![]() |
Quote:
|
Quote:
on: A rendőrfeleség szól a férjének, hogy szerezzen neki krokodilcipőt, mivel már minden barátnőjének olyan van. - Elintézzük! - mondja a rendőr. Elmegy egy haverjával a Nílus partjára krokodilra vadászni. Már lelőnek vagy ötven krokodilt, amikor megszólal az egyik: - Te, ha a következő krokodilon sem lesz cipő, én hazamegyek.:D |
Quote:
Ez az üzenet kifejezetten tetszett a következő fórumozóknak: Attila(:, Ditke, Eke, Matador, szamóka, vityu The Following 5 Users Say NO Thank You to [HTPA]GeeForce For This Un-useful Post: Ati, Dragon,Szamár :)), Dus, Phoenix, Stev |
Quote:
|
nem tudom milyen témáról beszéltek.
1. szerintem a nácizás nem vicces, mégis sokan röhögnek rajta... 2. akkor egy gyurcsányozás nem tudom, miért volt ilyen megbotránkoztató..... (tényleg miért is?) 3. ebből kifolyólag nem értem mi a probléma. valaki érti a humort valaki meg nem. ennyi. |
Quote:
|
nem én írtam át régi vicceket gyurcsányosra, sőt, akármilyen másra sem. mégis az én hsz-emről folyik a vita. lehet törlöm... bár még mindig nem értem mi volt benne az olyan borzalmas...
|
Quote:
|
Elmegy az orsz Ferrarit vásárolni. Beérkezik az üzletbe és máris megvesz egyet, és viszi kipróbálni. 20 perc múlva panaszkodva visszajön és mondja hogy ez nem lenni jó és becserélik neki. 20 perc múlva ismét visszajön ugyanavval a szöveggel és felháborodottan. Az eladó már nagyon ideges és mondja hogy ezúttal vele megy a próbaútra. Mennek, mennek és kiérnek az országútra, ott az orosz mondja neki: - Nézni meg mi baj kocsi, (1)-es menni, (2)-es menni, (3)-as menni, (4)-es menni, (R)akéta, na itt romlik motor.
|
ma senkinek sem tetszik semmi? :confused:
|
All times are GMT +1. The time now is 20:53. |