Kutyuleee |
02-16-2009 23:43 |
Quote:
Originally Posted by Andy
(Post 203859)
Ha már dühöngő...
Sokaknak nem tetszik az, ha valakinek véleménye van, és ráadásul "erős" személyiség, és még nőből is van.
Ezt sokszor tapasztaltam, mert társadalmunkban továbbra is hódít a "sötét középkor" ideálja. Mert mire is való némelyek szerint a nő?
Most egy kicsit sajnálom, hogy nem előbb regisztráltam eme fórumra.
Lett volna mit írnom.:(
HederaHelix (#571875) [5/X]
|
Quote:
Originally Posted by Xeper
(Post 203863)
Nyilván azért vitatkoztak Zsánival, mert nő.
|
Quote:
Originally Posted by Andy
(Post 203865)
Szia!
Soha nem értettem, miért nem lehet egy konkrét témától néha elvonatkoztatni. Én általánosságban írtam, gondoltam itt megtehetem, ezen fórum leírása alapján. És mivel írásomat nem nevekkel tűzdelve írtam le, nem tartom személyeskedésnek. Én csak a saját tapasztalatomnak adtam hangot. Mivel ebben a játékban is volt részem belőle bőven.
Részemről ennyi addig, amíg a személyeskedésig jutunk el. Mert elég fárasztó tud lenni az, amikor mindenki mindent magára vesz.:mad:
|
Quote:
Originally Posted by Ati
(Post 203866)
Nem vagyok benne biztos, hogy szerencsés bemutatkozás a teljes fórumtagságot Magadra haragítani, ezért nagyon bízom abban, hogy nem csak azért regisztráltál a fórumra, hogy ilyen jellegű vitákat szíts.
|
sztem ebben semmi sértő nem volt, Andy kifejtette egy adott témában a véleményét, némi dühöngéssel, erre Xepi hozta fel az elmúlt témát, és Andy erre irta, hogy kár hogy sokan nem tudnak a elvonatkoztatni és kötni az ebet a karóhoz. főleg,hogy sztem nem is kifejezetten Vityu-Zsáni ellentétre irányult, legalábbis nekem nem az jött le,hogy Vityu középkori mentalitással Zsánit "arra" akarná használni:) sztem csak kukacoskodik mindenki, mert semmi sértő nem volt benne:)
Amúgy meg Andy: addig nem lesz egyenlő egy nő,egy férfival, amig nem tud úgy végigmenni az utcán 1300kilósan, hogy azt hisszi minden nő őt kivánja:D
|