![]() |
Quote:
|
Quote:
Olyan avgy mint szecsa irja,hogy deffelek és ha ránézünk az arénás orijára hát.... Meg te is,hogy rasszista vagyok hát te vagy inkább az szerintem:) Az a baj itt a forumon nem az igaz arcát mutatja valaki:) Én megmondom amit gondolok ha ki is tiltanak érte:) Ja meg az is tetszik amikor valaki feljön nekem msn-re és szid ahogy bir :)Én ottsem anyázok stb (szoljon akivel ezt tettem) Hiába jött csucsi is káronkodni én csak nevettem rajta:)Nála elpattant a húr de nálam még ilyen nem történt:) Meg drag te is jöttél már fel ugy én csak ennyit írtam:Semmi baj én akkor is imádlak:D |
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
de ez végülis nyilvánvaló akik profik azok nem bántják egymást vagyis nem tudják egymást az hogy probálkozik, az arra val, hogy lenézi a másik játékost valamilyen szinten én pl. Téged, Szecsát, meg még pár embert csak őket most nem írom le, nem szoktam lenézni, éppen ezért meg se probálom álltalában a gömbözést vagy tolvajlást vagy mittomén:) |
Quote:
Amikor már vezettem megkértél valakit,hogy fogjunk már össze Harcosok ellen:)Ott is megszivattalak:) Akkor,hogy ki nem tud veszteni: 3.párbajomon kaptam 1üzit szecsától .... Ott megmondta ,hogy ha lehagyom jaj mi lesz velem:DDe végülis nem érdekelt:)Igaz lehagyott de nem azért mert megilyedtem volna:) Ott kezdő voltam de valamelyik kezdőnek egy ilyen után elmegy a kedve az egésztöl..Amit nem is csodálok:) Mert az a baj,hogy már a 1párbajért minden oriját szétszedné valaki a másiknak:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Nem lenézés alapon:) De én inkább csapok oda profinak(ha tolival vagy varival is) mint,hogy kezdöt szedjek szét sereggel:)Ha van profi azt szedem tolival+varival Szecsának a 13.körben én már adtam 26kör vihart is:DHiába vágott be 4x támadoval a végén ott állt ló nélkül (kb 5orás párbajon)2. helyen:) Engem nem érdekel,hogy köv párbajon 4x jön rám a támadó sereg:) |
All times are GMT +1. The time now is 11:42. |