Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Hódítós Dühöngő (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=70)

Pepa 10-11-2008 22:12

Tisztára örülök az egyre nagyobb orimnak. És csinálom a szép aranyalmákat. Újra döntöttem volna, mikor látom, hogy lezárt téma:( Így csak magamban tudok örülni. Jegyzetekben folytatom.

vityu 10-11-2008 22:41

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 193362)
Tisztára örülök az egyre nagyobb orimnak. És csinálom a szép aranyalmákat. Újra döntöttem volna, mikor látom, hogy lezárt téma:( Így csak magamban tudok örülni. Jegyzetekben folytatom.

Csinálj egy topicot neki itt! :) Az eredményeket át lehet hozni! :)

Pepa 10-11-2008 22:44

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 193367)
Csinálj egy topicot neki itt! :)

Szerintem nem véletlen lett bezárva. Meg ha 3 napig erre se nézek, akkor fejemet vennék.

Druida 10-11-2008 22:56

lezárták az alma topikot? :( észre se vettem csak most :(:(
és nem rakták bele a legújabb almámat a listába pedig vagy 10helyet mentem volna előre :(

Ati 10-12-2008 08:48

Quote:

Originally Posted by Druida (Post 193370)
lezárták az alma topikot? :( észre se vettem csak most :(:(
és nem rakták bele a legújabb almámat a listába pedig vagy 10helyet mentem volna előre :(

Hol van ez a topic? Ha a segítségben, akkor az automatikusan záródik, ha 2 hétig nincs új hozzászólás. Amúgy nem rémlik, hogy lezártam volna bármelyik témát is.

Druida 10-12-2008 09:00

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 193392)
Hol van ez a topic? Ha a segítségben, akkor az automatikusan záródik, ha 2 hétig nincs új hozzászólás. Amúgy nem rémlik, hogy lezártam volna bármelyik témát is.

valóban segítségben van, de nem lehetne esetleg áthelyezni általános beszélgetések közé, és újra megnyitni? :o nekem tetszett az a téma :o

Ati 10-12-2008 09:06

Quote:

Originally Posted by Druida (Post 193393)
valóban segítségben van, de nem lehetne esetleg áthelyezni általános beszélgetések közé, és újra megnyitni? :o nekem tetszett az a téma :o

Ha megmondod, hogy melyik téma az... :)

Pepa 10-12-2008 09:52

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 193392)

Abba 2 napig nem volt új hsz.

Ati 10-12-2008 09:53

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 193398)

Látom senki nem akarja elárulni, hogy melyik témáról van szó. :)

J.Ati 10-12-2008 09:54

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 193398)

Ez volt az utcsó hsz ideje. : 2008-09-24, 23:42

Ez 2 nap?:rolleyes:

J.Ati 10-12-2008 09:54

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 193399)

Aranyalmás....

Pepa 10-12-2008 09:56

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 193399)

http://forum.hodito.hu/showthread.ph...ight=Aranyalma

J.Ati 10-12-2008 09:56

Amúgy ez tényleg ilyen fontos téma:confused::D

Ati 10-12-2008 10:00

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 193402)

09-24-2008, 23:42

Ez nem két nap. :)

Téma átmozgatva az általános beszélhetések közé, hogy ne záródjon automatikusan, és egyben meg is nyitva. :)

laci 10-12-2008 10:07

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 193403)
Amúgy ez tényleg ilyen fontos téma:confused::D

Hát hogyne, én pl. csak ezért akarok a top 1 játékos lenni, baromi sok aranyat varázsolnék és én lennék az első a listán :D

J.Ati 10-12-2008 10:09

Quote:

Originally Posted by laci (Post 193406)
Hát hogyne, én pl. csak ezért akarok a top 1 játékos lenni, baromi sok aranyat varázsolnék és én lennék az első a listán :D

Így már érthető:D

Ati 10-12-2008 10:12

Én is had Hódítós-dühöngjek: rengeteg ember még ennyi figyelmeztetés ellenére is csak azonosításkor szembesül azzal, hogy fogalma sincs, hogy milyen címen van az országa, vagy pontosan tudja, hogy a címe megszűnt már hónapokkal ezelőtt, de biztos abban, hogy kivételezve lesz vele, és nem kell kivárnia azt az 1 hónapot az átírással, amire direkt felhívtuk mindenki figyelmét... Pffff....

