![]() |
|
Megy az urológushoz egy fazon, hogy valami nagyon szúrja a végbelét.
A doki gumikesztyűt ragad, s elkezd kotorászni a páciensben. Egyszer csak a kezébe akad valami, s ő, miután kihúzta, döbbenten konstatálja, hogy egy szál rózsa. Mire a beteg: - Ezt Neked hoztam, Te szép kék szemű. Idős házaspár gyémántlakodalmat tart. Este úgy döntenek, szeretkezni fognak. Néni bemegy a fürdőbe, hogy kicsit előkészítse magát. Döbbenten nézi, hogy tiszta ősz a szőre... és gyorsan befesti feketére...majd befekszik az ágyba. Az öreg is kimegy a fürdőbe, de sehogysem akarodzik felállni neki. Fogja,két hurkapálcát tesz mellé és gézzel áttekeri, majd bemegy a szobába felhajtja a lepedőt és meglátja az öregasszonyt korom feketében... - Mi van asszony? Kit gyászolsz? - Hát... azt akit te hordágyon hozol... |
Quote:
ez meg nem olyan vicces... Én már tartottam haverom fejét hányás közben, amikor jó poénnak tartotta a kékhajnalka mag rágcsálást... (ha már kiprobálsz vmit nézz utána...), utána meg 2napig olyan görcsben volt a gyomra,hogy a boltba nem tudott lemenni cigiért... |
Elhiszem. De attól még a vicc vicces. :p (Egyébként nem is értem mi lehet a jó abban a hajnalkában, lévén hogy tulajdonképpen nem is kábítószer, hanem méreg... Tényleg nézzen utána a dolgoknak, meg is halhatott volna, ha túl sokat rág be.. :S)
|
Csak nektek:
Nő: "Jó volt a szeretkezés. Most fekszünk egymás mellett, elgondolkozva néz fölfelé...Aggódom. Vajon miről gondolkozik? Biztos a kapcsolatunkról. Ó jaj, ráncolja a homlokát. Biztos döntésre jutott. De nem szól. Csak összeszorítja ajkait. Mérlegel, számítgat. Biztos végigfut agyán, hogy már két éves a kapcsolatunk. Talán azt is észrevette, hogy egy kicsit meghíztam. Nem szól semmit. Csak néz felfelé szigorú arccal..."
Férfi: "Ott a plafonon az a légy. Mászkál. Vajon hogy a francba nem esik le?" :D:D |
Piroska és a nagymama az erdően sétálnak,amikor megtámadják őket a rablók. A rablóvezér azt mondja Piroskának:
-Piroska! Mi rablók vagyunk, és most elvesszük mindeneteket. Vedd le az ékszereidet! Piroska megszeppenve: - A nagymama is? Rablóvezér: - Kuss a nagymama is! És most vetkőzz meztelenre! Piroska megszeppenve: - A nagymama is? Rablóvezér: Kuss,a nagymama is! És most, Piroska, meg fogunk erőszakolni! Piroska reszketve kérdi: - A nagymamát is? Nagymama: - Kuss, engem is! |
Ha egy évvel ezelőtt ezer dollárnyi Nortel részvényt vettél volna, most 49 dollárod lenne.
Ha Emront, akkor 16. Ha az 1000 dollárból WorldComot vettél volna, most kevesebb, mint 5 dollárod lenne. Ha United Airlines-ból vettél volna, most semmid sem lenne. Ha viszont 1000 dollárnyi sört vettél volna és az üres üvegeket visszavitted volna, most 214 dollárod lenne. Vagyis most a legjobb befektetés az ivás. |
Erősödik a forint.
|
Quote:
|
Egy férfi éppen CD-ket pakol ki a szekrényből, amikor csörög a telefon. A férfi tétovázik egy kicsit, majd felveszi:
- Halló? - Üdvözlöm Mr. Birschman, Tiffany vagyok, a házvezetőnő! - mondja egy női hang. - Üdvözlöm Tiffany, miben segíthetek? - Elnézést, hogy ilyen későn telefonálok, de volt egy kis problémám ma, takarítás közben. - Milyen probléma, Tiffany? - Amikor bevetettem az ágyukat, véletlenül kiesett a pénzes boríték. Nem tudtam, honnan eshetett ki, ezért az ágyrács és a matrac közé tettem, az ágy lábához. Nem baj? - Nem Tiffany, jó lesz így. Nagyon köszönöm, hogy szólt. - Ó, és még egy: amikor a nappalit porszívóztam, megtaláltam azt a gyémántgyűrűt, amit egy éve vesztettek el. - Ez nagyszerű! És hova tette? - Természetesen a felesége ékszeres dobozába, a hálószobájukban található széfbe. - És azt hogy tudta kinyitni? - Tudja, még a felesége mutatta meg. A kulcsot is visszatettem a komód felső fiókjába, a fehérnemű közé. - Fantasztikus, maga tényleg pótolhatatlan! - Ja, és elraktam a Porsche kulcsát az íróasztala felső fiókjába, tudom, hogy meglepetésnek szánja a feleségének, nem akartam, hogy véletlenül ráakadjon. - Nagyon köszönöm Tiffany, Ön roppant hasznos alkalmazott. - Köszönöm, Mr. Birschman, jó éjszakát! - Jó éjszakát! A férfi leteszi a telefont, majd így szól a szobába belépő, álarcos figurához: - Na, azt hiszem, ennél egyszerűbb betörésünk még sose volt! |
All times are GMT +1. The time now is 05:36. |