Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Dipis szösszenetek:) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1189)

Kirhal 10-30-2008 18:27

Quote:

Originally Posted by Zoli8 (Post 194983)
nekem 1 hónap alatt sikerült végigrágnom magam a 10 évadon :):p...aztán kezdtem előröl, mert avégére elfelejtettem az elejét :)

jaja,valahogy úgy voltam én is:)

nah de h ne csak offoljunk.

sziasztok,
aki tudja mi az a tekiiró
szövi, van legalább 100 könyvtára, és be tudja tartani a szabályokat, és még tekit is szeretne irni, az jelentkezzen.

szegény ember nagyon szenved,néhányszor már kirakta a hirdetést,de úgy láccik nem váltak be az eddigi emberek.lassan megsajnálom és visszaépülök tekit irni:D

Kirhal 10-31-2008 20:03

Én Apófisz vagyok! A Go'auld rendszer úr! Szövetségest keresek! Ha én a hatalmas isten szövetségest keresek. Vannak elvárásaim, PL: először is 500-1000 íjász! a népeség 3000 felet legyen hogy legyen haderő! Fő hogy minimum 20 tornyod legyen! Ne légy Gnóm mert azok gyengék és gyámoltalanok. Törp se legyél hisz azok gyengék. A legjobb ha Ork vagy és a személyiséged pedig harcos! Elmondom hogy én Ork és harcos vagyok. deh csak aza lényeg hogy ne Gnóm vagy Törp legyél. az elsődleges hogy a védelmed tökéletes legyen , mert ha a szövetségünk hábúrúba kezd akkor ne legyen olyan hogy simán leigáznak minket.
Az se baj ha nagyon kezdő vagy. Az nem baj hogyha rúnád kevés. FONTOS hogy meglegyen: Ork, harcos, kb 500 íjász, tornyok!

Nah megyek vissza írányítani az országomat!

JAFFA CRI!

ejha,de kemény itt valaki:D

Zoli 11-01-2008 07:51

jézusom....:p:eek::rolleyes::D

kakasapó 11-01-2008 09:42

Quote:

Originally Posted by Kirhal (Post 195184)
Én Apófisz vagyok! A Go'auld rendszer úr! Szövetségest keresek! Ha én a hatalmas isten szövetségest keresek. Vannak elvárásaim, PL: először is 500-1000 íjász! a népeség 3000 felet legyen hogy legyen haderő! Fő hogy minimum 20 tornyod legyen! Ne légy Gnóm mert azok gyengék és gyámoltalanok. Törp se legyél hisz azok gyengék. A legjobb ha Ork vagy és a személyiséged pedig harcos! Elmondom hogy én Ork és harcos vagyok. deh csak aza lényeg hogy ne Gnóm vagy Törp legyél. az elsődleges hogy a védelmed tökéletes legyen , mert ha a szövetségünk hábúrúba kezd akkor ne legyen olyan hogy simán leigáznak minket.
Az se baj ha nagyon kezdő vagy. Az nem baj hogyha rúnád kevés. FONTOS hogy meglegyen: Ork, harcos, kb 500 íjász, tornyok!

JAFFA CRI!

A végén a köszönés ismerős.. mintha találkoztam volna már a gyerekkel az egyik 4-ik szintű csopiban. Rendkívül magabiztos, de fogalma sincs a játékról..
irtó nagy a szája és undorító a stílusa, a helyesírása elszomorító (ahogy azt nyilván látjátok abból a dipis hirdetésből is) :D:D

laci 11-01-2008 09:55

Quote:

Originally Posted by kakasapó (Post 195215)
...Rendkívül magabiztos, de fogalma sincs a játékról..

Ez nagyon látszik ezen a hirdetésen.

Fefe013 11-01-2008 09:57

Quote:

JAFFA CRI!

bizsereg a tenyerem, de sztem a többi törp s gnóm párti is így lehet vele, főleg, ha már a gömbjét is látta...:D:D

Von 11-01-2008 11:44

Quote:

JAFFA CRI!

:D no most ezért jól kitekizném a hatalmas istent, ha tartana olyat az önbizalom mellett vagy inkább helyett :D

Kirhal 11-01-2008 12:42

Quote:

Originally Posted by fefe013 (Post 195217)
bizsereg a tenyerem, de sztem a többi törp s gnóm párti is így lehet vele, főleg, ha már a gömbjét is látta...:D:D

nagyon durva a gömbje:D

de most nincs szerencséje,mert elindulok fölfele:)csak az baj h még ölni sincs mit az országában:D

Kirhal 11-01-2008 12:47

Sziasztok,

én egy iszonyatosan gyenge fajjal játszok, gnom vok :)
Tekiiró szövinkbe keresek 1 tagot, akinek sok könyvtára van.
Go'auld rendszerurak, ork harcos orik kíméljenek, mert azok általában gyengék. :DD
Üdv Mindenkinek!
Irjatok. Sok sikert!
Köszi.

még mindig nincs meg a befutó:)

Ati 11-03-2008 18:16

"Nem vagyok kezdõ, de ezen a szinten igen! :)"

Ez 5. szintű dipiből... :D

All times are GMT +1. The time now is 06:11.