Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   DühöngŐ (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=65)

Eke 02-25-2009 20:20

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 204237)
talán kevesebb zsiráf tv-t kéne nézned. nem abból a médiából kéne kiindulni
LESZ MÉG LESZ MÉG!..

Hát rendben ,de a hireket és hir szerüségeket megprobálom minden tv adótól összegyüjteni és kikövetkeztetni a kb valóságot

Tsobi 02-25-2009 22:24

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 204194)
Nem értek veled egyet! Ha ilyen történik is ember maradok, természetesen nem tudnám én sem nézni, hogy tovább éljen az állat. DE, nem viszem ki az erdőbe, és ott akasztom fel, meg megkínzom, majd otthagyom, mert nem vagyok beteg, degenerált ember. Ha a teáltalad felvázolt eset lett volna, akkor az otthon lezajlik, nem az erdőben, ahol ugye kicsi az esély, hogy valaki meglássa, hanem még ott, és akkor az udvaron/kertben.

De szerintem te is érzed, hogy nem az volt az indíték...

Nem kívánom,hogy ilyen történjen. És én nem bocsájtkoznék olyan elhamarkodott jóslatokba sem,mint az,hogy mit tennék ekkor és ekkor,ha ilyen és ilyen tragédia történne velem,családommal. Ember vagyok és józan gondolkodású,de nem tudnám őszintén azt mondani,hogy az is tudnék maradni.

Az indítékkal kapcsolatban .. teljesen mindegy,hogy mi volt. Lehetett volna épp az is,amit én vázoltam fel..a szomorú az,hogy az emberek nagyon nagy többségének az eszébe sem jut,hogy a kutya nem egy beteg ember kegyetlen játékának az áldozata,hanem egy elkeseredett,bosszúszomjas és tehetetlenségben vergődő emberé.

Kutyuleee 02-25-2009 22:50

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 204317)
Nem kívánom,hogy ilyen történjen. És én nem bocsájtkoznék olyan elhamarkodott jóslatokba sem,mint az,hogy mit tennék ekkor és ekkor,ha ilyen és ilyen tragédia történne velem,családommal. Ember vagyok és józan gondolkodású,de nem tudnám őszintén azt mondani,hogy az is tudnék maradni.

Az indítékkal kapcsolatban .. teljesen mindegy,hogy mi volt. Lehetett volna épp az is,amit én vázoltam fel..a szomorú az,hogy az emberek nagyon nagy többségének az eszébe sem jut,hogy a kutya nem egy beteg ember kegyetlen játékának az áldozata,hanem egy elkeseredett,bosszúszomjas és tehetetlenségben vergődő emberé.

nem tudok veled egyetérteni, egy bosszúszomjas ember általában kegyetlen módon gondolkodás nélkül éli ki az agresszióját, ami általában az addig ütöm amig mozog filozofiát szokta kimeriteni, esetleg némi kinzással őli meg. de nem felakasztja majd felgyújtja majd még isten tudja mit tett vele amit nem tudunk...

Tsobi 02-26-2009 02:28

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 204319)
nem tudok veled egyetérteni, egy bosszúszomjas ember általában kegyetlen módon gondolkodás nélkül éli ki az agresszióját, ami általában az addig ütöm amig mozog filozofiát szokta kimeriteni, esetleg némi kinzással őli meg. de nem felakasztja majd felgyújtja majd még isten tudja mit tett vele amit nem tudunk...

Nézd,nekem nincsenek e téren tapasztalataim,remélem nem kell soha megélnem a harag mindent elsöprő áradatát. Ugyanígy nem találkoztam még olyan emberrel (édesanyámon kívül :p) ,aki a vörös köd alatt cselekedett olyat,amit 'józanul' nem tett volna. Nem tudom a fentieket milyen statisztika vagy személyes tapasztalat mondatja Veled,én viszont továbbra is a fő vonalat hangsúlyozom: az empátia jórészt kihalt a társadalomból.

És senki ne mondja nekem,hogy 'általában' .. minden ember más,így másként reagál dolgokra.

Hun 02-26-2009 16:02

sziasztok, ez már látszani fog?

hozzászólok, ha eccer végre sikerül...

