234568) országától. Hatalmas gratuláció!!!! :D |
Quote:
Thx, thx :)) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Wolfinak is tetszett,mintha azt mondta volna:D
|
Quote:
Mihez is kell gratulálni? Ahhoz, hogy sikerült bemenni ahhoz, aki nem tudott védekezni? És ezt kihasználva ráment vagy 20 sereg? Ha jól emlékszem múltkor Te fanyalogtál a hiénázáson. Pedig ez volt az igazi hiénázás, tudvalevőleg a hiénák falkában járnak, mert egyedül nem megy, és aztán megtapsolják egymást hogy milyen ügyesek voltak. Gratulálok. |
Mehetett volna 8al több is csak volt aki elszarta:D:D:D
|
Quote:
Ennek a sajnálatos epizódnak semmi köze nem volt a normális csatákhoz, ezért nézem csodálkozva mind a gratulációt mind az 'így hiéna úgy hiéna' hasonlat próbálgatását. |
Pool már csak ilyen, egyszer talán majd felnő Ő is:P
Egyébként az embert tettei minősitik, úgyhogy a dragonról meglett a véleményem:( |
VsV bőven megérdemli a 2.163 heki mínuszt.
Amikor én úgy ütöttem be, hogy láttam kör előtti gömbjén a full lovast, láttam hogy a klánja 2 körre áll egy másik alatt, láttam, hogy bebont kör előtt és akkor mentem rá nekem is olyan hangnemben írt, ami miatt már figyi járt... Akinek ilyen mocskos szája van, az majd csak tanul az esetből... Szóval tessék inkább háborgás helyett megtanítani normálisan kommunikálni, nem engem kritizálni, mert tetszik, hogy egy ilyen játékosnak megadta a sors, ami jár... Ennyi.... Quote:
Könnyebb volt gondolom üzenetet írni :D |
Nem én vagyok a tanár, nem nekem kell megtanítani:P
Azért ne keverjük a szezont a fazonnal.Ha vki nem illően beszél jelentjük és Ati osztja a büntetést, nem pedig a sértett és a klánja rúg bele a fekvő emberbe.Amit írtál csatát az meg természetesen be lett engedve még ha gépnél voltunk is mert túl magasan volt Vince ami sértette az érdekeiteket:P |
Quote:
Az 5 kör büntetés pedig pont így igazán bünti, ha van következménye, mint ez a 2k mínusz... De ti is ellámáztátok, ki kellett volna tenni a klánból... Vagy ha már ilyen mocskos a szája, akkor írás után vegyen ijjast...:D Ez a földön fekvő emberes duma meg kissé furán hangzik itt... Ész nélkül nem lehet játszani, ez most is bebizonyosodott... |
Akkor nem ismersz:D
Természetesen nem lámáztuk el, de volt akciója így nem lehetett kitenni. Mindegy.Téma befejezve mindenki vonja le a konzekvenciát.A sértett is és a másik fél is. |
Quote:
|
Quote:
|
Félreértettél.A támadó tudta nélkül lett beengedve, hogy az ütött ország lentebb kerüljön a klántársaihoz.Tehát nem földleadás volt, csak egy csata ami védhető lett volna, de saját érdekek miatt nem lett védve.Huh remélem valamennyire érthetően fogalmaztam:)
|
Quote:
|
Quote:
|
"Egy ütés utózengéi" sorozatunkat látták...
Szereplők: Black Dragon klán Pool Démonka és még sokan mások... :D |
üdv.
Sajnálom, hogy még mindig téma ez az ügy. vettem némi kommunikációs leckét, s talán a szavaim tartalma is olvashatóak számotokra. Démonka: ha az emlékeim nem csalnak, kaptál valamiféle 'tanácsot' Valakitől - ezt máshol kell lerendezni. - fogadd meg. talán kiegészíteném egy ősrégi magyar közmondással: Kútba vizet önteni - botorság. s Ti többiek: megkaptátok amit akartatok, számomra tökéletesen megfelel aminek gondoltok... nem fenyeget Benneteket az asztalomhoz meghívásotok, legyen köztetek akár maga a jó ist'n vagy a jehova vagy akár mózes is. akármelyőtöket is a jó ist'n tartsa meg annak ami, s Bármelyőtöket is az én ist'n-m tartsa a tenyerén... VsV |
Quote:
:D Nekem tetszik,várom a folytatást:) |
Azert jo lenne, ha aktualis faji, es orszagfelepitesre vonatkozo konkret infok nem lennenek ebben a topicban...
|
Quote:
Szerintem ez elsőre is érthető volt. Legalábbis nekem igen:D |
Quote:
Ó kicsi vagyok én ahhoz hogy megmondóember legyek:) Aztán meg nem biztos,hogy tudnék olyan ütést amikor Te hiénáztál, a főnök a piszkos munkát általában a verőembereivel intézteti el.:rolleyes: |
All times are GMT +1. The time now is 07:09. |