![]() |
Kb 105k értéken mennyi vari kell egy elfnek ,hogy teki nélkül kb 80-as morálon fellökje a vérszomjat????
|
Quote:
rég jártam ebbe a topicba ,de ez zöldet érdemelne!:D:Dcsak nincs:( |
Quote:
|
Quote:
Tudod vagy sem a választ?(ez a 105k egy sacc) |
Quote:
|
Quote:
|
Hallkan naon hallkan megjegyzem szerintem ez én zöldem 5-t érne ugyhogy érdemes engem felturbozni zöldre majd visszadom csak -29-ben vaok
|
Quote:
"Current Reputation Power: 0" Ez mennyiben 5? :D |
Quote:
De töled is megkérdezem:nincs valami számolási lehetőség arra,hogy x értéken mennyi vari kell a vérszomjhoz?????? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ugyanannyi esély mint pl 1kör védelem???(bár 1kör az értelmetlen) Vagy a runaszámtol függ??? |
Szerintem így van de nem vaok benne biztos:
Kb ugyanannyi runa kell 2-3kör védelemhez mint 1 vérszomjhoz azaz ugyanannyi esély van a vérszomjra mint 2-3kör védelemre???? |
Harcosok, látom a Liza elleni párbajra lázasan készülsz :)
Majd akkor ott helyben kisztapasztalatod :) De szerintem egy keszultsegsorozatbol 5k varival feltudod tenni vhanyadjara a verszomjat es a vedelem varit is 2 korre. |
Quote:
DE mostmár ha megrendezte ott leszek szerintem bár nem nagy kedvel de nagyon rossz egy párbaj lesz ám:( Szerencse dönt főként aki elöször üt az nyeri |
Én szeretek azért minden párbajra előre készülni:)
|
Quote:
|
Quote:
Föleg egy 1vs1 egy kisebb tét mellett oda szerintem nem olyna párbaj kell ahol a szerencse dönt főként Ha mindenböl tized ennyi lenne már 100x jobb lehetne.... és mivel normál játékot beszéltünk meg az lett volna a tisztességes ha olyat szervez;) |
1100. hsz az enyém:D
|
Harcosok, bárki üthet először.
S szerintem ha felülről bever Téged pl. Te hazakiséred, akkor máris nem szerencse :D |
Quote:
Ugy nem lehet ütni,hogy utána ne legyen nyitott védelem de ha bemegy alulrol az ütés akkor meg megnyerte aki elöször ütött |
"Egy izgisebb párbaj úgyhiszem:) "
Ha ez a párbaj amit rendezett elf fajjal izgalmasabb mint egy sima párbaj akkor ......... |
Quote:
|
Quote:
Ha 1x beütnek mondjuk az első orában akkor 4orán át értelmetlen a dolog ha ő is végigüli De pl a sima párbajban 1 ütés még nem dönt el mindent..... |
Harcosok, akkor csinald ugy hogy Te üss először.
|
Quote:
|
Megjegyzem mégegyszer hallkan ha engem zöldre turboztok jól jártok
(az én szavazatom 5-t érne ha zöld lennék) "válasz engem szavazz rám nemfogod megbánni aki viszont nem rám szavaz szivből tom szánni" |
Az előző az eddigi legintelligensebb és legelfogadhatóbb hszed;)
|
Quote:
Ja amugy nézz a dolgok mögé:) |
Quote:
|
Gyula akkor mi lesz az anarral?
|
Harcosok, mi lesz a parbajjal, amire el is jossz? :)
Holnap este Pool parbaja megfelel Neked? |
Quote:
tegnap irtad,hogy holnap azaz ma és ma én nem látok semmiféle párbajt Pool-tól ugyhogy nem tok elmenni olyan párbajra ami nem létezik:) |
Bocs, azt hittem mar akkor ejfel elmult :)
Tehat hétfőn van a parbaj. |
Látom, nem ér annyit Neked egy parbaj, hogy fizess vipet, hanem inkabb Numera orijaval mesz el ra :)
... no comment |
Quote:
Ja és ennek több oka is lehetne nem egyböl erre kell gondolni:) (ezek nem azok az okok amiért azzal az orival megyek csak ezekre is gondolhatnál) -Neki nyerek vippet -Magamnak nem akarok bukni vippet -Saját orimon nincs elég vip - A telomon meg nincs elég pénz -Meg talán véletlenül vette csak fel Liza numer@-t;)(bár már tuti megkérdezted) Ja meg szecsa nem tom minek ütöd bele az orrod semmi közöd nincs hozzá szerintem ...én se dumálok bele a te dolgodba te se tedd ezt az enyémmel pls Meg teszed itt,hogy normális párbaj hát ez naon nem az nem sorolom miért;) |
Na egyre jobban haladok:)
36.6666666666% elfogadja:) |
Quote:
|
Quote:
Meg azt is hozzátenném biztos vagyok néhány emberben aki tuti el nem olavsott egy tanácsomat sem mégis ellenem szavazott mert az ismijei is ellenem szavaztak;) De mostmár akkor maradhat ez a szavazás is idövel ugyis megfordul az állás;) |
| All times are GMT +1. The time now is 22:04. |