Andy 02-26-2009 19:54

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 204330)
Nézd,nekem nincsenek e téren tapasztalataim,remélem nem kell soha megélnem a harag mindent elsöprő áradatát. Ugyanígy nem találkoztam még olyan emberrel (édesanyámon kívül :p) ,aki a vörös köd alatt cselekedett olyat,amit 'józanul' nem tett volna. Nem tudom a fentieket milyen statisztika vagy személyes tapasztalat mondatja Veled,én viszont továbbra is a fő vonalat hangsúlyozom: az empátia jórészt kihalt a társadalomból.

És senki ne mondja nekem,hogy 'általában' .. minden ember más,így másként reagál dolgokra.

Igen a vörös köd, az empátia hiánya, és a különféle egyéni reakciók hasonló helyzetekben. Sajnos ez már világméretű probléma, és Magyarországon személyes tapasztalatok alapján mondhatom, hogy már tragikus a helyzet. És ez valóban nagyon elkeserítő. És arról nem beszélve, hogy nem hinném a helyzet megoldására egy rendőr állam /diktatúra/, ami most nálunk kialakulóban van, megoldás lenne. Én úgy vélem, ez nagyon sokat fog még rontani a helyzeten. Ez csak a rejtett agresszió felszínre törésére lesz "jó", valamint a kétségbeesés növelésére, ami még nagyobb vörös ködöt, és az empátia még kisebb lehetőségét adja. És a tehetetlen dühöt szülhet különféle és nagyon sok esetekben. És most gyermekem jövőjéért aggódok. Vajon lesz jövője? És ha lesz, milyen lesz?

Xeper 02-26-2009 20:24

Quote:

Originally Posted by Hun (Post 204353)
sziasztok, ez már látszani fog?

hozzászólok, ha eccer végre sikerül...

Látszik. :)

Phoenix 02-27-2009 08:35

Quote:

Originally Posted by Andy (Post 204365)
Igen a vörös köd, az empátia hiánya, és a különféle egyéni reakciók hasonló helyzetekben. Sajnos ez már világméretű probléma, és Magyarországon személyes tapasztalatok alapján mondhatom, hogy már tragikus a helyzet. És ez valóban nagyon elkeserítő. És arról nem beszélve, hogy nem hinném a helyzet megoldására egy rendőr állam /diktatúra/, ami most nálunk kialakulóban van, megoldás lenne. Én úgy vélem, ez nagyon sokat fog még rontani a helyzeten. Ez csak a rejtett agresszió felszínre törésére lesz "jó", valamint a kétségbeesés növelésére, ami még nagyobb vörös ködöt, és az empátia még kisebb lehetőségét adja. És a tehetetlen dühöt szülhet különféle és nagyon sok esetekben. És most gyermekem jövőjéért aggódok. Vajon lesz jövője? És ha lesz, milyen lesz?

Rendőr állam?! LoL :D Ahhoz tisztelni is kellene a rendőröket, akiknek igazi hatalom van a kezében, nem pedig olyan tutyi-mutyi szervezet, mint ami otthon van.

Andy 02-27-2009 08:46

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 204386)
Rendőr állam?! LoL :D Ahhoz tisztelni is kellene a rendőröket, akiknek igazi hatalom van a kezében, nem pedig olyan tutyi-mutyi szervezet, mint ami otthon van.

Ezt csak arra írtam, hogy most a rendőrség állományát 50%-kal növelik az egész országban. Igaz, boldog boldogtalant felvesznek, csak azért, hogy több rendőr legyen az utcán, aki büntetni tud. És a mostani pénzbüntetéseket többszörösére fogják emelni. A rendőröknek kötelező lesz az azonnali büntetés, figyelmeztetést nem alkalmazhatnak. Valamivel kell növelni a bevételt. Illetve szigorítják a ponthatárokat, hogy minél könnyebben lehessen büntetni. "Gyurcsány-féle rendőrállam."

Croissant 02-27-2009 11:30

Quote:

Originally Posted by Andy (Post 204387)
Ezt csak arra írtam, hogy most a rendőrség állományát 50%-kal növelik az egész országban.

Ezt honnan veszed?

All times are GMT +1. The time now is 11:59.