Az arány szerencsére azért nem olyan rossz, sokkal több embernek van minden rendben az országával, mint akinek nincs... :)

Deni 10-12-2008 10:28

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 193408)
Én is had Hódítós-dühöngjek: rengeteg ember még ennyi figyelmeztetés ellenére is csak azonosításkor szembesül azzal, hogy fogalma sincs, hogy milyen címen van az országa, vagy pontosan tudja, hogy a címe megszűnt már hónapokkal ezelőtt, de biztos abban, hogy kivételezve lesz vele, és nem kell kivárnia azt az 1 hónapot az átírással, amire direkt felhívtuk mindenki figyelmét... Pffff....

mint tudjuk, az emberi hülyeség határtalan :rolleyes:

Redback 10-24-2008 19:42

Hogy sose nézem meg alaposan a számokat, és mindig rossz adattal számolok...:mad::mad::mad:

Druida 10-24-2008 21:25

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 194440)
Hogy sose nézem meg alaposan a számokat, és mindig rossz adattal számolok...:mad::mad::mad:

OFF/ Red, te milyen dumagép vagy hogy már több mint 1500 hsz-ed van :D:D

Pepa 10-24-2008 22:07

Your shipment of market goods has been hit by raiders. They probably sensed that these were very valuable items. You lost 1 runes . Hint: If you wish to sell your goods, you should place them on the market at a resonable price. Price changes on the market can be predicted with a little practice. If you put something on the market way above the average price, it will be raided and lost.

Zoli 10-24-2008 22:08

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 194462)
Your shipment of market goods has been hit by raiders. They probably sensed that these were very valuable items. You lost 1 runes . Hint: If you wish to sell your goods, you should place them on the market at a resonable price. Price changes on the market can be predicted with a little practice. If you put something on the market way above the average price, it will be raided and lost.

azért ne dühöngj nagyon:):)

laci 10-24-2008 22:58

Elképzelem a 40 rablót amint felkoncolják egymást, mert nem tudnak megosztozni azon az egyetlen rúnán :D

(jaj, de ne szórakozzam amikor másokat ilyen csapás ér... sajnálom, Pepa, remélem az országod gazdasága nem roppant teljesen össze ettől a súlyos veszteségtől...)

Redback 10-25-2008 07:40

Quote:

Originally Posted by laci (Post 194472)
Elképzelem a 40 rablót amint felkoncolják egymást, mert nem tudnak megosztozni azon az egyetlen rúnán :D

(jaj, de ne szórakozzam amikor másokat ilyen csapás ér... sajnálom, Pepa, remélem az országod gazdasága nem roppant teljesen össze ettől a súlyos veszteségtől...)

SZerinted ezek után még életképes egy Ország?Gazdasági csoportválság! :D:D

Kutyuleee 10-25-2008 12:12

Quote:

Originally Posted by laci (Post 194472)

Ne legyél ilyen értetlen Pepa elvesztette Az 1 Rúnát. 1rúna gonosz, 1 rúna mind felett:D

laci 10-25-2008 12:55

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 194496)
Ne legyél ilyen értetlen Pepa elvesztette Az 1 Rúnát. 1rúna gonosz, 1 rúna mind felett:D

De nem, mert "You lost 1 runes", nem "You lost The One Rune".

Arden 10-25-2008 14:25

Quote:

Originally Posted by laci (Post 194500)
De nem, mert "You lost 1 runes", nem "You lost The One Rune".

a játék még nem ismerte fel Az 1 Rúna mindenhatóságát.

