![]() |
Quote:
Mert te jó játékost nem fogsz birni 5orán át ütni ez 100%:D |
Quote:
de még az a jó dolog bennem, hogy nem szoktam felhúzni magam ilyen dolgokon, hogy mit mondanak rám:) tisztában vagyok azzal, hogy én milyen vagyok, és 100% heteroszexuális vagyok és nem nagyon tud érdekelni, hogy ki mit gondol...:D ha tudsz róla, akkor pl Jobbra át legalább 3-4 hónapon keresztül probálta ingerelni a fejem, de minden nap hát annyi idő után egyszer elszakadt sajna a cérna, de szerintem az átlagnál sokkal tovább bírtam azt, hogy nem törődök vele:D :D |
Quote:
angolba 800hekis orid van az 5.szinten ahol 600hekin van az első 2.+Megmondtam neked,hogy hiába irod mindig ,hogy rossz a taktikám mégis rengetegszer lehagylak:)De szecsa még te mondod,hogy enm tudok veszteni?:)Amikor lehagylak 1böl az jön,hogy jaj ilyen rosszul cisnáltam meg amugy:) Meg amit a 3 párbajomon mondtál azt sosem felejtem el:) |
Quote:
|
Quote:
de ez csak az én meglátásom |
Quote:
Vagy kezdöt ütsz és elveszed a kedvét Vagy varizod a profit és a profi 50vippel kevesebbet nyer:)Ami sokkal veszélyesebb mert legközelebb ezért kinyirnak:D Támadozni nem nagyon szoktam igen...Mert én még a végén is akarok játszani de ha támadozok jön a vihar:)védözni néha szoktam,hogy ne az legyen már megint fedeznem kell:) |
Quote:
Ütés nélkül 5orás párbajt nem lehet megnyerni még 3orásat se:P Ugyhogy csak ütök vagy nem?:D |
Quote:
|
De amugy boszi szerintem te se csinálsz olyan játékot,hogy végig ütöd a profit:)
A végén képzel be sokat lovat és azzal probálsz alkotni az olyanok ellen akinek -os a hirneve:) Olyan velem még nem volt,hogy mondjuk egy 5orás párbaj 4.oárján beütnek vagy 3. oráján vagy az első 30perc után az első harmincperctöl az uccsó ora kezdetéig én még nagyon de nagyon nem kaptam ütést:) Valyon miért is?Nem azért mert otthol ül mindenkinek a lova csak éppen engem nem üt pedig simán beférnének:D Jó játékost max az uccso fél orában ütnek+az első félben:)DE inkább nem így fogalmazok hanem így: Erős orit max az első fél orában+az uccsó félorában ütnek:) |
Quote:
Csak megkérdeztem,hogy kinek is mondták ezt.... Ja meg,hogy ki rasszista amikor még beszélő viszonyba voltunk te irkáltál rasszista megnyilvánulásokat:P:P |
All times are GMT +1. The time now is 18:14. |