![]() |
Quote:
nah de h ne csak offoljunk. sziasztok, aki tudja mi az a tekiiró szövi, van legalább 100 könyvtára, és be tudja tartani a szabályokat, és még tekit is szeretne irni, az jelentkezzen. szegény ember nagyon szenved,néhányszor már kirakta a hirdetést,de úgy láccik nem váltak be az eddigi emberek.lassan megsajnálom és visszaépülök tekit irni:D |
Én Apófisz vagyok! A Go'auld rendszer úr! Szövetségest keresek! Ha én a hatalmas isten szövetségest keresek. Vannak elvárásaim, PL: először is 500-1000 íjász! a népeség 3000 felet legyen hogy legyen haderő! Fő hogy minimum 20 tornyod legyen! Ne légy Gnóm mert azok gyengék és gyámoltalanok. Törp se legyél hisz azok gyengék. A legjobb ha Ork vagy és a személyiséged pedig harcos! Elmondom hogy én Ork és harcos vagyok. deh csak aza lényeg hogy ne Gnóm vagy Törp legyél. az elsődleges hogy a védelmed tökéletes legyen , mert ha a szövetségünk hábúrúba kezd akkor ne legyen olyan hogy simán leigáznak minket.
Az se baj ha nagyon kezdő vagy. Az nem baj hogyha rúnád kevés. FONTOS hogy meglegyen: Ork, harcos, kb 500 íjász, tornyok! Nah megyek vissza írányítani az országomat! JAFFA CRI! ejha,de kemény itt valaki:D |
jézusom....:p:eek::rolleyes::D
|
Quote:
irtó nagy a szája és undorító a stílusa, a helyesírása elszomorító (ahogy azt nyilván látjátok abból a dipis hirdetésből is) :D:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
de most nincs szerencséje,mert elindulok fölfele:)csak az baj h még ölni sincs mit az országában:D |
Sziasztok,
én egy iszonyatosan gyenge fajjal játszok, gnom vok :) Tekiiró szövinkbe keresek 1 tagot, akinek sok könyvtára van. Go'auld rendszerurak, ork harcos orik kíméljenek, mert azok általában gyengék. :DD Üdv Mindenkinek! Irjatok. Sok sikert! Köszi. még mindig nincs meg a befutó:) |
"Nem vagyok kezdõ, de ezen a szinten igen! :)"
Ez 5. szintű dipiből... :D |
All times are GMT +1. The time now is 06:11. |