![]() |
-Képzeld tegnap leestem a létráról!
-Atyaég! és? lett valami bajod tőle? -Neeem! szerencsére semmi komoly:) -Te! képzeld tegnap leestem a létráról! :D Ez meg fájhatott egy kicsit:rolleyes: http://img440.imageshack.us/img440/6580/ijjst0.gif |
Pasi bemegy a kocsmába, pultos kérdezi:
- Jó napot! Mit szeretne? - Egy nagyobb házat, jobb autót, több fizetést. - Nem úgy értem. Mit kíván? - Világbékét, magamnak egy szebb feleséget, milliókat. - Félreértett, mit szeretne inni? - Miért nem ezzel kezdte? Mi van? - Semmi különös, itt állok a pult mögött. |
itt a mai:
Nagyapó állandóan a régi szép időket emlegette, különösen azért, mert olcsóbb volt az élet. Igy sóhajtozott:
"Amikor kisgyerek voltam, anyám elküldött a boltba, és két vekni kenyeret, 6 almát, egy szál kolbászt, két liter tejet és még újságot is tudtam venni összesen egy 20-as bóll!" Majd hozzátette: "Ez ma már lehetetlen, azok a rohadt kamerák mindenütt ott vannak!" :D:D |
Quote:
|
most olvastam:
"Tegnap délután egy fél hét eltelte után elgondolkoztam,hogy miért is vagyok fáradt. Eleinte a kevés alvásra és a sok stresszre fogtam, de most végre megtaláltam az igazi okát!Azért vagyok fáradt,mert túl sokat dolgozom! Tudniillik 10 millió lakosa van Magyarországnak. Ebből 3,5 millió nyugdíjas,ami azt jelenti,hogy a maradék 6,5 milliónak kell elvégezni MINDENT! Hétszázezren tanulnak,ami azt jelenti,hogy a maradék 5,8 millióra marad az összes munka,de 800 ezren a kormánynak dolgoznak,így marad 5 millió. Félmillió embert alkalmaz a katonaság. Lenne még 4,5 millió aktív.600 ezren még iskolakötelezett kor alatt vannak. Ha számba vesszük az összes munkaerőt,aki a parlamentben, polgármesteri hivatalokban,állami támogatású intézményekben, dolgozik,megkapjuk ugyebár azt a maradék 1,5 milliót,akire a tényleges munka elvégzése hárul. Egy adott pillanatban háromszázezer ember fekszik kórházban,van táppénzen,hozzájuk jön a félmillió munkanélküli,s máris láthatjuk:pontosan hétszázezer ember osztozik a terheken. Ja... és most olvastuk a legújabb statisztikát:jelenleg 699.998 ember van börtönben,ami azt jelenti,hogy mindössze két emberre maradt minden munka: Rám és Rád. Te most éppen netezel..... Köszi bazd meg........" |
Khm...Asszem a rendszerváltás előtt volt 150k a Magyar Néphadsereg. Most 23950 fő, ha jól tudom.;)
Amúgy nem rossz vicc.:) |
amikor kiakadok skypeon a többieknek:
nem tudom h sírjak-e vagy nevessek szóval tudjátok eladnám a moncsimat, kiraktam netes apróba hív a srác h érdekli, de a kiírt 17 helyett 15öt adna érte, mondom oké érte jön, vasággyal 60 kiló, szökővente látok 30on túl ilyen férfit :) berakom neki a monitort a gépbe h megnézze jó-e, jó, tetszik neki erre megkérdi h nem vagyok-e hajlandó még engedni belőle mondom megbeszéltünk a 15öt, mit akar még hát ő 14500ra gondol nézek h ez most mi szivatsz? mondom felőlem mehet odaad 15e ftot és vár nézek rá mégegyszer oddaadom az 500ftot és elbúcsúzunk komolyan van ilyen???? |
Grabi LOL. :D:D:D:D
Ez majdnem akkora paraszt volt, mint a haverom, aki a csöves előtt meglengette a 10ezer Ft-ost, és megkérdezte, hgyo tud-e visszaadni... |
Quote:
Quote:
De haa az elejét nem nézzük, simán elmegy zsidó viccnek :D:D |
Változik a világ: most Obama a lebvidámabb barakk :D
|
All times are GMT +1. The time now is 01:48. |