Andrew 10-25-2008 14:46

Elvesztettél egy rúnákat. :D

Druida 10-25-2008 17:24

:D:D most viccesen nézne ki mindenkinek egy felfele mutató kéz, de engem nagyon szórakoztat ahogy Pepa elvesztett rújánáról beszéltek :D

vityu 10-25-2008 17:29

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 194515)
Elvesztettél egy rúnákat. :D

Én is ezen vigyorogtam, már majdnem beírtam, amikor elolvastam, hogy te már megtetted! :)

Eke 10-26-2008 21:42

Egy érdekes üzenetet kaptam ,egy kedves játékostársamtól a román verzióban
Dühöngök mert megtudtam azt hogy Ő már akkor hódozott ,amikor én még azt se tudtam hogy létezik számitógép.Na persze most meg reszkessek is mert megigérte hogy porig éget a neki küldött üzenetemért:),persze csak azért mert ö már ilyen ördögi fickó.
Hát röviden csak annyit hogy szeretnék ,hogyha lássátok orijaim füstölögni akkor nem szenet égetek ,hanem éppen máglyára vetnek engem.

Ati 10-26-2008 21:47

Quote:

Originally Posted by Eke (Post 194625)
Dühöngök mert megtudtam azt hogy Ő már akkor hódozott ,amikor én még azt se tudtam hogy létezik számitógép.Na persze most meg reszkessek is mert megigérte hogy porig éget a neki küldött üzenetemért:),persze csak azért mert ö már ilyen ördögi fickó.

Ismét valaki, aki már 30 éve Hódítózik, igaz még "csak" 10 éves a játék? :)

Eke 10-26-2008 22:03

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 194626)

Igen ,annyira profi hogy az már fáj:).Lehet hogy elötted ismerte a hódot?
Ez ismét felvet egy kérdést ,volt élet a hód előtt?:rolleyes:

[HTPA]GeeForce 10-26-2008 22:36

Valójában a hódítót az a pacák írta meg binárisan, elektroncsöveken... :D
Ez csak valami netes kalózverzió... :D

Biztos nekem is írtak ilyet, amíg aktívkodtam romában. Csak egy szót se értek románul. :D Úgyhogy általában rájuk hagytam. :D
(Jut eszembe a porig ártózásról... Csumpika (ugye így hívták?) vagy kicsoda elköltözött Romániába?:D)

laci 10-26-2008 22:41

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 194626)

Ugyan már, én nem írtam egy szót sem Ekének mostanában...

laci 10-26-2008 22:50

Grráááááhhh, de utálok sörözés után piacozni... mindig marhaságot csinálok :mad::mad:

Druida 10-27-2008 00:05

Quote:

Originally Posted by Eke (Post 194625)
Hát röviden csak annyit hogy szeretnék ,hogyha lássátok orijaim füstölögni akkor nem szenet égetek ,hanem éppen máglyára vetnek engem.

szerintem nem véletlenül Román verzióban történik ez :D

vityu 10-27-2008 00:43

De szeretek olyan dolgokat hallani másoktól vissza, hogy valaki azt mondta nekik, hogy én ezt meg azt akarom csinálni...
Mostani példa Arénából. Kapok egy levelet, amiben azt írja az illető, hogy azt mondta neki egy másik emberke, hogy az ő fejére pályázok. És írta, hogy attól még nem lesz sértődés csak nyugodtan csináljam... Hát ledöbbentem, holott a távlati célokban sem szerepelt az, hogy én őt megtámadjam.
Honnan vesznek emberek ilyet? És mi is a céljuk vele? De legalább nem kell gondolkodni, hogy ki is legyen a következő célpont! :D

Tsobi 10-27-2008 06:14

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 194630)
(Jut eszembe a porig ártózásról... Csumpika (ugye így hívták?) vagy kicsoda elköltözött Romániába?:D)

Csofika :D

laci 10-27-2008 07:55

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 194635)
De szeretek olyan dolgokat hallani másoktól vissza, hogy valaki azt mondta nekik, hogy én ezt meg azt akarom csinálni...
Mostani példa Arénából. Kapok egy levelet, amiben azt írja az illető, hogy azt mondta neki egy másik emberke, hogy az ő fejére pályázok. És írta, hogy attól még nem lesz sértődés csak nyugodtan csináljam... Hát ledöbbentem, holott a távlati célokban sem szerepelt az, hogy én őt megtámadjam.
Honnan vesznek emberek ilyet? És mi is a céljuk vele? De legalább nem kell gondolkodni, hogy ki is legyen a következő célpont! :D

Viszont jó trükk, a harmadik illető összeugraszt titeket, aztán meg lefölözi ami marad belőletek. Oszd meg és uralkodj :)

All times are GMT +1. The time now is 06:55.